35806
-
Akkor úgy néz ki a délelőtti infoim redditról, már el is avultak.
-
nem az indie vette le, hanem meghackelték. Esélyes, hogy valaki 4chanről, mert beírták /v/-n nem sokkal előtte, hogy ő zoe quinn és leveszi az indieről. -
Azóta az indiegogo levette a kampányt. Gondolom a kisasszony sírt még egy kört a kotakus kúrópajtijainak, azok meg befenyítették az indie-t... Vicc -
-
akit érdekel még Zoe Quinn
-
a Warfare kihívta a Bungie teljesíti :D
-
Gondolom már olvastad, hogy az ertéel híradó mostanában tök jó...:) -
a 3550-et néztem ki én is, aztán majd kap egy CISS rendszert is :D -
A HP egy DeskJet 3050 J610 volt, a Canon pedig egy Pixma MG3550.
Előbbinek a világ összes tintája nem volt elég (eredeti hp patron is bírt 30 fekete betűkkel nyomtatott A/4-es oldalt), a Canonnal eddig elégedett vagyok. -
hugopareiros #31341 fake ... ennél sokkal világosabb volt a helyszínen -
biztos nem akarnak lemaradni a sok hulláról... -
ldavid #31339 mennyivel másabb ez mint az ertéel híradó? azt is töltik rendszeren úgy rémlik -
nekem az epson most nem votl bekapcsolva majdnem fél éven át, most hirtelen kellet nyomtatni, még a festék se száradt bele, pedig olcso utángyártott van benne már :D -
hugopareiros #31337 és milyen HP-vel? Illetve milyen az új canon?
-
Én is így jártam a hp-vel, azóta van egy Canon.
A kolléga tapasztalatai alapján ezzel sem lesz jobb hosszútávon :( -
azóta bővizbe megmostam a nyomtatófejet.. volt benne bőven festék.. viszont még mindig nem működik :D -
Pont most vettem HP-t mert a Cannon ugyanígy halt meg. Nyomtatófej hiba ezért nem megy a scanner sem. Persze egy fej annyi mint egy új nyomtató. -
HP
-
imádom amikor nem lehet szkennelni, mert nem működik a nyomtató.. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nú #31331 mindennapos dolog -
Evoluti0N #31330 Öcsémmel történt ma.
-
-
-
olyan, mintha 2 számot hallgatnék egyszerre, de annyira nem vészes... -
https://mega.co.nz/#!LMMVSbaB!Mx-ac0vmR6I4NNihPUwUG_JBcX1Hgpq3tTVQlUgqXTE -
a Millenáris Parkban is jó a technológia :D
-
:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Sims
-
Jimmyke #31321 Én csak jót röhögök, kíváncsi vagyok, valójában hány álszent figura lovagolja meg a most nagyon trendi, "szexizmus a játékbizniszben" hullámot.
Phil Fish meg külön hab a tortán, egyem a kis lelkét, egy kanis dota meccset sem bírna ki féltucat projekt törlése nélkül, ha ennyire megviselik a seggarcok az interneten. :D -
igen. úgy tűnik, hogy az kamu volt, hogy átnyomja a játékát a greenlighton. :D Phil FIsh, a Fez atyja is védelmébe vette Quinnt és teljesen megőrült. Azt írta, hogy kussoljon mindenki, nem érdemlik meg a Fez 2-t. :D A játék híroldalak pedig nagyon kerülik a témát, senki nem akar írni róla. Akármi is legyen a vége, Quinn azt hiszem hazavágta magát egy időre... -
Jimmyke #31319 Tudtam, hogy valahonnan ismerős a név, valamikor tavaly volt hiszti, hogy a csúnya, szexista, középosztálybeli, heteroszexuális férfiak elnyomják őt a játéka miatt. :D -
Zoe Quinn csinált egy "játékot", Depression Quest, steam greenlighton először megbukott majd később átment. A exe egy hosszú blog posztban kitálalt, hogy 5 különböző taggal is dugott, akik mind gaming újságírók, hogy jobbat írjanak a játékáról. Ezután a redditen keresztül a tumblren át a 4chanig mindenhol kiverte a biztosítékot a dolog. Quinn és az érintettek nem mondanak semmit a vádakról személyes infóra hivatkozva. Közben redditen de még 4chanon is (!) masszív törlésbe kezdtek. Szinte minden vele kapcsolatos threadben autotöröltek mindent (mostanra már csendesedett a dolog).
Míg Quinn kisasszony megpróbálta eladni, hogy a 4chan meghekkelte a blogját, és közben levetettet egy honlapot, ami írt az ügyről. TB is felkarolta a dolgot, ami csak terjesztette az egészet.
Mindenki azon pörög, hogy a gaming újságírás mennyire korrupálódott... -
nú #31317 tl;dr;, pls explain -
Zoe Quinn's Kotaku Staff Cheating Scandal
Ez fantasztikus :D Késő délutántól csak ezt olvasgattam. Redditen, 4chanon, tumblren megy ám az őrület. Egyesek totál bekattantak. :D Én amellett, hogy jókat röhögök azért elitélem ha valósnak bizonyulnak a vádak. De ha csak a levett videóból indulunk ki, akkor Quinn kisasszony elég messzire hajlandó elmenni... -
hugopareiros #31315
-
-
WTF :) -
Pio #31312 Egyenesen a zindekszről, beszt múvi evör.
-
Evoluti0N #31311 -