16
Sigur Rós, izlandi poszt-rock együttes
-
SgtPepper #16 Fogalmazzunk inkább úgy, hogy a topik merült feledésbe, nem a zenekar.
Múltkor megnéztem a Heima-t, mert ingyenes lett egy napra, és ez volt életem eddigi legjobb koncertfelvétele, vagy mittomén minek lehet ezt nevezni. Egyik kedvenc részem, amikor pasas elmegy a hegyre és visszahozz egy rakás követ és elkezdenek rajta xilofonozni.
-
#15 Látom feledésbe kerül a zenekar, bár az is igaz, hogy őket aztán nem lehet egyfolytában hallgatni, mert az emberben túlcsordulnak az érzelmek...
-
#14 sajnos még nem, talán a következő bejelentéskor kiderül hogy lesznek-e... -
#13 lehet már valami bővebbet tudni erről? -
#12 videó nem lényeg, de viszont szvsz ez a szám is iszonyat jó
-
#11 Hoppípolla: Misheard English Lyrics from an Icelandic Song -
#10 gettó milliomos trailerében nagyon ütős lett -
#9 ez egy jó hír, köszi
remélem jönnek -
msstz #8 jó, de elég kommersz lett az utóbbi években. -
#7 jóféle :) -
#6 azt csiripelik a madarak, hogy nagy eséllyel az idei Szigeten, a WAN2-színpadon láthatóak lesznek.
persze még nem 'confirmed', de tárgyalások folynak :) -
#5 Köszönöm! Már értem! És tetszik! :) -
#4 adok egy wikilinket, itt egyszerűbben le van írva, mint ahogy azt én most el tudnám mondani.
illetve hallgasd meg alul a zenéket, egyből megtudod:] -
#3 ha valakinek véletlenül a tudomására jut, hogy valahol az országban, vagy valami még elérhetőnek mondható helyen (mondjuk Bécs) lesz koncertjük, az szóljon majd -
#2 Mit takar a "poszt-rock"? -
#1 Mostanában (pontosabban már pár hónapja) arra figyeltem fel, hogy csomóan ismerik, illetve szeretik a zenéjüket az ezsgén és mégsincs topikja.
Infó azoknak akik nem ismerik az együttest:
"A Sigur Rós egy izlandi poszt-rock együttes, zenéjük dallamos, klasszikus és minimalista elemeket is tartalmaz.
A név jelentése izlandi nyelven a "győzelem rózsája", kiejtése pedig nagyjából "sziur rósz". Az együttes jellegzetessége furcsa éteri hangzása és Jónsi az énekes magas énekhangja."