35806
IWimv2m.jpg
  • HunnernesKonge
    Akkor úgy néz ki a délelőtti infoim redditról, már el is avultak.
  • LasDen #31349
    nem az indie vette le, hanem meghackelték. Esélyes, hogy valaki 4chanről, mert beírták /v/-n nem sokkal előtte, hogy ő zoe quinn és leveszi az indieről.
  • HunnernesKonge
    Azóta az indiegogo levette a kampányt. Gondolom a kisasszony sírt még egy kört a kotakus kúrópajtijainak, azok meg befenyítették az indie-t... Vicc
  • RatBaG #31347
  • sonic syndicate
    akit érdekel még Zoe Quinn
  • LasDen #31345
    a Warfare kihívta a Bungie teljesíti :D
  • Jim Morrison
    Gondolom már olvastad, hogy az ertéel híradó mostanában tök jó...:)
  • Szabi #31343
    a 3550-et néztem ki én is, aztán majd kap egy CISS rendszert is :D
  • benőmenő
    A HP egy DeskJet 3050 J610 volt, a Canon pedig egy Pixma MG3550.
    Előbbinek a világ összes tintája nem volt elég (eredeti hp patron is bírt 30 fekete betűkkel nyomtatott A/4-es oldalt), a Canonnal eddig elégedett vagyok.
  • hugopareiros
    fake ... ennél sokkal világosabb volt a helyszínen
  • LasDen #31340
    biztos nem akarnak lemaradni a sok hulláról...
  • ldavid
    mennyivel másabb ez mint az ertéel híradó? azt is töltik rendszeren úgy rémlik
  • akyyy
    nekem az epson most nem votl bekapcsolva majdnem fél éven át, most hirtelen kellet nyomtatni, még a festék se száradt bele, pedig olcso utángyártott van benne már :D
  • hugopareiros
    és milyen HP-vel? Illetve milyen az új canon?
  • benőmenő
    Én is így jártam a hp-vel, azóta van egy Canon.
    A kolléga tapasztalatai alapján ezzel sem lesz jobb hosszútávon :(
  • Szabi #31335
    azóta bővizbe megmostam a nyomtatófejet.. volt benne bőven festék.. viszont még mindig nem működik :D
  • Magnum PI
    Pont most vettem HP-t mert a Cannon ugyanígy halt meg. Nyomtatófej hiba ezért nem megy a scanner sem. Persze egy fej annyi mint egy új nyomtató.
  • benőmenő
    HP
  • Szabi #31332
    imádom amikor nem lehet szkennelni, mert nem működik a nyomtató..
    mindennapos dolog
  • Evoluti0N
    Öcsémmel történt ma.

• RatBaG #31329
  • SzirmosSzisza
  • LasDen #31327
    olyan, mintha 2 számot hallgatnék egyszerre, de annyira nem vészes...
  • SzirmosSzisza

https://mega.co.nz/#!LMMVSbaB!Mx-ac0vmR6I4NNihPUwUG_JBcX1Hgpq3tTVQlUgqXTE
  • pxxl
    a Millenáris Parkban is jó a technológia :D

• Systore #31324
    :)

• pajti

Sims
  • Jimmyke
    Én csak jót röhögök, kíváncsi vagyok, valójában hány álszent figura lovagolja meg a most nagyon trendi, "szexizmus a játékbizniszben" hullámot.

Phil Fish meg külön hab a tortán, egyem a kis lelkét, egy kanis dota meccset sem bírna ki féltucat projekt törlése nélkül, ha ennyire megviselik a seggarcok az interneten. :D
  • LasDen #31320
    igen. úgy tűnik, hogy az kamu volt, hogy átnyomja a játékát a greenlighton. :D Phil FIsh, a Fez atyja is védelmébe vette Quinnt és teljesen megőrült. Azt írta, hogy kussoljon mindenki, nem érdemlik meg a Fez 2-t. :D A játék híroldalak pedig nagyon kerülik a témát, senki nem akar írni róla. Akármi is legyen a vége, Quinn azt hiszem hazavágta magát egy időre...
  • Jimmyke
    Tudtam, hogy valahonnan ismerős a név, valamikor tavaly volt hiszti, hogy a csúnya, szexista, középosztálybeli, heteroszexuális férfiak elnyomják őt a játéka miatt. :D
  • LasDen #31318
    Zoe Quinn csinált egy "játékot", Depression Quest, steam greenlighton először megbukott majd később átment. A exe egy hosszú blog posztban kitálalt, hogy 5 különböző taggal is dugott, akik mind gaming újságírók, hogy jobbat írjanak a játékáról. Ezután a redditen keresztül a tumblren át a 4chanig mindenhol kiverte a biztosítékot a dolog. Quinn és az érintettek nem mondanak semmit a vádakról személyes infóra hivatkozva. Közben redditen de még 4chanon is (!) masszív törlésbe kezdtek. Szinte minden vele kapcsolatos threadben autotöröltek mindent (mostanra már csendesedett a dolog).
    Míg Quinn kisasszony megpróbálta eladni, hogy a 4chan meghekkelte a blogját, és közben levetettet egy honlapot, ami írt az ügyről. TB is felkarolta a dolgot, ami csak terjesztette az egészet.
    Mindenki azon pörög, hogy a gaming újságírás mennyire korrupálódott...
    tl;dr;, pls explain
  • LasDen #31316
    Zoe Quinn's Kotaku Staff Cheating Scandal

Ez fantasztikus :D Késő délutántól csak ezt olvasgattam. Redditen, 4chanon, tumblren megy ám az őrület. Egyesek totál bekattantak. :D Én amellett, hogy jókat röhögök azért elitélem ha valósnak bizonyulnak a vádak. De ha csak a levett videóból indulunk ki, akkor Quinn kisasszony elég messzire hajlandó elmenni...
  • hugopareiros
  • RatBaG #31314
  • Jim Morrison
    WTF :)
  • Pio
    Egyenesen a zindekszről, beszt múvi evör.

• Evoluti0N
  • Szabi #31310