62
Bethesda Softworks játéka
-
Szabyka #62 Nekem tetszett a játék, de baromi rövid volt :( -
#61 Tehát akkor nem csoda, hogy nincs semmi hype pedig asszem holnap jön ki. -
#60 Ipon teszt 52% -
#59 Hát nekem ez nem tetszik véiviszem mert nem hiába görcsöltem le sok GB-ot.
CoH3 szebb is és már jó is volt szerencsére jobb mint az eddigiek.
-
Reg5 #58 A CoH azért gyengébb jóval. Igen próbáltam, és az uninstall lett, ellenben a Rouge Warriort meglehetősen élveztem, csak marha rövid lett. -
#57 Nem értem, a képernyő beállitásnál 1920x1080 csak 29Hz -en van Így remeg a kép -
Kaslerka #56 DarkSector ha megfejtetted miért akad, akkor majd ird meg légyszíves. Nálam is akad már a menü is. A gépem meg talán azé' elég. :) -
#55 Ahogy haladok előre (ahogy olvasom lassan vége is) Cod of Honor 3 ami szintén nem egy eresztés simán alázza ezt mindenben!
Ilyenkor nem is értem ilyet minek adnak ki.Van aki ezt megveszi? -
#54 én letöröltem, miután végig vittem. és nem engedte az uninstallal, befagyott LOL. úgy, h az egész mappát dobtam a kukába, mert máshogy nem ment. -
dezsolti78 #53 Lehet ,de azt meg nem lehet működésre bírni. Elvileg van benne coop is. -
#52 Szerintem a másik fele a multi lehet. -
dezsolti78 #51 Jó game.( bár itt nem mindenkinek nyerte el maradéktalanul a tetszését)
Az a helyzet, hogy 8G,de kb 4,5 GB-ot rak fel??? Ezt én sem értettem.
Egy nagy baja van, hogy k...ott rövid. Amikor az ember kezd belemelegedni a dologba pont akkor ér véget. Olyan 3 óra , talán 4 a teljes játékidő.
-
#50 Hali, ez milyen game kb, mennyire nehéz, érdemes-e leszedni érte 8 gigát? -
#49 miért van az hogy folyamat beakad, ahogy megy a játék, nem gépiny végett, hisz a menüben is akad folyamat..
van valami megoldás erre??? -
#48 B kategórián belül érted ezt a 8 pontot?
mert van hogy egy AAA kat játék csak 8 pontot kap... -
dezsolti78 #47 Szerintem is rendben van ez a game. A régi soldier of fortune-re emlékeztet, csak csonkítások nélkül. Igazi régimódi fps. Nincs vele semmi baj. -
#46 Hát én nem értem a fanyalgókat. Grafika szerintem teljesen rendben van, a csóka és a kommentjei ütnek, a játékmenet könnyed, pörgős akciós. A kivégzések látványosak és sok van belőlük, valamint 1-1 embert nem mindig ugyanúgy intéz el. Ami kicsit illúzió romboló, hogy nem lehet a pályákat végiglopakodni, mert vannak helyek ahol ha meg veszel sem lehet továbbjutni lopakodva, mert egy ponthoz elérve mindenképpen beriasztanak és onnantól kezdve lövölde, ami mondjuk nem vészes, mert szerintem ez a rész is jól meg lett csinálva, falhoz lapulás kilövöldözés, gránátozás, új fedezékbe futás. A játék leggyengébb pontja a történet, mert az mintha nem is lenne :) Eddig 3 pályát csináltam meg és az alapján írtam a fentieket az eddigiekre adnék olyan 8 pontot a 10-ből. Az, meg hogy a Code of Honor 3 jobb volt hááááááátt naaa de kérem (nem volt rossz,de ez azért jobb) -
#45 ki is pörgettem. eléggé rövid. ez az egy hátránya van számomram. meg a multi hiány. warezzal gondolom nem megy. -
#44 Rebellion-tól kaptunk már jó játékot is (Rogue Trooper) -
#43 mé kell fikázni? :D egész jó lett. kidobtam a granyót a csávóknak1szűk folyosón, karakter ilyet szól:
- special delivery assholes.
na, ez mekkora LOL volt, jót röhögtem. amúgy sajnos a doboz előbb robbant és nem tett kárt az ellenségben :D. -
#42 Azért azért az világos hogy nem a Besthesda, hanem a Rebellion volt a fejlesztő? Az előbbi csak kiadta. (de minek :D) -
#41 Na akkor már van valaki akinek tetszik is! -
#40 tök jó géjm! a zenei aláfestés nagyon jó, a hangulatot remekül megdobja, plusz ezek a kivégzések. igaz, egy idő után ugyanazok, de sztem akko is tök jó lett az egész. -
#39 sry, h elszúrtam a linket.
-
#38 pro ez a géjm!
[IMGhttp://noob.hu/2009/11/25/pro.JPG[/IMG]
-
#37 Friss Gameplay Video
Mickey Rourke kölcsönzi a hangját a főkarakternek.
Én is a Wolfenstein-hez hasonlítanám a játékot.
-
#36 Hát Besthesda inkább maradjon az RPG-knél az jobban megy neki.
Ez 2 pálya után ilyen Cod of Honor szint bár a 3 része az durván üti ezt kb.
Grafikáról nem irok mert kár pazarolni a szót olyan 2006-ban még lment volna szinten mozog.
Egyszer azért végigviszem mert azért 8GB download ne hiába legyen. -
#35 Nem haragszunk meg, ha írsz egy összefoglalót. :) -
#34 Én két órát játszottam és ennyi...Uninstall.
Iszonyat gyenge és hangulattalan lett. -
#33 kicsit feleslegesen trágár, elég jellegtelennek tűnő helyszínek, ez a próba után a véleményem. a sztoriban mondjuk lehet valami még. -
#32 de, elvileg az. -
#31 amúgy nem Unreal 3 engine?, anno azzal harangozták be... de a képek alapján olyan Wolfy szintű. -
#30 a mai programozói "tudás" mellett? Ugyan :-D -
Kaslerka #29 Nekem viszont szépen beakad valamitöl. 2mp futás után beakad, azt megint 2mp futás megint akadás. Már a menüben is. :) Gépem alant. Op: Win7 32bit -
cumfu #28 azt hittem számoló :) Amugy azon beb*szna ha megmozdulna 60 ról :) még más se! :) -
#27 számító xD
phenom 2 x4 3.2ghz
GW gtx260 sp216 896mb
4gb ddr
win7 x64
sb xfi xtremegamer
stb
-
cumfu #26 milyen géppel? :) -
#25 Hát. Ez elég érdekes cucc :)
Nem 1 nagy eresztés. Az ellen elég hüle, a gfx sem 1 nagy szám.
Ellenben a kivégzések "jópofák" (már ha lehet így nevezni :D) és a gépigény is alacsony.
60 fps-ről nem mozdul 1650 és max beállítások mellett.
1x talán végig lehet vinni, de csodát senki ne várjon tőle. -
#24 Ki mondta, hogy szar? -
Dns5000 #23 ez tényleg nagyon szar?
nem értem, hogy lehetett kohozz 2 héttel mw2 után