Pinkball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem hinném, itt nagyon olcsó és hamar visszahozza az árát a stadionbõvítés, jobb minél hamarabb maxra bõvíteni. (80k)
naja <#eljen>#eljen>
most bõvítem 80 ezresre, 400k euró volt az ára. hamar visszahozza az árát.

mennék de már vagyok egy kupában.
Fraszt,ne kenodj el.Tobb helyzeted volt mint nekem 😄
De kb ugyanigy vert meg a Workers fc.2x annyit rugtunk kapura,megis siman nyert.Szal nemtom ez mitol fugg.A feljutas meg meg sok meccs,akarki lehet a befuto.
De kb ugyanigy vert meg a Workers fc.2x annyit rugtunk kapura,megis siman nyert.Szal nemtom ez mitol fugg.A feljutas meg meg sok meccs,akarki lehet a befuto.
Hát sajnos a jobb csapat nyert. Pedig jó néhány helyzet adódott nekem is.
Grat, nekem meg ennyit a feljutásról.
Grat, nekem meg ennyit a feljutásról.
Jo meccs volt,koszi.Furcsa hogy ebben a taktikaban sokkal kevesebb a helyzetem,es megis tobb golt rugok.Vagy a randomnak koszonom,vagy akad meg fejlesztenivalo a jatekban.
Amugy siman megtelt a 27ezres stadion,szal tovabb bovitem.
Amugy siman megtelt a 27ezres stadion,szal tovabb bovitem.
<#worship>#worship>
Lol tenyleg Veled jatszom 😄
Hat,egy rangadot mar buktunk meg egyet nem lenne szabad.
Sok sikert Neked is!
Hat,egy rangadot mar buktunk meg egyet nem lenne szabad.
Sok sikert Neked is!
Dantonita remélem nem nyersz a rangadón, én akarok!<#wink>#wink>Mindenesetre sok sikert!
Asszm atallok a 4-3-3ra,ma barimeccsen szep sikert hozott.
A holnapi rangadot pedig mindenkepp nyerni kene ha fel akarunk jutni.
A holnapi rangadot pedig mindenkepp nyerni kene ha fel akarunk jutni.

megnyertem a magyar kupát 😄
köszi szépen! de grat neked is, mert méltó ellenfél voltál!
3-2 <#beka3>#beka3>
2-2 😊
innen szépe nyerni <#hehe>#hehe>
Szebb és úgyszint sérülésmentes jövõt! <#wink>#wink>
egy óra és kezdõdik az összecsapásunk a jobbik kupában! 😉
Hamarosan kiderul,nekem hnap keszul el a 27ezres.Ha azt is megtoltik,akkor itt nemigazan kell massal foglalkozni mint ezzel + az edzessel.
Milyen stadiont érdemes felhúznom, hogyha 15 000 nézõ megtölti a mostanit, és van kb 300 000 pénzem?
terasz, mûanyagszék, fedett stbstb....
terasz, mûanyagszék, fedett stbstb....
az elsõ automatikusan feljut, a második és harmadik playoff meccset játszik a feljutásért
#130: elõször tessék inkább feljutni<#nezze>#nezze>
#130: elõször tessék inkább feljutni<#nezze>#nezze>
délután megnézem, mert most a sulis net valami észveszejtõ sebességgel megy és nem jön be az olda :\
apropó, hogy van a feljutás a csoportunkból?
legalább jösztök az NB1-be 😄
Nalunk is 3 user team van,a tobbi leszarja.Ma a listavezetot vertuk 6-0ra.Most a 3 ember altal vezetett csapat van elol,ugyanannyi ponttal 😄
Durva lesz a feljutasert jatszani.Ha valakinek van egy jo taktikaja azt szivesen veszem.Mi 4-4-2 szelsojatekkal jatszunk eddig,de pl egy 4-3-3ban felallo csapat szetszopatott,ami azert eleg irrealis.Ja es javaslom a legjobb edzoket beszerezni,a focimanagerek kozul itt sokkal tobb a bevetel mint a kiadas,nem erdemes ezen sporolni.Par nap es kesz lesz a 27ezres stadion,remelem az is siman megtelik 😊
Durva lesz a feljutasert jatszani.Ha valakinek van egy jo taktikaja azt szivesen veszem.Mi 4-4-2 szelsojatekkal jatszunk eddig,de pl egy 4-3-3ban felallo csapat szetszopatott,ami azert eleg irrealis.Ja es javaslom a legjobb edzoket beszerezni,a focimanagerek kozul itt sokkal tobb a bevetel mint a kiadas,nem erdemes ezen sporolni.Par nap es kesz lesz a 27ezres stadion,remelem az is siman megtelik 😊
várom már 😉
naja.
az az egy legyen kettõ, pontosabban az elsõ két helyezett.
Sajnos a csoportomban rajtam es geon kivul meg egy valaki veszi komolyan a jatekot. A tobbiek mind komolytalan csapattal allnak ki...😞
Kiprobaltam a 3-4-3-at mert ahogy neztem igy hozza a legtobb pontot a csapat, nyertem is 7-0-ra egy "bot" csapat ellen...
Kiprobaltam a 3-4-3-at mert ahogy neztem igy hozza a legtobb pontot a csapat, nyertem is 7-0-ra egy "bot" csapat ellen...
simán. ha megnézed a pénzügyeket, itt igazán elengedheted magad, nagyon alacsony a kiadás a bevételhez képest.