35806
-
XDDD
Hát, sajna ez van manapság. :/ -
MalusDarkBlade #30467 Szerintem vicces. Főleg, hogy orbán lakatos lajos érdeme. -
loool -
-
https://www.facebook.com/notes/h%C3%ADrcs%C3%A1rda/tan%C3%A1csok-xp-felhaszn%C3%A1l%C3%B3knak/10153981812215004
ha nincs fb
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tanácsok XP-felhasználóknak
April 13, 2014 at 5:13pm
A Windows XP frissítéseinek leállításátkövetően is biztonságosan szöszölhetünk az információs szupersztráda hazai leállósávjában, ha betartjuk az alábbi ésszerű tanácsokat.
- Váltson Windows 95-re! Igaz, hogy ennek a verziónak már 2001-ben megszűnt a hivatalos támogatása, de 2004 májusa óta vírust se írt rá senki. Ráadásul alig 81 év múlva megint teljesen aktuális lesz a neve is, miközben a Windows 8.1 esetén erre még 94,1 évet várni kell.
- Erősítse meg számítógépe immunrendszerét. Egy friss operációs rendszer installálás után vírusirtó nélkül menjen fel egy torrentoldalra, és kattintson rá minden (lehetőség szerint villogó) reklámra. Az ezáltal összeszedett vírusok megerősítik számítógépe ellenállását a későbbi fertőzésekkel szemben.
- Semmiképpen ne kapcsolja be a gépet péntek 13-án, locsolja le vízzel, vagy adjon neki áramot éjfél után. Ne kérdezze miért. Csak egyszerűen ne tegye.
- Internetezzen más számítógépéről. Szinte mindenki ismer valakit, akinek van valamilyen internetképes eszköze. Miért tenné ki magát a vírusok és adathalászok fenyegetésének, ha kitehet másokat is?
- Használja ki az offline lehetőségeket! Unja, hogy ismerősei a Wikipediára alapozva ledorongolják? Füllentsen, találjon ki tényeket, csapjon a hasára és ne hagyja magát. Az ilyen emberek 41%-a jelentős politikai karriert fut be. Látja? Csak kitaláltam egy számot, és máris hihető, amit mondok. Erre ön is képes lehet!
- Töredezettség-mentesítsen naponta! A vírusok az fájlok közti apró repedésekben megtelepedve kezdenek szaporodni, majd a merevlemezek legaljáig, akár a g:/könyvelés/1997/datasheets/k3cskp0rn könyvtárig is eljuthatnak. Ne hagyja!
- Marassa le savval az ujjbegyét! Egyre több elektronikai eszköz képes eltárolni ujjlenyomatunkat memóriájában, valamint a képernyőjén. Sőt, erre már egy szimpla bögre is képes. Ugye nem akar egy bögre által elkövetett kiberbűntény áldozatává válni? Akkor cselekedjen azonnal!
- Helyettesítse banki átutalásait pénzmentes barterügyletekkel. Egyre több közszolgáltató és állami hivatal fogad el pénz helyett benzint, sertéslapockát, ablaktisztítást vagy akár villanytolvaj szomszédokról szóló bejelentést is. Keresse meg a legjobb ajánlatot!
- Ne felejtse el, hogy az inkognitó-módban való böngészés nem véd a feketemágia ellen! Bűbájoskodó hackerek ellen tegyen a CapsLockra egy varánusz-szemet. Ha pislogni kezd vagy elgurul, akkor hagyja abba aznapra az internetezést és erősítse meg az asztrális védelmét.
- Változtassa meg a jelszavát "1234"-ről "12345"-re. Ezt követően változtasson meg, adjon hozzá, vagy töröljön egy véletlenszerű új karaktert minden 15. percben. Ha ezzel a módszerrel előállt új jelszóként a "lazackrémes_szendvics", hagyja abba. Ez már elég biztonságos, 10 biztonsági szakember közül 8 ezt használja. Én is.
/ Tode Ti újabb gyöngyszeme, köszönjük
-
-
"Egy gyűrű mind felett, egy, amivel a faszt vered" -
-
356,200 a rekordom eddig :D -
-
könnyeket csalt a szemembe 

-
Escape from Windows XP -
-
Heartbleed közérthetően:
-
-
a trendet nézve idén ez ez várható...
-
http://vs.hu/kapcsolja-ki-gepet-es-igyon-meg-egy-sort-0408 -
Már ez is :D (érdemes második kommentet is elolvasni amire válaszolt) -
RYO21 #30450 autós játék és 2011-es: Blur
Van benne 4 játékos split screen (PC-n is). -
dyna blaster-t kihagytad :)
-
Blum #30448 legalabb hang lesz :D -
lord nihilus #30447 "The system requirements for Goat Simulator" -
lord nihilus #30446 -
-.- -
lol -
-
http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/22ccsf/the_principal_stole_my_bitcoin_and_im_freaking_out/ :D -
Heroes , Worms World Patyk, jajjj de jóis volt. meg valamelyik autósban akár4-en is lehetett tán, nem emlékszem pontosan ( jó ezek körökre osztottak, naés :D ).
Legjobb a Settlers 2 volt osztott képernyőn :D csak 2 egér kellet hozzá -
#30437: oupsz, akkor csak nekem maradt ki, mondjuk azok pl steamboxon pont faszák is lesznek! -
Régebben minden autóversenyzős játékban volt. (Még a Terep2-ben is.) De még FPS-ből is van. (Serious Sam Second Encounter.) De nem feltétlen kell osztottnak lennie a képernyőnek. (Mortal Kombat) Olyan négyszemély játékot 2-t tudok, ahol (egyszerre) lehet 4-en játszani: Fracas, Little Fighter 2 -
Emlékszem, mikor nagybátyám összekötött 2db 486 -ost soros porton, és Düne 2 -ztünk egymás ellen!
-
vannak pedig, portal, l4d, dirt részek, meg még jópár :) -
Szerintem nem csak látszólag, a joypadok alapján NES, SNES, majd a 3. képen már Nintendo 64-en nyomják. -
Mondjuk én PC-n személy szerint még nem találkoztam osztott képernyős játékkal, aztán lehet, hogy van, csak én kerültem el őket. -
Lehet, nem ez volt a mondandóm. Hanem az, hogy az első 3 képen (látszólag) konzolon játszanak, a másik 3-on meg PC-n játszik az illető. Pedig PC-n sem kizárt 4-en játszani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Pedig tisztán emlékszem, hogy Dreamcaston, vagy PS2-n ismerősnél simán játszottunk 4-en valamelyik wipeouttal. -
Valami console peasant csinálhatta ezt a képet. (Még a régi szép időkben volt, hogy 1 PC-n 4-en játszottunk egyszerre.) -
-
link
-