Hatalmasat bukott Will Smith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint Blikkes lett ez a fõcím:) Szar statisztikák 10 sorban. Dobj be legalább egy táblázatot, vagy valami.
Vesszen Szekeres Viktor!!
Vesszen Szekeres Viktor!!
Nekem nagyon tetszett a Seven Pounds. A 2008-as filmeket tekintve a legjobb ötben van nálam. Érdemes megnézni.
Azon csodálkoztam viszont, hogy egy jelölést se kapott az oscaron(legjobb film vagy rendezés lehetett volna szerintem, ha más nem is)
Azon csodálkoztam viszont, hogy egy jelölést se kapott az oscaron(legjobb film vagy rendezés lehetett volna szerintem, ha más nem is)
A "tahó ország"-on kívül én is ezt akartam írni.
én az szdsznek már azt sem hiszem el, amit kérdeznek. a saját weboldalukon indított szavazást meghamisították.
de filmhez visszatérve én nem is hallottam, hogy WS-nek új filmje volna.
de filmhez visszatérve én nem is hallottam, hogy WS-nek új filmje volna.
mindenki magából indul ki
"az itteni politikusokra se kíváncsi senki, nemhogy egy meleg amerikaira lennének kíváncsiak. "
Mi a szosz, a mi politikusaink nem melegek? Ez uj :)
Mi a szosz, a mi politikusaink nem melegek? Ez uj :)
na kb. annyit és harcolt a melegek jogaiért mint mostani "király" szdsz-es libi banda, kiállt õ homi, lóvét felnyúlta és lelépet :-) csináljunk filmet Szeteirõl talán akkor a zsidaj halivúd végre nyom egy Oscart egy magyar filmnek is :-D
már csak azért is mert itthon is van meleg libes politikus, szóval nem akkora durranás :D
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Hány moziban játsszák a Milket? Kettõben? Azok is mûvészmozik, amiket elkerül a nagy közönség, akik a plázára vannak specializálva. Szerintem mindjárt más lenne az eredmény, ha 20 moziban játszanák.
az itteni politikusokra se kíváncsi senki, nemhogy egy meleg amerikaira lennének kíváncsiak. De ez így van jól, liberalizmusnak is van határa :-)
Elég gyengén marketingolták a Seven Pounds-ot sajnos, pedig van olyan jó mint a Boldogság nyomában.
A Milk-en meg ne csodálkozzon senki, egy amerikai meleg politikus életérõl szóló film legyen akármilyen díjazott kurvára senkit sem fog érdekelni (engem érdekel, de nem moziban) ebben a tahó országban.
A Milk-en meg ne csodálkozzon senki, egy amerikai meleg politikus életérõl szóló film legyen akármilyen díjazott kurvára senkit sem fog érdekelni (engem érdekel, de nem moziban) ebben a tahó országban.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem az a nevetséges, h vannak ilyen listák, sztem érdekes, h itthon mely filmek a népszerûek, az a nevetséges, h 1-1 esetet "óriási bukásként" v "bombasztikus sikerként" tüntetnek fel, ami egy magyar filmmel kapcsolatban még oké, de egy külföldi filmnél teljesen elhanyagolható, h most hány magyar nézi meg, annyira kicsi az itthoni filmpiac
Muszáj ebben az országban ilyen listákat csinálni? Nemhogy elhanyagolhatóak a számok, de még nevetségesek is. Nevetségesnek lenni meg megy ilyenek nélkül is sajnos.