38
Patapon 2: Don-Chaka (PSP)
-
dobigeri #38 üdv mindenkinek.
Kasu seed nevű anyagot hol lehet szerezni? -
guppy #37 Lehet azért nem látod mert nem u olyan játékot szedtél le, pl az egyik japán másik eus v usa-s, elvileg látnia kéne a mentésed és az előző neved továbbá meg kérdezi h importálod előző mentésed v ujjat kezdsz.
Remélem segítettem, de bocs h ilyen későn -
ssk3 #36 azt olvastam, hogy a patapon1 ben megszerzett cuccokat át lehet hozni a 2 be. De ezt hogy kell? az elsőrész mentései is ott vannak a memória kártyán, de a 2 ben nem látom a régi cuccaim... -
guppy #35 #3 <= a leg-végén (tényleg nagyon hasznos ez az oldal) -
#34 Nekem szükségem lenne valami normális, illetve könnyen átlátható kaszt táblázatra! :/ -
guppy #33 Nah már az utolsó küldinél tartok -
#32 Nem volt rá időm! :/ Sajnos, nem messze onnan tartok! -
guppy #31 Most tartok ott ahol őseim éltek szal nem lehetek messze tőled (ha csak be nem fejezted azóta :P). -
guppy #30 Végre végre végre :D MEGCSINÁLTAM -
guppy #29 Azt a küldit amikor elrabolják a varázslomat han kell megcsinálni? mert mindig meghal mert kigyullad v nem vagyok elé gyors :(, pedig nem viszek tűzfegyvereket. -
#28 Dehogy nehéz! :D
Csak próbáld ki! :) -
guppy #27 ZSiir...de nagyon nehéz? :\ mert a videókon úgy tünt -
#26 Nem kell a netre menni vele! Ha van már tojásod, akkor a játékban, a fővárosodban egészen jobbra mész a Paraget-hez! Ott válaszd a "Play alone"-t! Vidd végig, és kapsz maszkot! :) -
guppy #25 fel kell mennem a netre és ott kikölteni?-az nem kva nehéz :( ? -
#24 Tojásból! -
guppy #23 Olyan maszkot a hőősre ujjat hol lehet szerezni? -
Mike27 #22 Megvettem a Patapon 2-őt, és nagyon király játék!
Viszont jó lenne néhány tipp, hogy milyen egységeket érdemes fejleszteni, mert én nem játszottam az elsővel, és így elsőre nagyon sok egység van, és elég bonyolult :(
Előre is köszi -
guppy #21 ADLAK :D -
#20 kár, hogy csak 3 pálya... :(
már ezerszer végig vittem xd -
#19 De, mikor a PSPd nincs kéznél, jól jöhet! :D
Igaz nincs olyan perc, mikor nincs nálam! XD Még éjjel is a párnám alatt van! -
guppy #18 Azért a PSP-s változatot nem cserélném el érte :D -
#17 Ez delol! :DDDD -
rnd #16 Patapon 2: The Art of War -
#15 Én is így vagyok vele, nagyon visszaadja az egy hangulatát! És... be kell valljam nagyon is jól összedobták a japán barátaink! :) -
#14 ennél több nem is kell :) -
#13 Előre szólók, ha óriási "újdonságokat" szeretnél... lehet csalódni fogsz, de ha csak a történet folytatását, illetve pár apróbb, de annál jobb újítást, akkor ajánlom! :) -
#12 valahogy az a sejtésem, hogy nem sok fing közöd van arról amiről beszélsz.
kibaszott nagy volt az 1, hamarosan nekiesek a 2-nek is. -
#11 Az első rész is remek volt a maga nemében... -
#10 Én már a végénél a kapu előtt tartok! :D Jól elmagyaráztam.. de nemtomjobban! :D -
guppy #9 Melyik küldinél tartassz? (ÉN most csináltam meg azt az 1 szemü tornyosat az "alvilág kapuja"-sat)Kb a felénél tarthatokk... -
#8 Majd szépen lassan! :D Először végig akarom vinni! :) -
guppy #7 Jöhetnek az infók nyugodtan :D -
#6 Valami baj van az eggyel? :D -
#5 Igen ez is kb olyan érdekfeszítő lesz mint az első rész. -
#4 Holnap akartam megnyitni -.- ... Már összegyűjtöttem pár infót! Már mind1! :D
+FAV, mindjárt végigviszem! :D -
guppy #3 Sikerült megoldani, találtam 1 nagyon hasznosFAQ-ot -
guppy #2 Már is felmerült az első probléma, nem tudom h kell megcsinálni a "csillogó és fekete csillag" küldetést, egyszerüen nem tudok lépést tartani a "csillogó" csillaggal. -
guppy #1 Hát ezt is megéltük, pénteken már Európában is megjelent ez a kis játék. Ezt a "fórumtémát" azért nyitorram h legyen hol megmeszélni a játékkal felmerülő problémákat, elakadásokat, stb-stb...(remélem sokak számára lesz ez a téma segitség)