83
Erről mi a véleményetek?(érdekel)
-
krisz940122 #43 az hogy lehet h 125 ös motorokat 50 essként használnak?a rendőrök mit szólnak hozzá?lehet ilyet csinálni? #42 ? -
krisz940122 #42
itt -
krisz940122 #41 és itt lehet? :D
-
#40 a szarcaparóddal el lehet innen húzni, köszipuszi -
#39 egyáltalán nem megengedett. -
Cvd #38 Gyorsulás: Az ezres GSX-R, de a többi ezres is tartja a vele a lépést 200 környékéig, onnan meg ellépnek, 300-nál már súlyos másodperceket adnak neki. Széria motorok, amiket újonan is megkapsz 3 milla alatt, a csodaautónak, ami mennyi is? közel a 100millióhoz?
A többiben tényleg elveri a motorokat - pályán. Bármikor nyugodt szívvel kihívom országúton, forgalomban. Ja tényleg, hisz nem is közlekedhet közúton, nem mintha messzire jutna.
Arról meg ne is beszéljünk hogy a vezetési élmény még mindig sehol sincs egy motorhoz képest. Dehát ezeket mind elmondták neked a sportmotor.hu-n is ha nem tévedek, ott is akarta osztani valaki ugyanígy az észt, nem lepődnék meg ha te lennél az. Azt az apróságot felejted ki hogy amíg te száraz adatokkal dobálózol a te oldaladon úgy hogy 0 tapasztalatod van arról amiről osztasz, a másik oldalon olyanoknak okoskodsz akik gyakorolják is azt amiről beszélnek.
Oké, pl. az én motoromnál jobban gyorsul a T1. Viszont amíg te csak olvasgatsz arról hogy 0-100-ra 2,5s alatt, és naponta gyorsulok 0-100-ra 3,2 alatt. Ha tudnád hogy felőlem nézve mennyire szánalmas a te oldalad.:)
Ja és egy apróság a végére: Amikor a Fifth Gear tesztelte, elfüstölt a csodaszekér a gec*be. Ilyenkor szokás a fostalicska kifejelzést használni. -
krisz940122 #37 én azért nem mondanám h fostalicskák.sok videót láttam már hogy miket legyorsulnak az ezresek.erről ennyit.#33-34 ? -
#36 biztos sokat vezettél olyat,meg fogsz is! -
High end PC #35 ezek a mocik fostalicskák.
a Caparo T1 sportkocsi legyorsulja mindet, mint a szar. és a kanyarsebességről, fékútról, biztonságról már ne is beszéljünk -
krisz940122 #34 hogy ne így álljon:
-
krisz940122 #33 szerintetek megengedett itt tartani a rendszámtáblát?hogy párhuzamosan legyen a farokidommal.a fekete vonal jelzi hohy hogy gondolom:
-
#32 nekem nem köll :)
-
#31 Szép!
Privibe leírod hogy szoktad megoldani a közúton lévő haladást?
Mert gondolom egy ezredessel nem 90-el mész:) -
#30 Hát még csak 1026 km van benne:)
Tavaly szeptember óta. -
#29 Itt a vas:
-
#28 Gyönyörű, gratulálok hozzá!
Hány km-t mész egy szezonban? -
#27 Nem!
Az egy Icon Manic Sisak Kelomotornál 46-ért megkapod!
Imádom mert vagány és még véd is:) -
#26 #18 :D -
#25 az a sisak fújva van? -
#24 Persze:)
-
krisz940122 #23 és drága egy 600 as fenntartása?fogyasztása? szerviz? -
#22 volt :) egy GSX-R 600 K1es, kék-fehér -
#21 volt előtte motorod, vagy csak megnéztél egy ghostrider részt és vettél egyet? -
#20 Nagyon megy :) vigyázni kell vele, mert nagyon dúrván produkálja a dolgokat...
Előzéseknél nemssűrűn kell visszaváltanom :) -
#19 Az már morcos azért. Kell kapaszkodni a kormányba biztos. -
#18 tudnál képet berakni róla? -
#17 GSX-R 1000 K6om van :) -
#16 Én akitől most tavasszal akarom megvenni az sv-t, ő nemrég vett egy 600-as GSXR-t, asszem 128 paci. Nagyon bitang bringa. Én meg gurulgatok majd egy 650-el az azért szelidebb, 1-2 szenont kitart, aztán veszünk valami durvaságot.
#9: Arről érdemben nem tudok nyilatkozni hogy most erőben, nyomatékban stb. hol tartanak egymáshoz képest, de azt a minimális különbséget egy utcai motoros nem hogy kimotorozni nem tudja, de észre sem igen veszi.
A szépség meg szubjektív ugye.... -
#15 /fav nekem 600-as van és imádom. -
#14 jo motorok, de en meg akarom elni a 80 évet ... -
Bitaboy #13 szerény véleményem szerint -
krisz940122 #12 mi az az szvsz?:D:D -
#11 Semmi tolódás még 1 ideig szvsz -
krisz940122 #10 nem tudjátok mennyire fog tolódni a korhatár?kocsi+motor és hogy mikor? -
#9 Szerintem most 2009es R1 seggreültet mindenkit mert kurva jó a bigbang engine...
CBR még mindig szebb mint a gixxer... jó gép, de nekem nem jön be annyira -
#8 ----->"GSX-erek" bocs az elírásért.-----> GSXR-ek akart lenni. -
#7 Az hogy ki, milyen motort favorizál elsősorban, az már egyéni megítélés és ízlés dolga. Nem nagyon van már olyan hogy ez jó, az meg rossz, és ezért választom "ezt". GSX-erek egyébként abszolút az élmezőnyben vannak majd minden téren, szerintem egyébként kategóriája legerősebb motorjai. De van akinek ugye nem ez számít és másik gyártótól választ. -
#6 Én maaaajd:D
2006-2009 Senda
2009-2011 TZR125
2011-valszeg halál R6/R1:D:D:D -
#5 majd egy év múlva nyilatkozok, ha nem Honda lesz -
Ronny #4 arról nem is beszélve, hogy a legjobb esetben is csak három év múlva lesz rá jogsija, de addigra már valószínű, hogy kitolják korhatárt.