13
One Tree Hill (TV)
-
Rony94 #13 Itt lentebb írták hogy eredeti hanggal a legjobb. Hát nem tudom, én magyar szinkronnal néztem meg mind a 4. évadot. Az 5. évad az nekem jött be. :\
Na mindegy, arról van szó hogy engem nem nagyon zavart a szinkron. Pl. én a drámai részeknél így is megtudtam hatódni. De ha Merlin azt mondja hogy angolul a legjobb, hát lehet hogy megnézem angolul is. :) -
#12 ohh bocsi ezt nem ebbe a topikba akartam
sry -
#11 MAMA2 = -
#10 szerezd meg, nagyon jó! :D
nyáron megnéztem mind az 5. évadot (ugye akkor még csak 5 volt) -
#9 első 3 évadot láttam :D nem volt rossz, majd leszedem a többit is :) -
#8 Sima tinidráma, ami kiemeli a többi közül az, hogy nagyon jók a színészek (gyakorlatilag nincs benne antipatikus szereplő - illetve ha van is arról is megváltoztatják a képet az igen profi és érdekfeszítő karakterépítéssel), rengeteg eltalált érzelmi szál van benne, és értelmes, klassz monológok.
Nincs benne annyi klisé, mint a társaiban. Sokszor humoros, de leginkább a minőségi megindító jelenetek tartják a dráma kedvelő embert a TV előtt. Az egész sorozat karakter orientált, nem a környezetről, nem is igazán a helyzetükről, leginkább a szereplők karakteréről, gondolkodásáról, helyzetmegoldásáról, szeretetéről és mindezek fejlődéséről szól.
Magyar szinkron nagyon gáz, eredeti hangok nagyon ott vannak.
Első 4 évad a középiskolában játszódik 5-6. évad suli után 4 évvel a nagybetűs életben.
Borús estéken, akciófilmekben megcsömörlött nézőknek ajánlom, kellemes kikapcsolódásként:)
Ajánlom én is, de határozottan az első résztől, és angolul és/vagy feliratosan. -
#7 Imádom ezt a sorozatot :)
Eddig az összes évadot összes részt láttam, a legjobb!!! -
#6 Az osztálytársaim agyon dicsérték, én is letöltöttem az első részt, a rész felénél már a nyálam folyt el, belealudtam. Azóta hanyagolom. -
#5 Egyszer láttam belőle régen egy részt, tök jó volt, hamarosan el akarom kezdeni nézni:P -
#4 Magyarul:Tuti Gimi -
karajjj #3 ésezmiez? -
#2 témaindító hozzászólásba nem árt jellemzés, pár szó a cuccról, miért jó, esetleg egy bemásolt kritika junkie-ról, hasonlók. legalábbis ha akarod h mások is nézzek -
#1 Most nézem, hogy ennek a kitűnő sorozatnak nincs még témája? Most daráltam le a 4,5,6-os szezonokat és egész jó! TUdom ajánlani mindenkinek!
(Bocs ha van ilyen téma, de a kereső sehogy nem dobta ki)