35806
IWimv2m.jpg
  • BarneyK
    Azért ha a híradóban egy témáról beszélgetnek, legalább felszínesen keressenek utána.. De legalább tanultam valamit, és az új jelszavam ezentúl "jel$zó" lesz.
  • benőmenő
    Rendkívül szemléletes példája annak, hogy a média nem csak nálunk retardált. A "technology analyst"-nél besírtam.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2014.09.04. 13:38:14
  • RatBaG #31428
  • SzirmosSzisza
    "when I try to plug in a USB and flip it more than two times"

:DD
  • The Protector
    Csak felismerte valaki:)Mellesleg rám is igaz volt a dolog,de nekem több tépődés volt benne meg szamárfül.
  • SzirmosSzisza
    http://bjorn.tipling.com/if-programming-languages-were-weapons
  • Blum
    Bödőcs Tibor-e vagy?
  • Systore #31423
    :D
  • SzirmosSzisza

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2014.09.02. 15:01:13
  • Narxis
    wtf
  • RatBaG #31420
  • The Protector
    Én szerettem a tankönyveket bár mivel legkisebb gyerek voltam nekem Petőfi már csak napszemüveggel meg cigivel volt meg.
  • Jim Morrison
    ez már a nagyon nagyon szomorú kategória... de mi csak nézzük
  • w77d
    Vazze hogy megváltoztak a tankönyvek. 10-15 év alatt.. Én még a hagyományos módszerrel tanultam, nem volt benne "cool", se Nike se Microsoft... Uram köszönöm, hogy nem most kell iskolába járnom!
  • Narxis
    aztarohadt
  • LasDen #31415
    Természetesen.
    Bár mondjuk engem Bölöni Farkas Sándor útja is érdekelne...
  • Pio
    Ti is ha hazaértek a plázákból meg a centerekből, akkor valami microsoftos játékkal butítjátok magatokat, mert az olyan "cool"?

Hetedikes irodalomtankönyv, Magyarország, 2014.

• geo91
  • Systore #31412
    https://www.youtube.com/watch?v=w1sJucWobCw
  • benőmenő
    Akkor még nem tudták, hogy ebből fizetős állás lesz később youtbobon :D
  • RatBaG #31410
    http://fat.gfycat.com/FabulousPlaintiveClingfish.webm
  • Calver
    fontos történelmi pillanatok az informatikában: az első ragequit

• SzirmosSzisza
    http://startposting.tumblr.com/post/96201482867/jezus-fasza-az-a-szemuveg-milyen :D
  • toto2700
    Gaming bra
  • toto2700
  • toto2700
  • Calver

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Borrowed from a friend?
    In working condition?
    Bug free?
    Playable with one hand?
    Easy to get into?
    Unusable without top-of-the-line hardware?
    Co-op with a buddy?
    Obscenely bloody?
    Full of white guys?
  • w77d
    ha emberéletek forognak kockán, akkor nincs idő ellenőrizgetni hanem menni kell és kész. Képzeld el ha tényleg túszejtés vagy terrorakció van éppen : járőr megjelenik, megzavarja és elhamarkodott lépésre készteti a bűnözőket, majd beszól a központba akik elkezdik riasztani a kommandót. Nincs erre idő sem és a helyzetet is eldurvíthatja.
  • HunnernesKonge
    Ez elég mókás lehetett azért. Megélni is, meg kívülről látni :D

Simán benne van szerintem, hogy ha egy bejelentésben automata fegyver elhangzik, oda alapjáraton taktikai egységet küldenek, tekintettel arra, hogy egy járőr kb búcsúlevelet is írhat ha szembekerül akár csak egy uzi-val is.

Titters-hez (twitch streamer Legendarylea néven) azért ment ki a rendőrség (és oda tényleg csak járőr ment ki) mert 200decibellel üvöltözött hogy "oh, im gonna die. i dont wanna die, oh shit. im so scared." Nem csinált semmit, csak valami beszaratós játékkal játszott, a szomszédok meg ráhívták a rendőrséget.
    Gondolom abban a bejelentésben nem volt szó fegyverropogásról, így megúszta a swatot.
  • RAZOR27
  • toto2700
    ajaj. Te már akkor is rossz körökben forogtál? :D
  • Dzsini
    Mi még ~20 évvel ezelőtt egyszer nyilvános helyen szerepjátékoztunk (Nyugati McDonalds, felső emelet, Cyberpunk 2020 játék), és kicsit hangosra sikeredett a "vitánk" a fegyverkereskedő NPC-vel... azt vettük észre, hogy az üzletvezető és 2 hegyomlás biztonsági őr ott áll mellettünk, hogy na akkor most ránk hívják-e a rendőrséget, vagy mi legyen, mert több vendég panaszkodott, hogy itt fent bűnözők szervezkednek :)
    Miután tisztáztuk a helyzetet megkértek, hogy akkor egyrészt halkabban, másrészt ezentúl ne itt végezzük ezt a tevékenységet (2 asztallal arrébb meg a másik szerepjátékos csapat a biztonságiak távozása után átjött gratulálni :D )

Egy játékból hallható fegyverropogás, dübörgés simán lehet ijesztő egy kívülálló számára, aki a nyitott ablakokon át a szomszédból hallja.
  • HunnernesKonge
    Nemrég olvastam egy cikket arról, hogy egyre több helyre küldik a speciálisan képzett és fenntartott alakulatokat, olyan helyekre is, ahova régen 2 járőr ment volna ki. Érdekes cikk, érdemes elolvasni Katt

Ettől függetlenül, ha a rendőrségre bejelentés érkezik, hogy fegyverropogás, hangos üvöltözés stb hallatszik, a rendőrség nem mérlegelheti azt, hogy ez igaz e (bár ha túlságosan nyugodt a bejelentő azért gyanús lehetne nekik), és ennek megfelelő erővel kell kivonulnia. Amerikában ahol az államok nagy részében minden második ember pisztollyal jár, nem elképzelhetetlen, hogy egyeseknek automata fegyvere legyen. Ahhoz meg küldjél már ki nyugodt szívvel két fánkzabáló bajszos elhízott nyugdíj előtt álló kollegát. Te sem mernéd meghúzni.
  • Fresh Duke
    Nem értem a kérdésed. Csak annyit írtál, hogy "mindig alsógatyában hozták ki az illetőt". Arról szó se volt, hogy hogy találták.
  • Blum
    Tehát csak akkor vesznek komolyan egy bankrablást ha valamelyik alkalmazott megnyomja a pánikgombot? Ha meg Terike ordit az utcán a telefonba, hogy épp kirabolják a bankot akkor kacagnak egy jót és biztos-ami-biztos alapon kiküldik a Ferit az Octaviaval? Ugyanmár...

Amúgy meg ja, irdatlan hülyeségnek hangzik.
    Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.08.29. 16:58:07
  • 7th Zero
    Ja, komplett osztagot, pszichológussal, mentővel meg tűzoltóval. Nem SWATot, baszki... De ha mégis, akkor hülyék teljesen. Persze statisztika javítására jó nyilván az is, sikeres akció meg minden. Csak mondjuk nem tudom, hogy a swatosokon kívül kinek éri meg...

Továbbá miben nincs igazam? Hogy a bankrablás bejelentése szerintem nem utcáról betelefonálva történik, hanem pánikgombbal? Hát nyilván nincsenek erről statisztikáim, de csak azzal fogsz tudni meggyőzni, hogy tévedek, mert annyira irdatlan hülyeségnek hangzik az ellenkezője...
  • Jim Morrison
    jaja, törvénytisztelő polgárban is ez volt
  • karajjj
    tehát bemennek előre levetkőztetik, aztán kimennek, rátörik az ajtót és kamerázzák, hogy gatyában van?
  • Jim Morrison
    Ami rajtaütéskor a házban történik az a házban is marad... :o
  • Fresh Duke
    Nem jutott még eszedbe, hogy a kommandósok vetkőztetik le őket?