63
  • szlovákiai hun
    Majd ha a felhasználók is bedobják a törölközőt a szolgáltatónak, akkor nyagyot leshetnek, böngészésre meg emailozásra nem fognak megabites meg gigabites sebességekre előfizetni, több tartalom szolgáltató p2p alapú, nos hogy is lesz ezekkel?
  • DjDano
    Ha jól emlékszem már kikerült a hirdetési anyagokból a korlátlanságra való hivatkozás + Csak a garantált sávszélességgel lehet reklámozni
  • xNoodlex
    Akkor valami "értelme" mégis volt ennek a TPB pernek a kiadók szempontjából...
  • gebana
    és ez is bennevan a szerződésben? érdekelne. ^^
    engem a mostani "korlátlan" internet is dühít, ugye a párszázgigás határ megléte ellenére korlátlannak hírdetik. inkább a szogáltatót kéne beperelni. ha nem bírják a terhelés, minek a nagy sebesség? vegyék vissza és nézzék hogyan fogy az ügyfélkör. :D vagy fejlesszenek akkor. :P kecik XD
  • Penge4
    TV? Rádió? Ne légy telhetetlen. Mi emberek mind notórius oxigénfogyasztók vagyunk. De pszt, még a végén meghallják.

"hogy ennek az u2-s bonobo majomnak a keze meddig elér ..."

Hát végülis nagy ász a csávó. A South Parkban nagyobbat szart, mint Randy Marsh.
  • LordDraven
    Új értelmet kap a "korlátlan" internet...
  • szasz85
  • DjDano
    Kell egy proxy, hogy el tudd érni az oldalt, onnantól kezdve már minden kerek :)
  • Narxis
    Én már tudom mi lesz a véleménye: TOR
  • A1274815
    Mert gondolom csak az íreknél érvényes.
  • qwas
    Ez a letiltas csak amolyan Iresre sikerult mert meg siman ellehet erni az oldalt.
  • Ravkin
    http://thepiratebay.org/
  • who am I 7
    dejó, hogy ezeknek a majmoknak erre is van idejük, a tőzsde és a bankok összeomlása (tolvajlása) idején
  • Vorpal
    Gettóharcos? mi a véleményed erre?
  • Balintos
    Mégis milyen alapon tiltják le pont a TPB-t? Én is írhatnék nekik leveleket, hogy tiltsák le a myspace-t.
  • readswift
    hogy ennek az u2-s bonobo majomnak a keze meddig elér ...
  • dez
    Érdekesd, tegnap még arról szóltak a hírek, hogy csak akkor blokkolják akár csak a Pirate Bayt, ha erre bíró(ság) kötelezi őket. Mi ez a nagy fordulat tegnap óta?
  • GG
    mi a következő megszabják mien oldalakat látogathatok meg a neten? Ha a nagy cégeknek nem tetszik egy oldal azt el lehetettlenitik mint ahogy az életben szokták csinálják?
  • Alvarez999
    A vád alá helyezés máris bírósági elmarasztalást jelent, még az ítélet meghozatala előtt? Hm, ez valami új jogelv?
  • qwas
    A cegnel meg mukodik, bar ide nem is az Eircom szolgaltat.
  • Pares
    Szép új világ! Az NWo már dönget az ajtón. Vagy már be is jött...
  • Dr Adee
    Cenzúra!!! a multicégek cenzúrázzák Azinternetet.
    Ez már a vég.
  • Adenoma
    Hajrá!

a következő lépésben azokat, akik sok rádiót hallgatnak azokatnak ólmot öntetünk a fülükbe, a notorius TV nézőknek kiszúrjuk a szemüket!!!

A jogot be kell tartani!!!