1,1 millió fiatal szerepel a brit DNS-adatbázisban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Modnjuk rendszres véradó vagyok, lehet hogy egy fiola megy a NBH-nak is?"

Nem. Magyarorszagon meg a hivatal alkalmazottairol sem vezetnek rendes nyilvantartast, meg ujjlenyomatot sem vesznek mindenkitol. Itthon meg nem divat a biometria, cserebe szep hagyomanyai vannak a megfigyelesnek.

A brit biometrikus rendszerrel pedig az a baj, hogy egyre nagyobb a hamis pozitivok aranya, mivel a tarolt digitalis informacio nem 100%-os, ezert minel tobb ember van az adatbazisban, annal tobb a hibas talalat.
jaspercry
ja "csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön"boccs az idézetért
............................................ANONIMUS

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

jaspercry
1,1 millió fiatal szerepel a brit DNS-adatbázisban
és ez csak nõni fog....<#nezze><#alien2><#alien2><#alien2><#hawaii>

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

Teppik Amon
Azért ez csak nem az X-akták!?! Modnjuk rendszres véradó vagyok, lehet hogy egy fiola megy a NBH-nak is? 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Novo Ordo Seclorum

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sic transit gloria mundi!
zola2000
Gondolom kisebb bûncselekmények miatt lehet, ott eléggé eldurvultak a dolgok, nem mintha itt nem...

A

Lazarus
Emlékszel amikor védõoltást kaptál az iskolában? Te is benne vagy az adatbázisban
Teppik Amon
De hogy szereznek DNS mintát? "Hé fiatalmeber, pöktyön ide egyet erre a tárgylemezre! vagy Elkérhetem a rágóját? vagy a metrón észrevétlenül levágnak a hajából?" vagy mi?

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Talán csak azért, mert mindkettõ megbukott addigra, mire kifejlõdtek a mûszaki és tudományos alapok.
ffxi
Há most mé'? CSI Miami-ban mindenkirõl van DNS mintájuk. Betöltik és már kidobja, hogy ki volt a rossz fiú 😄

Fákjúal!

Nos úgy tûnik, hogy mégsem a fasizmus vagy a kommunizmus alkotja meg Orwell utópiáját.