Újabb jól csengő nevek az új Csillagkapu-sorozatban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ó te okostojás <#duhos2>#duhos2>
Hihetetlenül lusták vagytok. Erre nem vagytok képesek? Jobb click keresés google-en. 2 perc alatt megtalálható mindenki, és még a cikk is elolvasható közben (Én meg is tettem mielõtt a barom kommentjeiteket elolvastam).
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Hölgyeim és Uraim, ismét egy újabb remek Szekeres Viktor cikket olvashattunk. Valószínû ezt is a saját szórakoztatására írta, mert hogy az olvasóra nem gondolt az tuti. Biztos már így is hosszúnak tartotta a cikket, a maga 11 sorával.
Örülj, hogy megkaptad a 2 és fél csillagodat. Remélem a fõnököd nézi😛
Örülj, hogy megkaptad a 2 és fél csillagodat. Remélem a fõnököd nézi😛
A "jól csengõ"(gondolom ez alatt az ismertebbet érti a cikkíró) nevek talán kicsit túlzás.
De maga a cikk korrekt, ez egyszerûen egy lista az eddig beválogatott színészekrõl, bár tényleg jó lett volna néhány képet is csatolni a hírhez.
Egyedül Robert Carlye-t említi sztárnévként, mely egy sorozatban igaz is.
"Régi" Csillagkapu rajongóként ,már kíváncsian várom a sorozatot!
De maga a cikk korrekt, ez egyszerûen egy lista az eddig beválogatott színészekrõl, bár tényleg jó lett volna néhány képet is csatolni a hírhez.
Egyedül Robert Carlye-t említi sztárnévként, mely egy sorozatban igaz is.
"Régi" Csillagkapu rajongóként ,már kíváncsian várom a sorozatot!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Jól csengõ nevek? Egyedül Ming Na-t tudtam beazonosítani. Azért, mert domboritottak egy-két sorozatban vagy zs-kategóriás moziban még nem jól csengõ nevek ezek. Persze képrõl talán beugrik az embernek. Jól csengõ név nekem pl. Jason Statham, Stanley Stucchi, Noah Wyle stb. Ha meg Tom Hanks, Al Pacino szerepelne SG-U-ban esetleg <#zavart1>#zavart1>az meg nem jól csengõ név, hanem NAGY név. <#eljen>#eljen>
hát igen. Nem lett volna haszontalan képekkel turbózni..
https://twitter.com/foodlfg
Nem beleugatásként mondom, de ilyen cikket kiadni képek nélkül pofátlanság.
Átlag olvasó honnan vágja le ki kicsoda és micsoda? ÉN is keményen 1-et tudok beazonosítani, és általában senkinek nincs kedve 9 embert ki-imdb-zni.
Komolyan röhej hogy a cikk írója ennyire nem gondolkodik...tuti kis hír...csak képek nélkül lényege nincs. Akár még Picikaka Kukanuki is szereplhetne benne ennyierõvel...
Átlag olvasó honnan vágja le ki kicsoda és micsoda? ÉN is keményen 1-et tudok beazonosítani, és általában senkinek nincs kedve 9 embert ki-imdb-zni.
Komolyan röhej hogy a cikk írója ennyire nem gondolkodik...tuti kis hír...csak képek nélkül lényege nincs. Akár még Picikaka Kukanuki is szereplhetne benne ennyierõvel...