20
-
FefeeX #20 szerintem benézte, hogy ki mit írt, elég volt neki hogy a neved s-sel kezdődik :) -
FefeeX #19 Nocsak nocsak, egy nyomoronc, akiből kitört a hülyeség, mert belül már nem fért el...
Aki már játszik vele, és mondjuk - az ilyen játékokat hamar végig lehet tolni - egy ideje várhatja az új contenteket... Az más kérdés, hogy a mondatot sem érted amit kritizáltál. SZÁNALMAS VAGY.
Emellett a "hardverbuzi pc-s" ahogy te fogalmaztál, éppen azt várja, hogy kiadják ezt a gémet pc-re is, a contentet gyakorlatilag még magasról lesz@rja - mert ugye PC-re még nem is jelent meg.
A pofázás megy, a tájékozottságod az meg nulla, de kábé az intelligencia-szintednek megfelelő, amihez gratulálok. -
#18 Te jó ég,miben voltam agresszív? Csak egy kérdést tettem fel,amire viszont nem válaszoltál ! -
Szefmester #17 már bocs de valóban agressszív voltál..
mellesleg kevesebb hardverbuzi pc-st ismerek mint konzolost.. csak az meg hiába fújja kívülről az összes tech adatot ha fel sem fogja azt. :) én pl pontosan tudom mit tud a kis masinám.. nem reklámozom, pedig lehetne.. csak nem vagyok vérpistike aki apuci gépét reklámozza, pláne hogy ezt saját magam fizetéséből vettem :D -
#16 csak tippelek: DLC = downloadable content? -
#15 PCre megse jelent szóval félre irtad barátom :) -
samuzsolt #14 én azt olvastam, hogy nem lesz 5. rész! -
#13 mi az a dlc -
#12 Nemcsak h bejelentették az első DLC-t,már napok óta tölthető... -
#11 Hol van a hiba a mondatban? -
#10 egyetért -
#9 esgére cikketirni? szerintem még mamzi2 is tudna irni -
#8 "Már csak az a kérdés, hogy mikor jelentik be hozzá az első DLC-ket és a nagyon is valószínű ötödik részt"
Részemről már csak az a kérdés h ennyi hozzáértéssel hogyan lehet cikket írni az sg hasábjain!:DDD -
#7 Azt azért elmesélhetnéd, hogy mi az összefüggés a hardverbuzi pc-s és az új rész között??? -
#6 ez nem agresszió hanem őszinteség ...
amit te írtál az egy teljesen más kategória ...
jaj bocs most letám te vagy az új messiás a rosszsorsúak megmentője -
Loverman #5 de az olyan agresszív faszfejek mint te, igen? -
#4 "Már csak az a kérdés, hogy mikor jelentik be hozzá az első DLC-ket és a nagyon is valószínű ötödik részt"
tipikus hardverbuzi pc-s duma , még csak most jelent meg ez , de neki már a következő rész kell , kérdem én minek ? ezt egymás ellen élete végéig vagy ha addig nem is , de egy következő esetleges jobb epizódik lehet tolni , de az ilyen idióták ezt úgy sem értik -
Sance231 #3 Igen, a PC-s változat késik még. -
aneurysm #2 Nem jelent meg PC-re, azért is tudnak ennyit eladni belőle ;D . -
#1 "ez az impozáns szám a PC-s, X360-as, PS3-as összeladásokból jön ki."
Megjelent PC-re is?