83
Erről mi a véleményetek?(érdekel)
  • krisz940122
    az hogy lehet h 125 ös motorokat 50 essként használnak?a rendőrök mit szólnak hozzá?lehet ilyet csinálni? #42 ?
  • krisz940122

itt
  • krisz940122
    és itt lehet? :D
  • REPS0L
    a szarcaparóddal el lehet innen húzni, köszipuszi
  • REPS0L
    egyáltalán nem megengedett.
  • Cvd
    Gyorsulás: Az ezres GSX-R, de a többi ezres is tartja a vele a lépést 200 környékéig, onnan meg ellépnek, 300-nál már súlyos másodperceket adnak neki. Széria motorok, amiket újonan is megkapsz 3 milla alatt, a csodaautónak, ami mennyi is? közel a 100millióhoz?
    A többiben tényleg elveri a motorokat - pályán. Bármikor nyugodt szívvel kihívom országúton, forgalomban. Ja tényleg, hisz nem is közlekedhet közúton, nem mintha messzire jutna.
    Arról meg ne is beszéljünk hogy a vezetési élmény még mindig sehol sincs egy motorhoz képest. Dehát ezeket mind elmondták neked a sportmotor.hu-n is ha nem tévedek, ott is akarta osztani valaki ugyanígy az észt, nem lepődnék meg ha te lennél az. Azt az apróságot felejted ki hogy amíg te száraz adatokkal dobálózol a te oldaladon úgy hogy 0 tapasztalatod van arról amiről osztasz, a másik oldalon olyanoknak okoskodsz akik gyakorolják is azt amiről beszélnek.
    Oké, pl. az én motoromnál jobban gyorsul a T1. Viszont amíg te csak olvasgatsz arról hogy 0-100-ra 2,5s alatt, és naponta gyorsulok 0-100-ra 3,2 alatt. Ha tudnád hogy felőlem nézve mennyire szánalmas a te oldalad.:)
    Ja és egy apróság a végére: Amikor a Fifth Gear tesztelte, elfüstölt a csodaszekér a gec*be. Ilyenkor szokás a fostalicska kifejelzést használni.
  • krisz940122
    én azért nem mondanám h fostalicskák.sok videót láttam már hogy miket legyorsulnak az ezresek.erről ennyit.#33-34 ?
  • pszihopata
    biztos sokat vezettél olyat,meg fogsz is!
  • High end PC #35
    ezek a mocik fostalicskák.

a Caparo T1 sportkocsi legyorsulja mindet, mint a szar. és a kanyarsebességről, fékútról, biztonságról már ne is beszéljünk
  • krisz940122
    hogy ne így álljon:

• krisz940122
    szerintetek megengedett itt tartani a rendszámtáblát?hogy párhuzamosan legyen a farokidommal.a fekete vonal jelzi hohy hogy gondolom:
  • REPS0L
    nekem nem köll :)

• Attila8805
    Szép!
    Privibe leírod hogy szoktad megoldani a közúton lévő haladást?
    Mert gondolom egy ezredessel nem 90-el mész:)
  • Attila8805
    Hát még csak 1026 km van benne:)
    Tavaly szeptember óta.
  • GhostRider1 #29
    Itt a vas:

• GhostRider1 #28
    Gyönyörű, gratulálok hozzá!
    Hány km-t mész egy szezonban?
  • Attila8805
    Nem!
    Az egy Icon Manic Sisak Kelomotornál 46-ért megkapod!
    Imádom mert vagány és még véd is:)
  • REPS0L
    #18 :D
  • REPS0L
    az a sisak fújva van?
  • Attila8805
    Persze:)

• krisz940122
    és drága egy 600 as fenntartása?fogyasztása? szerviz?
  • GhostRider1 #22
    volt :) egy GSX-R 600 K1es, kék-fehér
  • REPS0L
    volt előtte motorod, vagy csak megnéztél egy ghostrider részt és vettél egyet?
  • GhostRider1 #20
    Nagyon megy :) vigyázni kell vele, mert nagyon dúrván produkálja a dolgokat...
    Előzéseknél nemssűrűn kell visszaváltanom :)
  • blackcalibra
    Az már morcos azért. Kell kapaszkodni a kormányba biztos.
  • GhostRider1 #18
    tudnál képet berakni róla?
  • GhostRider1 #17
    GSX-R 1000 K6om van :)
  • blackcalibra
    Én akitől most tavasszal akarom megvenni az sv-t, ő nemrég vett egy 600-as GSXR-t, asszem 128 paci. Nagyon bitang bringa. Én meg gurulgatok majd egy 650-el az azért szelidebb, 1-2 szenont kitart, aztán veszünk valami durvaságot.

#9: Arről érdemben nem tudok nyilatkozni hogy most erőben, nyomatékban stb. hol tartanak egymáshoz képest, de azt a minimális különbséget egy utcai motoros nem hogy kimotorozni nem tudja, de észre sem igen veszi.
    A szépség meg szubjektív ugye....
  • Attila8805
    /fav nekem 600-as van és imádom.
  • Zinaj
    jo motorok, de en meg akarom elni a 80 évet ...
  • Bitaboy
    szerény véleményem szerint
  • krisz940122
    mi az az szvsz?:D:D
  • ChuckyHUN
    Semmi tolódás még 1 ideig szvsz
  • krisz940122
    nem tudjátok mennyire fog tolódni a korhatár?kocsi+motor és hogy mikor?
  • ChuckyHUN
    Szerintem most 2009es R1 seggreültet mindenkit mert kurva jó a bigbang engine...
    CBR még mindig szebb mint a gixxer... jó gép, de nekem nem jön be annyira
  • blackcalibra
    ----->"GSX-erek" bocs az elírásért.-----> GSXR-ek akart lenni.
  • blackcalibra
    Az hogy ki, milyen motort favorizál elsősorban, az már egyéni megítélés és ízlés dolga. Nem nagyon van már olyan hogy ez jó, az meg rossz, és ezért választom "ezt". GSX-erek egyébként abszolút az élmezőnyben vannak majd minden téren, szerintem egyébként kategóriája legerősebb motorjai. De van akinek ugye nem ez számít és másik gyártótól választ.
  • ChuckyHUN
    Én maaaajd:D
    2006-2009 Senda
    2009-2011 TZR125
    2011-valszeg halál R6/R1:D:D:D
  • REPS0L
    majd egy év múlva nyilatkozok, ha nem Honda lesz
  • Ronny
    arról nem is beszélve, hogy a legjobb esetben is csak három év múlva lesz rá jogsija, de addigra már valószínű, hogy kitolják korhatárt.