22
SAkkozó Robot Film
-
uzi9mm #22 A Filmet én is Láttam A DU. kezdésből nagy botrány lett,hasonlóan az Alfa Holdbázis:Sárkányok birodalma című epizódjához amit szintén Délután attak le.A Gondolkodó Robotokat késő este ismételték meg később.
Nagy jelenet volt amikor az ugató kutyát kihúzták a konektorból.
-
schwartz #21 nincs mit.
Furcsa így ennyi idő után viszontlátni ezeket a jeleneteket. Azért már nem üt akkorát, mint anno. Hozzáedződtünk a mai filmeken. -
Landor #20 köszi -
schwartz #19 http://www.youtube.com/watch?v=15773DV5s30
de ha beírod google-ba ezt: Le collectionneur des cerveaux
akkor kapsz egy másik videomegosztót is, ahol szintén egy kb 9 perces részlet szerepel, de nem ugyanazokból a képekből áll, mint ami a youtube-on van. -
Landor #18 youtube linket adj már pls -
schwartz #17 Sziasztok. Csatlakozom az előttem szólókhoz. Én is igencsak gyerek voltam még, amikor láttam a filmet. Meg is lett az eremény: este anyámék mellet aludtam. Akkoriban tényleg egy kivételesen beszaratós filmnek számított. A youtube-on van fent a filmből egy részlet, azt ahogy most megnéztem, meglepett, hogy teljesen már a robot "arca", mint amire emlékeztem. És én elsősorban attól voltam beszarva és csak másodsorban a történetől :) -
bmw1200 #16 Hali!
Én is még gyerekkoromban láttam ezt a filmet, akkor nekem tiszta beszarás volt. Simán leadták hétköznap délután.
Amit tudok róla, hogy francia film, Le collectionneur des cerveaux (1976) , itt a link:
http://www.imdb.com/title/tt0190718/
viszont magát a filmet azóta sem találom sehol. Ha valakinek megvan, vagy tud valamit róla, írjon egy mailt nekem is.
[email protected]
üdv -
kaldor #15 Üdv!
A Gondolkodó robotok című filmet én is nagyon rég óta keresem.
csak pár részletre emlékszem pl:A film végén a rendőrség a sakkozó robotból próbál kiszedni adatokat,de mivel nem erre programozták ezért csak egy papírra próbál valami nevet írni,aztán kifüstöl.
A másik film amit nagyon rég hajkurászok a Messziről jött ember.Ezt a thriller sorozatot kedd esténként a magyar tv adta le 1983-ban.
Ha valakinek meg lenne,vagy ha tudja az eredeti címüket a filmeknek ,vagy hogy hol lehet letölteni ezeket,annak nagyon megköszönném.
Az e-mail címem:[email protected]
-
Daza500 #14 Hát ez egy eléggé elmeroggyant alkotás lehet... -
mikshooo #13 sziasztok,
a folm magyar címe Gondolkodó robotok volt, tényleg parás volt, vmi szerda du ment le 4-5 óra körül olyan 81-82 környékén.
emléxem felcsapódtak az ajtók több irányból, majd bejöttek a robotok és megjelölték a faszikám arcát körbe, ahol kiemelik a koponyájából az agyát és beültetik a sakkozógépbe.
a kutya az udvaron konnektorba volt dugva és folyamatosan ugatott.
ha megvan a film, szóljatok nekem is lécci: [email protected] -
jambuli #12 Hali!
Látom képben vagy miről is beszélek,ha újabb infóm van én is írok. -
#11 Az nem valami "Portal" jel a pociján? :D -
#10 és mint a Transformersben egyszer csak mindegyik átalakul kis gyilkológéppé -
#9 Ja ja így kezdődött a Skynet is :D A végén meg is történik majd, és jönnek a T1000-sek. Amúgy Sony Ericsson-ban már van T700 :D -
Landor #8 +fav -
#7 Skynet -
ő az? -
bcrics #5 hát...énnemis:)..de a kutya tökre vidám volt ám,,mintha rajtam röhögött volna ..talán.mondom neki ..kutykuty...ne röhögjéééé..aztán továbbmentem. -
#4 nemtaláltam semmit... csak öö:
ezt Mate (2009)
gondolom ilyen remake lesz, ez friss
utolsó tippem a filmedre: ez-e? -
#3 hülye
jambuli én egy ideje már keresem a neten...sajna nemláttam a filmet
ha találok valamit megosztom itt veled -
bcrics #2 hát..én a múltkor láttam 1 féllábú kutyát:D -
jambuli #1 Sziasztok!
Nem tudom van e rajtam kívül bárki, aki emlékszik erre a filmre.
Sajnos ez a magyar címe volt, de valami félrefordítás lehetett.
Kb 1979-1980 körüli lehetett,nagyon parás film volt.
Tud erről valaki valamit?