48
Jussunk el egyik sorozatból, vagy sorozatszínészből a másikba a legrövidebb úton!
-
Renata100 #48 -
#47 lelőjem és rakjam másikat? -
#46 nekem
matt - farscape - ben browder - stargate - cox volt a tartalék megoldásom, a feladványodon még agyalok kicsit -
#45 Beth Riesgraf - ? - Michelle Gomez -
#44 Matthew Newton -> The Lost World -> David Orth -> Blood Ties -> Christina Cox
uhh -
#43 tényleg, hogy a fenébe nem jutott eszembe Dr. Gordon Gordon Wyatt
NCIS-es mókánál meg volt jópár karakter akik ugyanazt játszottak, NCIS backdoor pilotja ugye JAG 6. évadban volt.
majd feladványodon még filózok, így hirtelen nem ugrik be semmi megfejtés. -
#42 az előzőnek még megvan az a pikantériája hogy patrick ugyanazt a karaktert játszotta a JAGbe mint az NCISba (crossover)
nah next:
Christina Cox - Matthew Newton -
#41 carla - NCIS - Patrick Labyorteaux - JAG - Bell
(az ilyen könnyű, amikor az egyik benne volt egy ngay sorozatban aminke van vagy 200 része) -
#40 ez nálam bones -> stephen fry -> bit of fry and laurie volt -
#39 ja, rakok akkor:
Carla Gallo - ? - Catherine Bell -
#38 btw ügyes, én alapból Burn Notice -> Jeffrey Donovan -> Threshold-ra gondoltam, fogalmam sem volt h lehet rajta így csavarni -
#37 Emily Deschanel -> Bones -> Anne Dudek -> House M.D. -> Hugh Laurie -
#36 amúgy itt az is lenne a lényeg, hogy legrövidebb lánc!
most olyankor nincs értelme várni másik megoldásra, mikor egy közös emberrel már talált valaki láncot, mert az könnyen ellenőrizhető, hogy együtt a cél és a start nem szerepelt sehol, tehát nem lehet rövidebb lánc, de amikor már 2 ember is része az útnak, akkor azért várjunk mielőtt feladjuk az újat, hátha valaki ügyesebb/ szemfülesebb!
másik, mindekinek: olyat is lehet, hogy pl.: Firefly-ból eljutni Babylon 5-ig, vagy Firefly-ból eljutni Amanda Tapping-ig. Nem kell mindig szinésztől szinészig! (persze lehet...) -
#35 Emily Deschanel - Hugh Laurie -
#34 bruce - hercules - kevin sorbo - the o.c. - melinda clarke - entourage - carla -
#33 Bruce Campbell - ? - Carla Gugino -
#32 ide nem is kell lánc, mindketten játszottak Scrubs-ban
de ha mégis:
James Michael Tyler -> Friends -> Courtney Cox -> Scrubs -> Jay Mohr
majd mindjárt teszek. -
Monoton #31 James Michael Tyler - ? - Jay Mohr -
#30 ennyit erről, nice one! :D
tegyél!
[amit én ismertem:
K.G. -> Rita Rocks -> Richard Ruccolo -> Two Guys and a Girl -> John Cryer -> Two and a Half Men -> A.T.J.] -
Monoton #29 K.G. - Lucky Louie - Mike Hagerty - ER - Angus T. Jones -
#28 nah, akkor ez talán nem lesz ilyen gyors, aztán ki tudja:)
két gyerekszínész:
Kelly Gould ... ? ... Angus T. Jones -
Monoton #27 Tegyél :) -
#26 Cool:)
Enyém amúgy ez volt:
Kevin James -> The King of Queens -> Bryan Cranston -> How I met your Mother -> Jason Segel
Rakjon akinek jólesik gondolom. -
#25 sunyin akkor már:
K.J - The King of Queens - Nicole Sullivan - CSI - J.S.
:D
amúgy Kevin James akart lent lenni, ugye? -
Monoton #24 K.J - The King of Queens - Nicole Sullivan - CSI - Lyndsy Fonseca - HIMYM - J.S. -
#23 Nos:
Kevis Jamestől szeretnétek eljutni Jason Segel-ig.
Mindketten feltörekvő színészek, akiket már egészestés mozifilm főszerepében is lehetett látni, ám most a sorozatok érdekelnek.
Annyit segítek, hogy egy kulcsfigurát kéne megtalálni, és akkor már nagyjából kész is. -
#22 hát, elvileg holnap eidos-tól, ha nem talál senki rövidebbet a mostanira.
a mostani még érvényben van ;) -
Monoton #21 Köv. feladvány? -
karajjj #20 na, így már értem nagyjából, bár még mostis fura de nah :D értem... :D -
#19 "A"-tól eljutni "Z"-ig:
"A" szerepelt a "J" sorozatban. A "J" sorozatban szerepelt "B" is. "B" szerepelt a "K" sorozatban is. "K"-ban viszont már szerepelt "Z", ez egy megoldás.
Röviden leírva:
"A" személy-> "J" Sorozat-> "B" személy-> "K" sorozat -> "Z" személy -
#18 "mert fingom sincs mi az az nf meg sl"
"Nathan Fillion-tól Sarah Lancaster-ig el lehet jutni:
N.F.->Firefly->Morena Baccarin->SG-1->Adam Baldwin->Chuck->S.L."
-.-
#16.: ilyen hsz-nek mi a célja? -
Hydroceph #17 Ja, meg jolenne, ha nem roviditgetnél, mert fingom sincs mi az az nf meg sl, de ha tudnam, legalabb googlezok -
Hydroceph #16 de amugy fasság' szvsz -
Hydroceph #15 Ki->miben->ki->miben etc, ha jol értem -
karajjj #14 Kirk nem csak a TOS-ben volt
de amúgy valahogy nagyon nem vágom ennek a logikáját, mert azt értem, hogy úgy kéne eljutni, hogy keresni olyan színészeket, akik játszottak velük és más sorozatokban is, de úgylátszik én vagyok a hülye, hogy nemtudom értelmezni, hogy hogy is kell ezt leírni -
#13 igen, szép megoldás, rövidebb, mint az én backup-om volt. és pont ez lenne a lényeg, hogy egy egyrészes mellékszereplőn sunyin lehet vágni az úton. külön tetszik, hogy nem a triviális sorozatokat használtad fel a célszemélyeknél.
amúgy a backup ez volt (mivel hosszabb, mostmár hiába írná be bárki is) :
W.S. -> ST TOS-> Walter Koenig-> Babylon 5-> Mira Furlan-> Lost-> M.F. -
#12 ez csak egy 14 részt megélt sorozat, csak ebben van 14 komolyabb szereplő (tehát nem statiszta, vagy olyan, akinek volt az egész sorozatban 1 mondata)
ez meg egy több (kifejezetten sok) évadot megélt sorozat. nem számoltam meg, de sztem jóval több, mint 30.
amúgy nem tudom milyen sorozatokat nézel, de 3-6 szereplővel igen kis költségvetésű 5-6 részesek lehetnek.
továbbiakban lehetőleg mellőzük a destruktív kritikát.
amúgy mindenki előtt szabad az út, hogy elsőként megnyissa a "Film(színész)lánc" topikot, én nem fogom. -
#11 William Shatner -> Boston Legal -> Cristine Rose -> Party of Five -> Matthew Fox
Na így megfelel már? -.- -
n3whous3 #10 Végülis jah, egy sorozatban van mondjuk 3-6 szereplő, egy filmben meg legalább 20-30 a mellék szereplőkkel együtt. Logikus. -
#9 JJ Abrams nem is színész, másrészt nem sok köze van a TOS-hez. De azért nice try. :)