Sigur Rós

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fogalmazzunk inkább úgy, hogy a topik merült feledésbe, nem a zenekar.

Múltkor megnéztem a Heima-t, mert ingyenes lett egy napra, és ez volt életem eddigi legjobb koncertfelvétele, vagy mittomén minek lehet ezt nevezni. Egyik kedvenc részem, amikor pasas elmegy a hegyre és visszahozz egy rakás követ és elkezdenek rajta xilofonozni.

gercse
Látom feledésbe kerül a zenekar, bár az is igaz, hogy õket aztán nem lehet egyfolytában hallgatni, mert az emberben túlcsordulnak az érzelmek...

Lacee
sajnos még nem, talán a következõ bejelentéskor kiderül hogy lesznek-e...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dragooon
lehet már valami bõvebbet tudni errõl?

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
videó nem lényeg, de viszont szvsz ez a szám is iszonyat jó

Dragooon

Sabcsee
gettó milliomos trailerében nagyon ütõs lett<#eljen>

kaka

Dragooon
ez egy jó hír, köszi<#smile>
remélem jönnek

jó, de elég kommersz lett az utóbbi években.

Hegi90
jóféle 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lacee
azt csiripelik a madarak, hogy nagy eséllyel az idei Szigeten, a WAN2-színpadon láthatóak lesznek.

persze még nem 'confirmed', de tárgyalások folynak 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BB7
Köszönöm! Már értem! És tetszik! 😊
Dragooon
adok egy wikilinket, itt egyszerûbben le van írva, mint ahogy azt én most el tudnám mondani.
illetve hallgasd meg alul a zenéket, egybõl megtudod:]

Dragooon
ha valakinek véletlenül a tudomására jut, hogy valahol az országban, vagy valami még elérhetõnek mondható helyen (mondjuk Bécs) lesz koncertjük, az szóljon majd<#smile>

BB7
Mit takar a "poszt-rock"?
Dragooon
Mostanában (pontosabban már pár hónapja) arra figyeltem fel, hogy csomóan ismerik, illetve szeretik a zenéjüket az ezsgén és mégsincs topikja.

Infó azoknak akik nem ismerik az együttest:
"A Sigur Rós egy izlandi poszt-rock együttes, zenéjük dallamos, klasszikus és minimalista elemeket is tartalmaz.
A név jelentése izlandi nyelven a "gyõzelem rózsája", kiejtése pedig nagyjából "sziur rósz". Az együttes jellegzetessége furcsa éteri hangzása és Jónsi az énekes magas énekhangja."