46
Clutch
  • Jamirofan89
    egyet értek veled.közel 1 órát bírtam.minden jót és rosszat leírtál.akkor lett elég,amikor lelassítottam és épp csak gurultam vagy 5km/h sebességgel a zombi összes végtagja leszakadt mintha 150-el mentem volna neki... aki Carmageddon rajongó az inkább kerülje,mert nagyon gyenge.
  • CamelX
    Nekem megy simán. El lehet vele lenni, bár nem egy nagy szám a játék. Carmageddon mintha brutálabb lett volna a sok kombóval meg a fizikájával. Itt is vannak jópofa megoldások, de kevés volt a kreativitás az látszik. Van benn flatout szerű egymást szétzúzásból is bőven, de ez kimerül abban hogy nekimész az ellennek csutkagázzal és frontálisnál is jobbára csak visszaugrik 1et az autó, lejön 1 alkatrész azt Stop. Olyan sokmindent ki lehetett volna belőle még hozni! A grafika meg az interface nagyon ott van pl. és a zenék is eléggé ötletesen lettek kiválogatva
  • zolo
    Hú de nincs itt élet. Minap lett meg a játék, de bibi van vele.

7600gs-sel, socket 939-as amd-vel játszanék, de nemsokkal rajt után feketére vált a kép , csak a hud marad meg, se előre se hátra. Directx, nvidia driver legfrisebb, Xp-n játszanék, de már nincs több ötletem, túlmelegedés nincs.

Öcsinél kicsit jobb gépen, Vistával gond nélkül megy.

Ötlet, tipp, etc?
  • Kovács Erix
    hello

Van már cdkey és crack???
  • Tjdj
    van már valami?
    Üdv:Tjdj:)
  • DJ RX7
    nincs még.
  • Tjdj
    Hello a segítségeteket kérném

a Armageddon Riders rátékhoz

Cdkey és Crack kellen nekem

léci segítsetek előreis köszönöm

Üdv:Tjdj:)
  • grebber
    Képek + Trailer
  • bardocz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    itt egy link oroszhoz,rapidos felöltés
  • CamelX
    De szerettem a Carmageddont régen :) Reméljük faszányos bugmentes lesz. Aki meg kérdezget az orosz/nem orosz témában, az olvassa el a belinkelt cikket. Ott írják Simworld-ön, hogy csak az Armageddon Riders nevű változat (az original) az orosz, nálunk Clutch-ként lesz kapható, ami magában hordozza azt is hogy nem orosz lesz a nyelve :D
  • ultrapulse
    Nem tűnik éppen a legjobbnak, de szerintem nem vészes így videóról megítélve...

Warezzal meg csak óvatosan plz :)
    Én majd inkább megvárom az európai megjelenést, és ha olyan áron lesz, beszerzem :D
  • DJ RX7
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    crack sincs még hozzá
  • [HUN]FaTaL
    Köszi.
  • grebber
    Igen még csak náluk jelent meg!
  • Hydroceph
    iranyitas jo nagy fosnak tunik
  • DJ RX7
    +fav.
    holnap kipróbálom. érdekes, hogy csak 1 cd-nyi helyet foglal el.
  • Toya
    Srácok ha orosz torrentek érdekelnek benneteket, akkor az opensharing.ru oldalon nézelődjetek.
  • [HUN]FaTaL
    Csak orosz nyelvű?
  • bardocz
    Köszi!
  • grebber
    Ment az üzi!
  • bardocz
    Nekem is légyszi:)
  • grebber
    Nem lehet már regelni mert lezárták.De elküldöm privátba a torrent fájlt úgyis freebe van ha jól láttam!
  • bardocz
    Kalózon nincs fent.
  • [HUN]FaTaL
    linket! :D
  • grebber
    Én regeltem magam egy normális orosz site-ra (torrent) onnan szedtem már sok orosz gamet semmi gond nincs velük.
  • [HUN]FaTaL
    Ja most nézem hogy orosz fejlesztés. Ezekszerint angolul még meg sem jelent?
  • [HUN]FaTaL
    Ebből 600 mega vírus:D
  • bardocz
    Ebből 40 az vírus
  • grebber
    Orosz siteokon fennt van csupán 800MB!
  • bardocz
    Hang az tiszta carmageddon:D
  • ultrapulse
    Egy kis gameplay :D

Sajna a video picit alacsony FPS-számmal rendelkezik, viszont a hangeffektek odavágnak (Y) :D zene miatt plusz pont a feelingre :)

Emitt meg egy trailer :)
  • SötétBarom
    Végre valami!! :D
  • [HUN]FaTaL
    vááá carmageddon klón :D +fav
  • bardocz
    Elsőkörben kalózosban gondolkozok,ha nagyon jó,és van doboz változata,akkor a polcról.
  • ldavid
    steamről?
  • bardocz
    A multi lesz benne a legdurvább szerintem:D Remélem lehet kormánnyal,meg h-váltóval csapatni.
  • VRSDM
    olt!
  • Benny04
    jólnézki
  • bardocz
    És még a grafikája is fasza a carmageddon 1-hez képest,aminek bőven elég a kinézete egy ilyen mókához:D
  • Toya
    Amúgy annyira nem ismeretlen a csapat, mert nem ez az első játékuk és az Insane 2 elkészítésére is ők kaptak megbízást a Codemasterstől.