Pinkball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha sokkerrol kerdezel,akkor attol fugg hany embert kell venned edzett posztra.Sztem egy fiatal jatekos max 3millio legyen,es akkor jut edzore is,es talan egy csatarra.
Hat ja sajna ott kell ulni mellette.Hetvegen biztos talalsz.Ezt a gal gyereket meg majd megbeszeljuk,de most huzok mert osszeesek.Joejt!
Armand Gál
Skill 36.28
20 Years Old. Left Footed.
Exp: 28.84 Leadership: 16.45
Mennyit szannal ra?
Skill 36.28
20 Years Old. Left Footed.
Exp: 28.84 Leadership: 16.45
Mennyit szannal ra?
Oke sracok kosz,egyelore marad a 4-4-2 es a 4-3-3 akkor 😊
Ha vkinek lenne 20-22eves kozeppalyasa elado,az lehet erdekelne.(30as skill korul)
Ha vkinek lenne 20-22eves kozeppalyasa elado,az lehet erdekelne.(30as skill korul)
én is 3-4-3-ba játszok és Geri szinte mindig elver barátságoson.😄
az 3-3 lett, nekem jó lenne az x ismét 😊
http://www.powerplaymanager.com/r57633
nemtom már elsõ meccsünk mennyi lett, de ott sem nyertem annyi biztos
de jössz te még az én stadionomba 😊
de jössz te még az én stadionomba 😊
még csak 2x játszottunk, nem? 😊
és csak 1szer nyertem 😊
és csak 1szer nyertem 😊
Én is 3-4-3ban nyomom, és középpályát edzek. De hiába 52es az overallom, 40es csapat simán megszorongat. pillboy meg eddig mindig megvert gyengébb értékeléssel 4-4-2ben
toltam, de áttértem 3-4-3-ra, mert sokkal több így az összértékem.
Ha 5kozeppalyassal lepek palyara mondjuk egy 4-5-1ben vagy 3-5-2ben az eletkepes?Jo lenne minel tobb kp-t edzeni de nem akarom h az eredmenyesseg rovasara menjen.
ja, én az fc vagyok 😛
Az se rossz!
Ma megsem geo ellen jatszottam, hanem egy masik Kispest Honved ellen!😞 Ha jol latom, akkor ket het mulva csapunk ossze es valszeg az a meccs fogja eldonteni a feljutast!😊
Ma megsem geo ellen jatszottam, hanem egy masik Kispest Honved ellen!😞 Ha jol latom, akkor ket het mulva csapunk ossze es valszeg az a meccs fogja eldonteni a feljutast!😊
dettó
Legyen igazad.Igazabol annak jo egy ilyen talentum aki 100%os vedo edzo,nalam a kozeppalyas edzes miatt csak vegetalna.Az erte kapott cashbol meg eleg szepen tudnank erositeni ha kell 😊
(Nekem iden eddig 52ezer nezo volt a max)
(Nekem iden eddig 52ezer nezo volt a max)
Mondjuk nekem a fizetesekkel nincs gondom, a heti 3 hazai meccsbol meg mindig gyarapodik a bankszamla!😊 Bovitettem stadit 67 ezresre kivancsi vagyok a geo elleni rangadon megtelik-e! (nem hiszem)
En csodak csodaja 2.helyen vagyok bar az eroviszonyokat nezve nem artana talan meg egy ev masodosztaly.Es egyre nagyobb gond a fizetesek novekedese es stadionbevetel csokkenese.Ugyhogy a 31.5koruli 17eves vedom piacra raktam 3m-t.Meglatjuk...
na végre megérkezett õ is:

bemutatnám a csapat új játékosát akit 2 milláért vettem:

<#crazya>#crazya><#wink>#wink>
tudod... hadd legyen már neki is egy kis sikerélménye... <#idiota>#idiota>
Magyar kupa, döntõ:
Kazincbarcikai SC 4 - 0 Budapest Honved FC
52:46' Csanád Rácz
39:35' Csanád Rácz
23:47' Tibor Kovács
06:56' Adrián Kocsis
grat karesz! <#worship>#worship>
Kazincbarcikai SC 4 - 0 Budapest Honved FC
52:46' Csanád Rácz
39:35' Csanád Rácz
23:47' Tibor Kovács
06:56' Adrián Kocsis
grat karesz! <#worship>#worship>
Sokkal kevesebb.Raadasul a stadion sem telik mar meg egyszer sem.Azt hogy csinaljak hogy 45-50 skillpontu 17eves fiatalokat arulnak?Milyen edzoi kepesites a max?Nekem 50koruli skillel rendelkezik minden staffom de nem is lattam meg ennel nagyobbat szal nemvagom mivel fejlodhet ilyen gyorsan.
Itt a pelda:
Landon Wood (For Sale)
Midfield (45.08)
Passing (45.08)
Creativity (44.30)
Crossing (45.87)
Itt a pelda:
Landon Wood (For Sale)
Midfield (45.08)
Passing (45.08)
Creativity (44.30)
Crossing (45.87)
nekem még 3 nap a 30-as 17 éves kp érkezéséig. 😊
köszi, óriási mákom volt sztem. simán jobb csapatod van. bár a visszavágón nekem elég (lenne) az x, de nem sok esélyt látok rá 😊
Pillboyjal vagyok egy csoportban, és elsõ meccsünkön õ nyert, de nagy csata lesz a bajnoki címért. grat neki
ez megható meg minden de akkor is ki fogok kapni... 😄D