Egyszerűsödik a Blu-ray licencelése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szó se róla, már az 1280x720 is sokkal jobb, mint az SD-s 720x~400 (16:9 anyagnál).
(Ha esetleg kimaradt volna: a BD default codec formátuma jó ideje a H.264, ami ugyanaz, mint a ripeké, csak utóbbiakhoz egy a standardnál ~10%-kal hatékonyabban dolgozó encodert használnak, ez az X264. Az a ~10% persze nem tudja ellensúlyozni a töredék bitrátát.)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
mert egy HDD hibája esetén nem 5-25GB adatod vész el
Ja, lehet hogy még 100 byte se. Attól hogy van 2 bad sector a vinyón, a többi még olvasható.
A warez-et meg ne hasonlísd össze egy eredeti BD film kínálta lehetõségekkel.
Miért is ne?
Ég és föld a kettõ!
Igen, árban!
Egy 1080p felbontású BD filmet le tudsz szedni, ami kb. 8 gb-tól felfele van. A kép szép, de ez még nem nyújt olyan hangminõséget, amit egy eredeti BD kiadvány produkál.
Mi akadályoz meg abban hogy warezban ne a 30 gigás verziót szedd le? Törvényben van szabályozva hogy a w csak 8 gigás lehet? Nem.
És akkor még nem beszéltem a BD Live lehetõségeirõl.
Nem is érdemes. Ingyenes demókért, poszterekért senki nem fog pénzt kidobni.
A masolt blueray film, eredeti minosegben azaz extra tomorites nelkul bitre megegyezik a lemezen tarolttal mind kepben mind hangban, csak eppen merevlemezen vagy pendriveon tartozkodik. A bluray live pedig csak arra jo, hogy a lemez tulajdonosai (a vasarlo nem tulajdonos) ellenorizni tudjak, hogy legalis modon akarja-e felhasznalni a licenszt berlo ember (vasarlo).
Ha az irhato bd lemezek ara rovid idon belul nem csokken a merevlemezes vagy flash alapu tarolas ara ala, akkor semmi esely nem marad a technologia elterjedesere. A lemez nagyobb mint az ugyanakkora flash chip, lassabban erheto el, sokkal serulekenyebb es a legtobb esetben nem lehet letorolni es uj adatokat irni ra. Ezek utan ha meg tobbe is kerul, akkor csak egyfajta masolasvedelmi technologiakent marad meg, ami a legtobb ember szamara nem lesz jo befektetes.
Azért ez dúrva kijelentés!
A warez-et meg ne hasonlísd össze egy eredeti BD film kínálta lehetõségekkel. Ég és föld a kettõ! Egy 1080p felbontású BD filmet le tudsz szedni, ami kb. 8 gb-tól felfele van. A kép szép, de ez még nem nyújt olyan hangminõséget, amit egy eredeti BD kiadvány produkál. És akkor még nem beszéltem a BD Live lehetõségeirõl.
Jó dolog a warez, de én minõségpárti vagyok, és éppen ezért, én inkább a kedvenc filmjeimet erdetiben veszem meg, mégha többe is kerül egy dvd-nél.
Nem javul, mert nem az árakat csökkentik. Az hogy egymás közt hogy osztják el a kizsarolt luxusprofitot, senkit nem érdekel.
õõõõ, mien alternatív technológiák?
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Mert az meg is irja a lemezt... A legtobb embernek nem filmnezesre kellene, hanem archivalni es nem konzolba, hanem a pc-jebe. Ott tartunk, hogy lassan az alternativ technologiak is tudnak legalabb annyit vagy tobbet, mint amit a bluray.