39
A pokol hete
-
rokka #39 Hát jah .. Beszoptam... -
#38 hát egyenlőre nincs olyan oldal ahol fent lennének a részek sajna...
úgyhogy lehet várnod kell az ismétlésre vagy míg vki fel nem teszi vhova :S -
rokka #37 hello
Engem is nagyon érdekelne a műsor , csak az a baj hogy nem tudom megnézni csütörtökönként! Ezrt azt szeretném kérdezni hogy nem tud-e valki egy olyan oldalt ahova feltöltik a részeket? Vagy valamilyen úton-módon meglehet nézni ? -
#36 fél 2kor lesz még ismétlés a Coolon :D -
karajjj #35 na majd holnap letöltöm akkor, tetszett az első rész is -
#34 hát a mai rész is nagyon kemény volt! :D nem gondoltam volna h a Bárdosi ennyira link ember. állandóan szabályt sért és miatta szívnak a többiek :D
aztán milyen keménynek állította be magát, a Müller meg széthajtja az agyát, pont az aki nem is foglalkozik küzdősportokkal... -
#33 ma 22:10-kor jön a következő rész :P nézze mindenki -
pinnacle #32 csak a legegyszerűbb példa:
Combrúgásoknál én nem tudtam teljes erőből rúgni, mert ő elhúzta magát. Vagyis a szivacspárnát húzta el:D -
#31 Én ide járok
Szerintem ez jó nagyon.. jó fej emberek vannak és normális a két oktató.
És egyértelmű, h mondjuk azt még nem tanították, h egy AK, h vegyek ki vkinek a kezéből:D. De vannak táborok ahol ezekbe is belelehet merülni esetleg. Nem tom.. ezt az oda tartást, h érted? -
#30 hát akk miről beszélünk???????????????? -
pinnacle #29 de ne hasonlitsunk már össze egy Izraeli önvédelmi oktatást egy magyarral, mert elég vicces lenne.
Ha jártál már Izraelbe, akkor tudod, hogy ott vannak érdekes dolgok biztonság terén. -
#28 Én tudom h Lichtenfeld fejlesztette ki a krav-magát! de mivel ezt izraelben fejlesztette ki, azóta is ott van a világ legkeményebb kiképzése! M.o.-nak semmi köze a krav-magához, azon kivül, h itt született a megalkotója!
de keress meg egy magyar instruktort, aki mondjuk izraelben is járt, és majd ő elmeséli, h milyen kemény az ottani oktatás. -
pinnacle #27 A professzionális testőrcégek kiképzésénél nincs látható különbség az izraelivel szemben.
Maximum szituációkba van különbség. Ha olvastad a honlapot, magyar származású ember találta ki a Krav-Maga rendszert. -
#26 hát azért van különbség! itthon tök más szabályok vannak, mint Izraelben, ahol tul.képpen nincsenek szabályok! szted a magyarok mért odajárnak testőrképzésre???
nincs baj az itthoni oktatással sem, és nem is szóltam rossz szót sem az instruktorokról sem, de ég és föld a két ország edzésmódja... -
pinnacle #25 ez fasság amit mondasz, mert nagyon de nagyon jó instruktorok vannak itthon.
Csak nemszabad összekeverni azt az edzést amit neked adnak magánemberként és azt amit a testőrök és egyéb rendvédelmi szervek kapnak.
A katonák meg a 3. csoport, ott nem önvédelmet tanulnak, hanem ölni.
-
#24 krav-magázni én is akartam, mert sztem a legjobb önvédelmi sport, de naná, h 80 km-es körzetben sehol nincs edzés -
#23 Majd itthon én is elakarok végezi egy szeklyúriti vizsgát, mert fegyvermániás vagyok: D -
#22 az biztos :D pont ezért jó a műsor, mert sz@rrá kínozzák őket :D
főleg a Bárdosit, aki mindig szabálytsért xD -
#21 Jóvanna, de az izraeli hadsereg a világ leg kiképzettebb serege: C -
#20 az itthoni krav-maga kb. -1000-es szinten van az izraelihez képest!
de ha láttad a műsort akk te is tudod.... -
#19 Áhh, épp ezt akartam kérdezni, nagyon megtetszett a mindenféle vonyÍtás, heg sipákolás mentes, könyörtelen önvédelem :)
-
pinnacle #18 igen, de a polgári változatot, ami azért nem igy indul ahogy a műsorba, mert az már a személyvédelmet gyakorolják.
Ha magánemberként besétálsz, akkor a polgári "verziót" tanulhatod, igaz az is elég jó, csak ide kellenek partnerek, akik normálisak.
Nincs súly meg korcsoport, hanem mindenki lehet mindenki párja. A normális tanuláshoz kellenek a normális partnerek, mert ha az nincs akkor az elég szar és kedvedet is elveheti.
Nálunk volt már nő is , meg 17 éves srác is, aki most jött ki anyuci szoknyája alól és nem lehetet normálisan vele csinálni a gyakorlatokat, mert nem tartotta oda magát. -
#17 krav-maga.hu/ -
megalodon #16 Hol?:) -
#15 kravmagazni itthon is tudsz. -
#14 Neten nem lehet megnézni? -
#13 Pedig így lesz :S
Minden csütörtökön 22:10-től megy.
Végre érdemes bekapcsolnom a TV-t, az első rész tetszett :) -
#12 Hi all.Néztem tegnap, nekem nagyon tetszik.
De ha ez 7 héten keresztül megy majd, hetente egy résszel, én agyf@szt kapok: C -
megalodon #11 Nagyon jó műsor!
Végre valami aminek értelme is van! És a cool-on ahol egy igényes magyar műsor nemigen van :)
Kipróbálnám ezt a kiképzést én is! -
Daza500 #10 Ez a fej kissé kielégült -
#9 Ez a fej?:
-
#8 aham tegnap volt az első rész :) aztán 1 hét múlva a következő :D -
karajjj #7 miért? már volt a tv-be? :O -
#6 de, és ezekben a falvakban szoktak ilyen testőrképzőket létesíteni, amik magukat tudják ellátni! :D
(a műsorból tudom) -
#5 A kibucok nem olyan közösségek amik ipari vagy mezőgazdasági termelést végeznek? -
karajjj #4 +fav, már vártam, hogy valaki nyisson neki topikot :D -
pista89 #3 ok -
#2 na végre egy normális műsor, a celebek után!
ez már nekem is tetszik! :D érdemes nézni :P -
#1 Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó és Müller Attila nem sejtette, hogy mi vár rájuk, amikor felültek Budapesten az Izraelbe tartó repülőgépre. Néhány óra elteltével az itthon megszokott kényelmes hétköznapok helyébe a pokol hete lépett. Sándor és Attila a világ olyan szegletében, egy olyan kalandra vállalkozott, amely fenekestől forgatta fel a két fiú életét, hiszen fejükbe vették, hogy elvégeznek egy testőr iskolát.
A világ legelismertebb testőrképzése Izraelben folyik. Akik az izraeli testőriskolákban szerzik meg diplomájukat, azok később a világ legjobban őrzött személyeit védhetik. Ám ahhoz, hogy valaki itt diplomát szerezzen, ahhoz a legkeményebb dolgokat is el kell viselnie. Sanyi és Attila most megtapasztalják milyen az, amikor az életük a tét, hiszen egy testőr, akár az életét is feláldozza, csak hogy a rábízott védett személyt megvédhesse. A két fiú két héten keresztül kibucban lakott, minden reggel 5 óra 30 perckor kelt, napi 16 órás kiképzésen vett részt. Mindennap egyik foglalkozásról a másikra ment. Pihenés csak a reggelinél, ebédnél és a vacsoránál volt. Minden erejüket kisajtolták a fiúkból az izraeli kiképzők. A mindig viccelődő Bárdosi Sanyi és a folyamatosan vidám Müller Attila mosolya, már a kiképzés első napján alább hagyott. Az izraeli kiképzők nem viccelnek. Úgy bánnak a kiképzettekkel, hogy mindenkiben tudatosodjon az, hogy mostantól az életben maradásuk a tét.
A sorozat bemutatja, hogyan éltek két héten keresztül a kibucokban, hogyan kellett megküzdeniük mindennap a testőrré válás iszonyatos nehéz terhével, megláthatjuk azt, hogy milyen az, amikor az ember már alig tud lépni is a fáradtságtól, de még mindig kiabálnak mögöttük az izraeli kiképzők. Milyen az, amikor egymást kellett ütniük teljes erővel, amikor terrorista támadást kellett szimulálniuk egymás ellen, s persze nem kímélhették egymást, hiszen egy terrorista sem kíméli az ellenségét, azaz a testőrt. Fájdalom, kék foltok, vér, kimerültség, 40 fokos hőség, kudarc és öröm. Egy valódi kaland, ahol egyáltalán nem számított, hogy két ismert emberről van szó. Vajon sikerül végig csinálni? És sikerül-e a vizsgán megfelelni az izraelieknek? Vagy be kell látniuk, hogy kevesek még ehhez?