35806
-
-
Van elég sok, bár sajna mind elég trágya, nem könnyű dolog egy ilyet összedobni na.
Amúgy Apple-re nem lenne senki mérges, ha nem tett volna hülye kijelentéseket a volt vezetője vagy franc se tudja ki régebben. -
nú #31468 én csak a pazarló hozzáállása miatt vagyok mérges az Apple-re, ellenben az tényleg kirívó minőség mindig, amit letesznek. Hiába van kevés újítás, ha egyszer fasza, akkor fasza. Nem kell attól megvenned évente az új modellt, mert ők erre ösztönöznek. Ha nekem lenne zs-m erre, akkor lehet vennék én is iMac-et meg iPhone-t, mert jó. Aztán amíg bírja. Szerintem mindenki van annyira felnőtt, hogy eldöntse, hogy bedől-e a fogyasztói társadalom nyomásának és cserélgeti a telefont, vagy elég neki és majd 3-4 verzióval később vált, amikor a másik esetleg haldoklik (?), vagy már többet tud sokkal az újabb. -
Hát az egészben igazából az a nem mind1 hogy ki miért veszi. -
De a tömeg követése a trend miatt más mint venni egy eszköz amire úgy érzed szükséged van, és ki is fogod használni.
(ebből eredhet az okosabb nálad a telefonod... mikor fingod nincs mit tud de kell mert "JÓ")
Nekem is S4em van... és nem azért vettem mert Galaxy S4 hanem mert ez volt a számomra megfelelő setup arra amire kell és amit megengedhettem magamnak, és még tetszett is. Megvártam hogy kiadják az új szemetüket hogy az előzőt olcsóbban vehessem meg. -
Blum #31465 És ha valaki azért vesz iPhone-t mert tényleg jó?
Épp a múlt héten voltam egy Apple Store-ban (vagy a tököm tudja hogy hívják) mert volt pár órám a vonatig és körülnéztem. Rendesen csorog a nyálam egy iPad-re vagy egy iMac-re. Megéri? Nem.
De olyan minőségben kapom meg amit más gyártónál semmilyen árkategóriában sem. Ha lenne lóvém már rohannék is iMac-et venni és nem azért, hogy menőzzek vele hanem azért mert egyszerűen JÓ.
Van valami abban amit mondasz, mert itt nálunk Magyarországon tényleg nagyon sok agyhalott azért veszi meg mert lehet vele vagánykodni de ezek a kijelentések nem gyengén sértőek azok számára akik azért vesznek Apple termékeket mert azok jók. -
láttam már telefont android nélkül, mostanában is :)
Sőt az enyémen sem android fut, sőt igazából nem is vennék androidos telefont, elég volt szenvedni vele, bár így sem menekülök, mert barátnőm, meg haveromék mindig engem traktálnak, hogy mi nem jó meg csináljam meg...
a sasmsung is ugyanazt játssza a galaxy s szériával mint az apple az iphone-al btw...
Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.09.12. 18:05:30 -
-
Igazából közel sem van így. Láttál már mostanában telefont android nélkül? Nem igazán van más választásod.
De ha szétnézel a világban... az idiótizmus résztevői vesznek ájfont... lehet hogy prémium meg hűdejó.... de hogy évente megeszed ugyanazt az indokolatlanul elmaradott túlárazott prémium moslékot és követet a tömeget az szerintem sokkal bénább mint az hogy mondjuk kiröhögnek mert egyedibb akarsz lenni.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.09.12. 17:48:23 -
ne vedd magadra :D -
Ugyanez van az Androidos telefonokkal is ;) -
-
karajjj #31458 Gomis is azt nyilatkozta, hogy az fm-ből ismerte meg új csapattársait és onnan tudja, hogy ki melyik poszton játszik... -
Nem az egyetlen példa rá, több hír is volt itt-ott, hogy az FM adatbázisokat is felhasználva történtek igazolások - például -
-
-
ldavid #31454 :D -
ez jó :D
-
/nem flémnek/
-
nú #31451 maradjunk annál, hogy "a poént felfogni", mert ezen röhögni nem tudok, de még csak mosolyogni se nagyon. -
nem okoskodni kell, hanem röhögni a poénon...
-
Dátum szerint sorba rendezni, legelsőre rákattint ;) -
RYO21 #31448 Második sor utolsó esetleg? Bár már azis sokadik klónnak tűnik. -
CTRL + A
SHIFT + DEL
ENTER
Csinálok újat. -
-
Ezeket nem igazán ismerem, pont kimaradtam az ilyesmi "reformokból". Csak az emelt ponthatárokkal szívattak. -
Én úgy tudom egy magyar tankönyv, talán erkölcstan. :D -
Neocortex #31443 -
Paulo Coelho új könyve? :D -
-
Nekem annyi pénzem volt általában, hogy nem tudtam vele mit kezdeni, szal nem nagyon lopkodtam :) -
Én se sűrűn lopkodtam, mert általában az volt a baj, hogy az összes vendor legatyásodott, nekem meg még maradt 1-2 ilyen körre való cuccom, a trainerekkel meg nem tudtam haladni, mert azok meg akkora pénznyelők voltak :p -
mindenki :D Én nem adogattam el semmit. Többnyire megvettem ami kellett, de mindig voltak ínséges idők, mikor összelopkodtam a potionöket. De ellopni majd elladni nincs értelme szerintem. Úgyis ömlött a pénz mindig.... -
Neocortex #31437 morrowindben nekem ez volt az alapvető célkitűzés -
Skyrimben mindenki ekkora tolvaj volt?Én mindig vittem mindent ami mozdítható.Aztán ugyan annak az ársunak eladtam. -
Pio #31435 Ohh, those memories....
-
-
Blum #31433
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.09.04. 17:37:59 -
ldavid #31432 must have
KFC Made an Amazing Fried Chicken Keyboard -
karajjj #31431 A:SD_F.asD_F.asd