A pokol hete (Cool)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát jah .. Beszoptam...
Tyler1
hát egyenlõre nincs olyan oldal ahol fent lennének a részek sajna...
úgyhogy lehet várnod kell az ismétlésre vagy míg vki fel nem teszi vhova :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hello

Engem is nagyon érdekelne a mûsor , csak az a baj hogy nem tudom megnézni csütörtökönként! Ezrt azt szeretném kérdezni hogy nem tud-e valki egy olyan oldalt ahova feltöltik a részeket? Vagy valamilyen úton-módon meglehet nézni ?
Tyler1
fél 2kor lesz még ismétlés a Coolon 😄

na majd holnap letöltöm akkor, tetszett az elsõ rész is
Tyler1
hát a mai rész is nagyon kemény volt! 😄 nem gondoltam volna h a Bárdosi ennyira link ember. állandóan szabályt sért és miatta szívnak a többiek 😄
aztán milyen keménynek állította be magát, a Müller meg széthajtja az agyát, pont az aki nem is foglalkozik küzdõsportokkal...

Tyler1
ma 22:10-kor jön a következõ rész 😛 nézze mindenki

csak a legegyszerûbb példa:

Combrúgásoknál én nem tudtam teljes erõbõl rúgni, mert õ elhúzta magát. Vagyis a szivacspárnát húzta el😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Adi
Én ide járok
Szerintem ez jó nagyon.. jó fej emberek vannak és normális a két oktató.
És egyértelmû, h mondjuk azt még nem tanították, h egy AK, h vegyek ki vkinek a kezébõl😄. De vannak táborok ahol ezekbe is belelehet merülni esetleg. Nem tom.. ezt az oda tartást, h érted?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Tyler1
hát akk mirõl beszélünk????????????????<#duma>

de ne hasonlitsunk már össze egy Izraeli önvédelmi oktatást egy magyarral, mert elég vicces lenne.

Ha jártál már Izraelbe, akkor tudod, hogy ott vannak érdekes dolgok biztonság terén.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Tyler1
Én tudom h Lichtenfeld fejlesztette ki a krav-magát! de mivel ezt izraelben fejlesztette ki, azóta is ott van a világ legkeményebb kiképzése! M.o.-nak semmi köze a krav-magához, azon kivül, h itt született a megalkotója!
de keress meg egy magyar instruktort, aki mondjuk izraelben is járt, és majd õ elmeséli, h milyen kemény az ottani oktatás.

A professzionális testõrcégek kiképzésénél nincs látható különbség az izraelivel szemben.

Maximum szituációkba van különbség. Ha olvastad a honlapot, magyar származású ember találta ki a Krav-Maga rendszert.

Tyler1
hát azért van különbség! itthon tök más szabályok vannak, mint Izraelben, ahol tul.képpen nincsenek szabályok! szted a magyarok mért odajárnak testõrképzésre???
nincs baj az itthoni oktatással sem, és nem is szóltam rossz szót sem az instruktorokról sem, de ég és föld a két ország edzésmódja...

ez fasság amit mondasz, mert nagyon de nagyon jó instruktorok vannak itthon.

Csak nemszabad összekeverni azt az edzést amit neked adnak magánemberként és azt amit a testõrök és egyéb rendvédelmi szervek kapnak.

A katonák meg a 3. csoport, ott nem önvédelmet tanulnak, hanem ölni.

Tyler1
krav-magázni én is akartam, mert sztem a legjobb önvédelmi sport, de naná, h 80 km-es körzetben sehol nincs edzés <#guluszem1><#falbav>

solo
Majd itthon én is elakarok végezi egy szeklyúriti vizsgát, mert fegyvermániás vagyok: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Tyler1
az biztos 😄 pont ezért jó a mûsor, mert sz@rrá kínozzák õket 😄
fõleg a Bárdosit, aki mindig szabálytsért xD

solo
Jóvanna, de az izraeli hadsereg a világ leg kiképzettebb serege: C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Tyler1
az itthoni krav-maga kb. -1000-es szinten van az izraelihez képest!
de ha láttad a mûsort akk te is tudod....

solo
Áhh, épp ezt akartam kérdezni, nagyon megtetszett a mindenféle vonyÍtás, heg sipákolás mentes, könyörtelen önvédelem 😊

igen, de a polgári változatot, ami azért nem igy indul ahogy a mûsorba, mert az már a személyvédelmet gyakorolják.

Ha magánemberként besétálsz, akkor a polgári "verziót" tanulhatod, igaz az is elég jó, csak ide kellenek partnerek, akik normálisak.

Nincs súly meg korcsoport, hanem mindenki lehet mindenki párja. A normális tanuláshoz kellenek a normális partnerek, mert ha az nincs akkor az elég szar és kedvedet is elveheti.

Nálunk volt már nõ is , meg 17 éves srác is, aki most jött ki anyuci szoknyája alól és nem lehetet normálisan vele csinálni a gyakorlatokat, mert nem tartotta oda magát.

sweech
Hol?😊
Adi
kravmagazni itthon is tudsz.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

qtab986
Neten nem lehet megnézni?

Prince of Máté
Pedig így lesz :S
Minden csütörtökön 22:10-tõl megy.
Végre érdemes bekapcsolnom a TV-t, az elsõ rész tetszett 😊

solo
Hi all.Néztem tegnap, nekem nagyon tetszik.
De ha ez 7 héten keresztül megy majd, hetente egy résszel, én agyf@szt kapok: C

Nagyon jó mûsor!
Végre valami aminek értelme is van! És a cool-on ahol egy igényes magyar mûsor nemigen van 😊
Kipróbálnám ezt a kiképzést én is!
Ez a fej kissé kielégült <#nyes>

Tyler1
Ez a fej?:

Tyler1
aham tegnap volt az elsõ rész 😊 aztán 1 hét múlva a következõ 😄

miért? már volt a tv-be? 😮
Tyler1
de, és ezekben a falvakban szoktak ilyen testõrképzõket létesíteni, amik magukat tudják ellátni! 😄
(a mûsorból tudom)

qtab986
A kibucok nem olyan közösségek amik ipari vagy mezõgazdasági termelést végeznek?

+fav, már vártam, hogy valaki nyisson neki topikot 😄
ok

Tyler1
na végre egy normális mûsor, a celebek után!
ez már nekem is tetszik! 😄 érdemes nézni 😛

Tyler1
Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó és Müller Attila nem sejtette, hogy mi vár rájuk, amikor felültek Budapesten az Izraelbe tartó repülõgépre. Néhány óra elteltével az itthon megszokott kényelmes hétköznapok helyébe a pokol hete lépett. Sándor és Attila a világ olyan szegletében, egy olyan kalandra vállalkozott, amely fenekestõl forgatta fel a két fiú életét, hiszen fejükbe vették, hogy elvégeznek egy testõr iskolát.

A világ legelismertebb testõrképzése Izraelben folyik. Akik az izraeli testõriskolákban szerzik meg diplomájukat, azok késõbb a világ legjobban õrzött személyeit védhetik. Ám ahhoz, hogy valaki itt diplomát szerezzen, ahhoz a legkeményebb dolgokat is el kell viselnie. Sanyi és Attila most megtapasztalják milyen az, amikor az életük a tét, hiszen egy testõr, akár az életét is feláldozza, csak hogy a rábízott védett személyt megvédhesse. A két fiú két héten keresztül kibucban lakott, minden reggel 5 óra 30 perckor kelt, napi 16 órás kiképzésen vett részt. Mindennap egyik foglalkozásról a másikra ment. Pihenés csak a reggelinél, ebédnél és a vacsoránál volt. Minden erejüket kisajtolták a fiúkból az izraeli kiképzõk. A mindig viccelõdõ Bárdosi Sanyi és a folyamatosan vidám Müller Attila mosolya, már a kiképzés elsõ napján alább hagyott. Az izraeli kiképzõk nem viccelnek. Úgy bánnak a kiképzettekkel, hogy mindenkiben tudatosodjon az, hogy mostantól az életben maradásuk a tét.

A sorozat bemutatja, hogyan éltek két héten keresztül a kibucokban, hogyan kellett megküzdeniük mindennap a testõrré válás iszonyatos nehéz terhével, megláthatjuk azt, hogy milyen az, amikor az ember már alig tud lépni is a fáradtságtól, de még mindig kiabálnak mögöttük az izraeli kiképzõk. Milyen az, amikor egymást kellett ütniük teljes erõvel, amikor terrorista támadást kellett szimulálniuk egymás ellen, s persze nem kímélhették egymást, hiszen egy terrorista sem kíméli az ellenségét, azaz a testõrt. Fájdalom, kék foltok, vér, kimerültség, 40 fokos hõség, kudarc és öröm. Egy valódi kaland, ahol egyáltalán nem számított, hogy két ismert emberrõl van szó. Vajon sikerül végig csinálni? És sikerül-e a vizsgán megfelelni az izraelieknek? Vagy be kell látniuk, hogy kevesek még ehhez?