35806
-
Neocortex #31390 én is csak akkor öltözök fel jobban ha az időjárás feltétlenül elengedhetetlenné teszi, kényelmes, nem kell mosni, full of win -
karajjj #31389 vigyázni kell amúgy, ha alsógatyában vagy otthon, mindig akkor jönnek! akárhány ilyet láttam eddig a híradóban, mindig alsógatyában hozták ki az illetőt -
Blum-nak igaza van. Eldugott faluba élek, de évente 1 kommandós akció azért még itt is megvan :D Talán két éve pont a szomszédba ugrottak be a kerítésen, kutyát kilőtték kábítóval meg minden, nem szaroznak :D pedig még csak nem is volt életveszélyben senki.
-
Blum #31387 Meg egy "sima" öngyilkossági kísérlethez is egy komplett osztagot küldenek ki, pedig ott "csak" 1 ember van közvetlen életveszélyben.
Biztos szar dolog, ha nincs igazad de hidd el, hogy bankrabláshoz vagy bármi olyan szituhoz ahol emberek (na meg pláne pénz) van életveszélyben oda kiküldik a kommandót. Még itt is, nemhogy az USA-ban ahol a legkisebb szarságért is megagyalnak. -
7th Zero #31386 Ha te minden kósza telefonos bejelentésre egyből SWATot küldenél, akkor te sem vagy teljesen normális.
Meg bankrablás? Nehéz bankot rabolni egy olyan címen, ahol nem bank van, rettentően passzol a példa a szituációra. Meg egyébként is téged cáfol. Egy bank tele van riasztóval meg pánikgombbal, abban egészen biztos vagyok, hogy egy utcáról betelefonálás tényleg nem eredményez többet, mint egy arra irányított járőrt. -
De legalább fals riasztásért minimum pénzbüntetés jár már nálunk is (akár rendőröket, akár mentőket, tűzoltókat hívod ki), de extrémebb esetben elzárás is lehet belőle. Más országban is. -
Ha valaki bejelent egy bankrablást akkor szerinted kiküldenek egy mezei járőrt, hogy nézzen már be, van-e ott tényleg fegyveres rablás. Igaz default nincs rajta golyóálló mellény, de hát csak nem olyan komoly. -
7th Zero #31383 Milyen "ilyen helyre"? -
Mezei járőrt kiküldeni ilyen helyre? Te se vagy normális :D -
-
Neocortex #31380 -
7th Zero #31379 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ööö, mondjuk azzal mi van, hogy a legközelebbi mezei járőr odamegy, és megnézi mi a helyzet? ÉS ha gond van, akkor SWAT? Mint ahogy ez kb 20 éve még szokás volt?
Mostanában az amcsi "rendőrök" ártatlan és ártalmatlan civileket öldösnek halomba.
Fergusoni szitu mond valamit? Vagy mondjuk az albuquerque-i hajléktalan csóka a hegyen, akit lelőttek, mint egy kutyát, mikor már éppen elkezdett eleget tenni az utasításoknak?
De említhetném azt az esetet is, amikor egy rendőr összehaverkodott egy csókával aki a baráti körében kis pénzben fogadásokat kötött meccsekre. Szándékosan belehajszolta egy nagyobb összegű fogadásba, ami már éppen átlépte a törvényesen megengedett szerencsejáték összeghatárt, megjelent a házánál, és szíven lőtte? A faszi utolsó szavai "Hé, haver, mi a francot csinálsz?" voltak...
Szóval igencsak a kurvaannyukat, eszembe nem jutna mostanában az USAba menni.
-
Neocortex #31378 ez elég kliós szólás volt -
az a baj ezzel az occulus rifttel, hogy nem próbáltam még ki... -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
ez a swatting a legparasztabb dolog ami csak létezhet.remélem megtalálják azokat akik trollkodnak aztán a böriben majd elgondolkoznak amikor a mehíkó banda körbeadja a nyeszlett púzójukat.
A zsaru meg azt csinálja ami a dolga. -
Tűzoltók is idegesek mikor 30 éves embereket kell kivágni a hintából és okkal. Az meg megint más kérdés, hogy ha pont máshol tényleg történik valami komoly, akkor gáz van. -
Azért a határozott és az agresszív nem ugyanaz, jah legyen határozott de ne agresszív. -
Miért lennél ideges? Mert végzed a munkád? jabocsánat -
szerintem azzal nincs gond hogy agresszívak, tegyék a dolgukat. Itthon a rendőrök nem határozottak, stb, szvsz rosszabb mint az amcsiknál. Az hogy ha néha csak szóban figyelmeztet oké, de ha olyan van határozottak legyenek, és akkor pár sötétebb emberke is tudja hogy nem kéne velük szarozni.
/kiszálltam -
Ez kb olyan, hogy az SG fórumozók mind köcsögök mert van egy ambrus/kocsis. Ha meg rendőr lennék és ilyen helyekre hívnának én is kurva ideges lennék. -
Nem vihorászva de már az első másodpercbe látták, hogy a csóka nem jelent veszélyt, aztán még később is geciztek vele, pl. amikor mosolygott akkor rákérdeztek, hogy ez neki vicces? Szóval látszott, hogy karót nyelt faszok. Am. nem tom mennyire követed az amcsi híreket de egyre könnyebben nyúlnak a fegyverükhöz, sokkaltak már 7 vagy 9 éves kislányt is szándékosan. Agresszív gyökerek az amcsi zsaruk, tisztelet a kivételnek. -
off
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.28. 12:24:54 -
hugopareiros #31365 kuglizz rá...bbc is riportozott a swattingról -
Van. És ez már nem az első ilyen. Már több streamerre is ráhívták a zsarukat. Swattingnak hívják a dolgot. -
Hát nem tudom, én egy kicsit fake-nek tartom az egészet...
A zsaruk mozgása, meg minden....
Szerintem csak pár Airsoftos csókával alkottak egy jó kis "rendőrségi rajtaütés" mókát.
Vagy van ennek valami sajtóvisszhangja is? -
nem tudom miért szidja mindenki a zsarukat. Kapnak egy hívást, hogy valaki embereket akar megölni a házban, mit kellene csinálniuk. vihorászva kiszálni, hogy biztos újabb szivatás? -
Ez durva. A.C.A.B. -
Tudom már linkeltem hasonlót, de most a behatolás is meg lett örökítve. Én eléggé ledermednék szerintem
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.28. 00:23:24 -
-
ldavid #31358 ok, én is jobban szeretem a 1080-t,
de ha csak 720 van valamiből, egyáltalán nem tragédia... -
KaBuTo666 #31357 loál -
Neocortex #31356 -
:DDDDD -
-
Azt olvastam több mint egy milliárdért :( döntsék már el :D
-
Az amazon megvette a twitch-et $970 millio :O Source -
Neocortex #31351