46
Clutch
-
#46 egyet értek veled.közel 1 órát bírtam.minden jót és rosszat leírtál.akkor lett elég,amikor lelassítottam és épp csak gurultam vagy 5km/h sebességgel a zombi összes végtagja leszakadt mintha 150-el mentem volna neki... aki Carmageddon rajongó az inkább kerülje,mert nagyon gyenge. -
CamelX #45 Nekem megy simán. El lehet vele lenni, bár nem egy nagy szám a játék. Carmageddon mintha brutálabb lett volna a sok kombóval meg a fizikájával. Itt is vannak jópofa megoldások, de kevés volt a kreativitás az látszik. Van benn flatout szerű egymást szétzúzásból is bőven, de ez kimerül abban hogy nekimész az ellennek csutkagázzal és frontálisnál is jobbára csak visszaugrik 1et az autó, lejön 1 alkatrész azt Stop. Olyan sokmindent ki lehetett volna belőle még hozni! A grafika meg az interface nagyon ott van pl. és a zenék is eléggé ötletesen lettek kiválogatva -
#44 Hú de nincs itt élet. Minap lett meg a játék, de bibi van vele.
7600gs-sel, socket 939-as amd-vel játszanék, de nemsokkal rajt után feketére vált a kép , csak a hud marad meg, se előre se hátra. Directx, nvidia driver legfrisebb, Xp-n játszanék, de már nincs több ötletem, túlmelegedés nincs.
Öcsinél kicsit jobb gépen, Vistával gond nélkül megy.
Ötlet, tipp, etc? -
#43 hello
Van már cdkey és crack??? -
Tjdj #42 van már valami?
Üdv:Tjdj:) -
#41 nincs még. -
Tjdj #40 Hello a segítségeteket kérném
a Armageddon Riders rátékhoz
Cdkey és Crack kellen nekem
léci segítsetek előreis köszönöm
Üdv:Tjdj:) -
#39 Képek + Trailer -
#38 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!itt egy link oroszhoz,rapidos felöltés -
CamelX #37 De szerettem a Carmageddont régen :) Reméljük faszányos bugmentes lesz. Aki meg kérdezget az orosz/nem orosz témában, az olvassa el a belinkelt cikket. Ott írják Simworld-ön, hogy csak az Armageddon Riders nevű változat (az original) az orosz, nálunk Clutch-ként lesz kapható, ami magában hordozza azt is hogy nem orosz lesz a nyelve :D -
ultrapulse #36 Nem tűnik éppen a legjobbnak, de szerintem nem vészes így videóról megítélve...
Warezzal meg csak óvatosan plz :)
Én majd inkább megvárom az európai megjelenést, és ha olyan áron lesz, beszerzem :D -
#35 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!crack sincs még hozzá -
#34 Köszi. -
#33 Igen még csak náluk jelent meg! -
Hydroceph #32 iranyitas jo nagy fosnak tunik -
#31 +fav.
holnap kipróbálom. érdekes, hogy csak 1 cd-nyi helyet foglal el. -
Toya #30 Srácok ha orosz torrentek érdekelnek benneteket, akkor az opensharing.ru oldalon nézelődjetek. -
#29 Csak orosz nyelvű? -
#28 Köszi! -
#27 Ment az üzi! -
#26 Nekem is légyszi:) -
#25 Nem lehet már regelni mert lezárták.De elküldöm privátba a torrent fájlt úgyis freebe van ha jól láttam! -
#24 Kalózon nincs fent. -
#23 linket! :D -
#22 Én regeltem magam egy normális orosz site-ra (torrent) onnan szedtem már sok orosz gamet semmi gond nincs velük.
-
#21 Ja most nézem hogy orosz fejlesztés. Ezekszerint angolul még meg sem jelent? -
#20 Ebből 600 mega vírus:D -
#19 Ebből 40 az vírus -
#18 Orosz siteokon fennt van csupán 800MB! -
#17 Hang az tiszta carmageddon:D -
ultrapulse #16 Egy kis gameplay :D
Sajna a video picit alacsony FPS-számmal rendelkezik, viszont a hangeffektek odavágnak (Y) :D zene miatt plusz pont a feelingre :)
Emitt meg egy trailer :) -
#15 Végre valami!! :D -
#14 vááá carmageddon klón :D +fav -
#13 Elsőkörben kalózosban gondolkozok,ha nagyon jó,és van doboz változata,akkor a polcról. -
ldavid #12 steamről? -
#11 A multi lesz benne a legdurvább szerintem:D Remélem lehet kormánnyal,meg h-váltóval csapatni. -
#10 olt! -
#9 jólnézki -
#8 És még a grafikája is fasza a carmageddon 1-hez képest,aminek bőven elég a kinézete egy ilyen mókához:D -
Toya #7 Amúgy annyira nem ismeretlen a csapat, mert nem ez az első játékuk és az Insane 2 elkészítésére is ők kaptak megbízást a Codemasterstől.