delete

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Besz
Ne használd a játék automatikus frissítési lehetõségét. Ezt kikapcsolhatod a Launcher.exe elindítása után az Options menüben. Vagy blokkolhatod tûzfallal is.

Töltds le a netrõl a javításokat addig a verziószámig, amire neked szükséged van, és manuálisan telepítsd fel azokat sorrendben. Számtalan módon beszerezhetõek ezek a frissítések, itt nézz körül: patch mirrors.

Javaslatom: távolítsd el az egészet és kezd elölrõl a telepítést. Ugyan van rá mód, hogy visszagörgesd a frissítéseket egy korábbira, de inkább menj biztosra.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Hát ja, minden hozzászólásban idáig <#banplz>

daemonervosa

Trolling is a art.

baze, van értelem -.-
zomgzerg

gameplusz

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

bertino
sohaj...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kuci06
Drugs are bad, mkay?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Lacee
use the fucking google

egyébként warez, törölhetõ

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Met
említsd meg azt is, hogy warez játékod van

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Herr Lehrer
<#lama>

Your suffers will be legendary even in hell!

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Nem tudom leállítani a Patch-elést a játék indulásakor!!!
De már elértem azt a patch-et ami kell!!
De az istenért nem tom leállítani:S
valaki segítsen