8
  • [HUN]FaTaL
    Köcsög toolbarok, mind adware kategória. :/
  • Sil78
    Miért pont Firefox van a képen? A "hivatalos" Firefoxban nincsenek előretelepített toolbarok, ráadásul a kiterjesztések telepítés után könnyen letilthatóak/uninstallálhatóak is, ha valaki épp feltette, de meggondolta magát (vagy csak nem figyelt oda más programok telepítgetésekor).
  • galocza
    semmi bajom ezekkel, ha
    -megkérdezik, akarom-e
    -gond nélkül le lehet szedni.
    az elejével az a gond, hogy az ember csak kattintgat bolondul installkor oszt csodálkozik mi micsoda. a másodikkal meg - ha makacs a kis szemét, és van azért olyan...
    elég remek ingyenes progikat lehet használni ezeknek az opcionális cuccoknak köszönhetően (ccleaner, recuva, daemon-tools): a fejlesztők megkapják a lét letöltésenként, én nem rakom fel őket, a gúgli meg a jahú bossa meg nyugodtam megy aludni, hogy kezelte a válságot 8)
  • torcipepe
    de egy mininoti kijelzője, csak 600 pixel magas, ebből kb 400, amin az oldalak megjelennek, a többit elfoglalja a tálca, az ablak teteje, a böngésző és könyvjelzők eszköztár, valamint a többlapos böngészés fülei. gyárilag én is google eszköztárral vettem és még tesóm a daemon tools eszköztárát is feltette. szerencsére el lehetett távolítani mindkettőt.
    persze ha nagyobb képméret kell, ott az F11.
  • Gerygrey
    A méret nem akkora gáz, amikor a legolcsóbb teszkós monitor 1024 pixel magas...
  • Sir Ny
    ezek a toolbarok csak csökkentik a böngészőben az oldal méretét. nagyon jól tudja ezt a gugli is, ezért nincs gugli toolbar a chrome-ban.
  • Alfa Of NS
    Úgy utálom ezeket a ToolBar-okat mint a sza*rt
  • DjDano
    ezek a Google és Yahoo toolbarok a halálom.... Az se normális aki ezeket telepíti