14
  • TeDDyRuSh
    Megint Blikkes lett ez a főcím:) Szar statisztikák 10 sorban. Dobj be legalább egy táblázatot, vagy valami.

Vesszen Szekeres Viktor!!
  • berserk87
    Nekem nagyon tetszett a Seven Pounds. A 2008-as filmeket tekintve a legjobb ötben van nálam. Érdemes megnézni.
    Azon csodálkoztam viszont, hogy egy jelölést se kapott az oscaron(legjobb film vagy rendezés lehetett volna szerintem, ha más nem is)
  • marcee
    A "tahó ország"-on kívül én is ezt akartam írni.
  • torcipepe
    én az szdsznek már azt sem hiszem el, amit kérdeznek. a saját weboldalukon indított szavazást meghamisították.

de filmhez visszatérve én nem is hallottam, hogy WS-nek új filmje volna.
  • Loverman
    mindenki magából indul ki
  • lammaer
    "az itteni politikusokra se kíváncsi senki, nemhogy egy meleg amerikaira lennének kíváncsiak. "

Mi a szosz, a mi politikusaink nem melegek? Ez uj :)
  • sandor8206
    na kb. annyit és harcolt a melegek jogaiért mint mostani "király" szdsz-es libi banda, kiállt ő homi, lóvét felnyúlta és lelépet :-) csináljunk filmet Szeteiről talán akkor a zsidaj halivúd végre nyom egy Oscart egy magyar filmnek is :-D
  • Nethyrrea
    már csak azért is mert itthon is van meleg libes politikus, szóval nem akkora durranás :D
  • Barakukk
    Hány moziban játsszák a Milket? Kettőben? Azok is művészmozik, amiket elkerül a nagy közönség, akik a plázára vannak specializálva. Szerintem mindjárt más lenne az eredmény, ha 20 moziban játszanák.
  • sandor8206
    az itteni politikusokra se kíváncsi senki, nemhogy egy meleg amerikaira lennének kíváncsiak. De ez így van jól, liberalizmusnak is van határa :-)
  • Blasta
    Elég gyengén marketingolták a Seven Pounds-ot sajnos, pedig van olyan jó mint a Boldogság nyomában.
    A Milk-en meg ne csodálkozzon senki, egy amerikai meleg politikus életéről szóló film legyen akármilyen díjazott kurvára senkit sem fog érdekelni (engem érdekel, de nem moziban) ebben a tahó országban.
  • SimonC
    Nem az a nevetséges, h vannak ilyen listák, sztem érdekes, h itthon mely filmek a népszerűek, az a nevetséges, h 1-1 esetet "óriási bukásként" v "bombasztikus sikerként" tüntetnek fel, ami egy magyar filmmel kapcsolatban még oké, de egy külföldi filmnél teljesen elhanyagolható, h most hány magyar nézi meg, annyira kicsi az itthoni filmpiac
  • nohea
    Muszáj ebben az országban ilyen listákat csinálni? Nemhogy elhanyagolhatóak a számok, de még nevetségesek is. Nevetségesnek lenni meg megy ilyenek nélkül is sajnos.