Katsuro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát elég vad a game, mondhatnám fos... valami nem teljesen jó a vásárlás opcióban sem.. miért nem frissül a készlet?? meg lehet egyéni a meglátásom hogy lenne még mit fejleszteni hogy kicsit össze tettebb legyen ez a kula... végül is magában a szamuráj cucc nem lenne rossz de akkor olyat rakjon össze amit nem ér ennyi kritika..

ogreg LvL:38 TEL:46155 this game in the life plainer

Kicsikiraly
igen 😄 de a sok hülye észre sem veszi 😄 én ott untam meg az ilyeneket amikor megláttam h a bitefight után volt az a lovagos, utána még ez, az amaz 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Legend Killer
jahh, én is akartam mondani.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Rockynhooo
ezek mind egy kaptafára készülnek nem ? van már ilyenbe ahogy láttam vámpíros,farkasos,lovagos,maffiás meg má ez _A:SDAS:_

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

musha
na ja, erõsen gáz, ennél a mondatnál majdnem hangosan felröhögtem (mármint hogy kirabolt egy szamuráj)
a videónál valami német nyelvû izé fogadott, pff...
ami nem megy azt nem kéne erõltetni...

Pistike 007
"Ki lettél rabolva egy szamuráj által"
picit feljebb
"A Becsület Útja"

Legend Killer
rúgd le a fejét 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Apus
késõ, rákattintottunk, kérjük a készpénzed, a mobilod, családi ékszereket, a hitelkáryád pinkóddal, bombanõk telefonszámát stb 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

ghost rider
Ne az elsõre kattintsatok hanem a másodikra!
A második link egyáltalán nem rabol ki senkit.
És nem azért hoztam létre a topicot, hogy szerezzek pénzt, hanem hogy legyen egy topic errõl a játékról is ahol lehet beszélni róla.
Nagyon sajnálom az elsõ linkat és még egyszer mondom.
NE KATTINTSATOK AZ ELSÕ LINKRE!

[Jakuza]
Vajon a masodik link ilyen cimmel vajon mi lehet ? 😄

http://www.katsuro.hu/?kid=1-31632-01932-0902-110271c9

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Frosty01
egyre több ilyen netes hulladék jelenik meg 😞
hova fajul ez a világ....

na de hogy örüljé, rákattintok :|

practitioner of the forbidden arts of death

tigeroo
ki lettem rabolva :o(
ghost rider
Jó bocs akkor itt az igazi ami nem referreres.
Katsuro
És még egyszer bocsi. Nem tudtam hogy ez is reklámnak számít. :S

Kicsikiraly
referreres, ne kattintsatok rá.

és így bizony ez reklámnak számít (ha nem, bünti ígyisúgyis jár érte)

DFTBA ಠ_ಠ

ghost rider
Újabb Gameforge játék jelent meg!
A neve Katsuro.
Ha valakit érdekel itt a link: KATT