delete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Töltds le a netrõl a javításokat addig a verziószámig, amire neked szükséged van, és manuálisan telepítsd fel azokat sorrendben. Számtalan módon beszerezhetõek ezek a frissítések, itt nézz körül: patch mirrors.
Javaslatom: távolítsd el az egészet és kezd elölrõl a telepítést. Ugyan van rá mód, hogy visszagörgesd a frissítéseket egy korábbira, de inkább menj biztosra.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
De már elértem azt a patch-et ami kell!!
De az istenért nem tom leállítani:S
valaki segítsen