35806
IWimv2m.jpg
  • Pio
    Nemreg valami magyar portal jol lehuzta egy ehhez hasonlo retrospektivben, nezd meg azt is, hatha elveszi a kedved. :)
  • SzirmosSzisza
  • Fura Alak
    Nemrég játszottam újra a HL2 -t... most úgy érzem újra végig kell tolnom az 1-et és a kiegészítőket, meg az epizódokat.... :D
  • RatBaG #31630
  • Jim Morrison
    nem humor, de úgyis nagy a pangás.
  • Mixe3y
    kb semmi köze a karbantartáshoz (na jó, áttétesen egy pici van). A windows küld egy sigkillt az összes programnak és megvárja hogy bezáródjanak maguktól. Ezzel általában nincs is semmi gond, kivéve ha valamelyik progi nem akar bezáródni, mert mondjuk syncel vinyóra/pendrivera.
    Nem nehéz megkerülni a dolgot egyébként, 20 másodperc gugli:
    regedit:
    Open HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop with name AutoEndTasks and give it value 1. This will enable auto-ending of tasks, without manual intervention.

You could also:

Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control. Click on the “Control” Folder. Select “WaitToKillServiceTimeout” Right click on it and select Modify. The default value is 20000. Setting it to a lower 4 digit value, (say 5000) will make your PC shutdown faster, but you could end up losing data, so use this tweak judiciously. Remember, Windows does not in any case, recognise a 3-digit numeral here.

Ez kb olyan mint linuxon a kill vs kill -9
  • SzirmosSzisza
    "Frissen" telepített virtuális gép, nehéz alatta vasat cserélni. Amúgy igazából a kijelentkezés hangra várakozás miatt tetszett meg :D
  • Fura Alak
    Nekem még lassú gépeken is ritka... (szoktam szervizelni)
  • Metalmilitiakid
    ja hogy ez egy szokatlan dolog kellene hogy legyen ? Nekem általános a 0 program várakozik és tényleg várakozik...
  • Fura Alak
    Tipikus eset a "mért kéne új gépet vennem?" és/vagy a "mért kéne a windowst újratelepíteni" kategóriából.
  • SzirmosSzisza
    :D

• skinnyman
  • Jim Morrison
  • tutituti
    mert nincs a klaviatúrán konyha gomb
  • Szabi #31619
  • Dzsini
    picit hosszabban
  • Evoluti0N
    Nagyon röviden: Volt egy csaj, aki átkúrt jó pár embert, plusz lefeküdt néhány gamer újságíróval, hogy jó értékeléseket kapjon a játéka. Link
  • GregSB
    Valaki érti és leírná pár mondatban hogy mi ez a gamergate, és miért kapnak a játék iparban dolgozó nők halálos fenyegetéseket, mert én már elvesztettem a fonalat.
  • SzirmosSzisza
    Elég ha kínaiul írod :D
  • Dzsini
    Minden unicode programozási nyelvhez lehet olyan szöveges felületet keresni, ami az ilyen szövegkódokat smileykra fordítja le :)
    például javascript
    Amióta Unicode 7 van, az óta működik ez így, de szokás szerint akkor robbant ki a netre, amikor az új almás programozási nyelvnél is megjelent.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.10.14. 17:49:53
  • Jim Morrison
    Apple: Introducing a whole new level of job security
  • karajjj
    Nálunk talán a legjellemzőbb ilyen a stílfűrész, a flex, meg a zsilett.
  • Dzsini
    Ez kb. a "megguglizom a Binggel / Yahooval" kategória. Köznevesült a márkanév, széllel szemben lehet egy ideig próbálkozni, de a táblamasina odaát "ipad" lett, akárki is gyártja éppen (ahogy a mobil médialejátszók is "ipod"-ok voltak éveken át, és a képeket is "fotosoppolják", bármilyen programmal is történik). Ezer másik van magyarul és angolul.

Persze ettől még érthetően kellemetlen, ha a hivatalos MS Surface masinákat egy milliók által nézett műsorban "iPad-szerű kütyü" néven nevezik :D
  • SzirmosSzisza
    http://www.theverge.com/2014/10/13/6968897/microsoft-teaching-nfl-sportscasters-that-a-surface-is-not-an-ipad :D
  • LasDen #31609
  • RatBaG #31608
    destiny...

• Neocortex
  • LasDen #31606
  • SzirmosSzisza
    :D

• ldavid
    nem hiszem hogy ebbe Miranda beleegyezett volna
  • SzirmosSzisza
    18+

[spoiler]
  • pxxl
  • pointer4
    Uggyan, 3 nap alatt elindult a CS.S, pedig preload-ba lejött, csak az exe nem XD
  • Neocortex
    jó kis logikai játék volt
  • LasDen #31599
    dehogynem. Emlékszem, mikor valamelyik meghalt és inkább hosszú percekig szenvedtem, mintsem hogy újra kezdjem :D
  • akyyy
    ha már worms, commandost senki se szerette?

második részében ha belegondolok, kezdetleges lövegtorony volt :D
  • Blum
    :DDD

body.dead { outline: solid white 1in; }
    Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.10.05. 15:30:20
  • Jim Morrison
    lehet vótmá
  • Jim Morrison

elég szomorú :( win8 óta start menü ellenes lettem :c
  • Neocortex