Gazelle nevet kap a Microsoft új böngészője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"én úgy gondolom, hogy mivel a Win8 végre tényleg szakít az elõdök hagyományával és nem lesz kb a Win1.0-ig kompatiblis ..."
Próbáltál már x64-es Windows alatt Win3.x-es programot futtatni?
Amúgy meg már a Win2.x sem volt kompatiblis az 1.x-el. - Tudom hogy nem így értetted, viszont a 32bites Vista még mindig kompatibilis a Win3.0-val is és valamenyíre egy kompatibilitási retegen keresztül a DOS-szal, ugyan akkor egyetlen egy NT verzió se futtatta direktben a Win3.x progikat, hanem WoW32 + NTVDM-en keresztül, szemben a Win9x-szel, amelynél a rendszer komponensek jó része is Win3.x bõl származó 16 bites szutyok volt. Meg is lett az eredménye.
Próbáltál már x64-es Windows alatt Win3.x-es programot futtatni?
Amúgy meg már a Win2.x sem volt kompatiblis az 1.x-el. - Tudom hogy nem így értetted, viszont a 32bites Vista még mindig kompatibilis a Win3.0-val is és valamenyíre egy kompatibilitási retegen keresztül a DOS-szal, ugyan akkor egyetlen egy NT verzió se futtatta direktben a Win3.x progikat, hanem WoW32 + NTVDM-en keresztül, szemben a Win9x-szel, amelynél a rendszer komponensek jó része is Win3.x bõl származó 16 bites szutyok volt. Meg is lett az eredménye.
Te a leghamarabb 2015 környékén megjelenõ, az alapoktól teljesen újragondolt és újraírt operációs rendszerre gondolsz, amelyet - mint lejjebb is írták - jelenleg Midori fejlesztési néven ismer a számtech közösség. Legalábbis mi 😊
A Cloud Computing egyelõre meg megmarad az Apple-ös MobileMe, illetve a Google-ös adatkezelõk szintjén. Sokak szerint nem is nagyon lesz több belõle, meglátjuk. A nagy terveknek pl a sávszélesség szab gátat egyelõre.
A Cloud Computing egyelõre meg megmarad az Apple-ös MobileMe, illetve a Google-ös adatkezelõk szintjén. Sokak szerint nem is nagyon lesz több belõle, meglátjuk. A nagy terveknek pl a sávszélesség szab gátat egyelõre.
szõke a hajam, kék a szemem, a bõröm már-már sápadt fehér, szóval ha úgy vesszük, a kis pinabajszos haverod engem jobban csípett volna, mint téged..
jaja tényleg elírtam, a Midorira gondoltam, bocsi.
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
#13-ra válasz ez
A windows cloud egy hálózati az asztali vonaltól független oprendszer, talán már van is. Nem a midori-ra gondoltál? Az is egy kutatási irány amirõl csordogáltak hírek ha jól emlékszem.
Ha egy cikkíró pontatlanságát szóvá teszi valaki, azt törölgetik, az ilyeneket meg bent hagyják.
Cool a policytek, SG.
Cool a policytek, SG.
lebartelezzük eredeti vasból készült keresztekkel és aranyfogakkal <#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
valami azt súgja, hogy ez a ciklon téma inkább nálatok családi hagyomány... vagy talán inkább a szappantartó jut eszedbe, ha a nagyszüleidre gondolsz?<#eplus2>#eplus2>
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
mindössze 5000 C# programsorból áll
Nem ismerem a c-t, de szerintem enter nélkül 1 sorba is elfér😊
Nem ismerem a c-t, de szerintem enter nélkül 1 sorba is elfér😊
"nem is. mi lettünk áldozattá" <#eljen>#eljen>
"én úgy gondolom, hogy mivel a Win8 végre tényleg szakít az elõdök hagyományával és nem lesz kb a Win1.0-ig kompatiblis -tehát sok újítás várható-, az Internet Explorert váltja fel ez a hangzatosabb nevû, 'újdonságokkal' tûzdelt új böngészõ. A Win7-ben a paintet turbózták, a Win8ban végre a böngészõt fogják!"
nem lesz win 8, mert teljesen uj OS-t fognak irni (jelenlegi kódneve: Cloud), szóval még az 1.0 verzióval se lesz kompatibilis, de valószinûleg lesz hozzá egy emulátor
nem lesz win 8, mert teljesen uj OS-t fognak irni (jelenlegi kódneve: Cloud), szóval még az 1.0 verzióval se lesz kompatibilis, de valószinûleg lesz hozzá egy emulátor
Mi van ma? Böngészõk napja vagy mi??? 😊)😛
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
off
aláírásodért fizetsz te jogdíjjat a 88asoknak ? :-)
aláírásodért fizetsz te jogdíjjat a 88asoknak ? :-)
HP+
te vagy zsidó vagy és az ilyen HSZ-ekkel akarsz magatok felé szimpátiát kelteni, vagy áldozata lettél a gyogyók ágyszámcsökkentésének. nem is. mi lettünk áldozattá <#vigyor2>#vigyor2> azért javaslom, hogy mindkét esetben keresd meg a receptet.. vagy szokj rá a ciánra!
ezt joggal kérdezhetném én is ! én csak megadom a legrövidebb, legcsattanósabb, legidevágóbb és végül, de nem utolsósorban a legjobb választ mindazokra a kérdésekre, amelyet a felsõbb körök, felsõbb utasításra, adtak ki, hogy a jónépet elbutítsák, megfélemlítsék, az internet korlátozásával, cenzúrázásával és megfigyelésével kapcsolatos hírekben, pont azért hogy a magyar nép fizessen, adózzon, butuljon, dolgozzon, és lehetõleg kussban és gyorsan haljon ki minél elõbb, hogy a félsivatagi cionisták idejöhethessenek kamukázni... <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
gettó, neked most õszintén. jobb dolgod nincs is mint beszólogatni, meg TOR-t reklámozni?
LOL, az egyik böngészõjük inkompatibilis, a másik meg tetülassú - ennél már csak az lenne keményebb, ha ezt a két "fícsört" sikerülne egyesíteniük<#nyes>#nyes>
\"...lámák kíméljenek.\"
A fejlesztõk Teknõsként emlegetik... , de legalább biztonságosra akarják írni.
Lazarus: <#eljen>#eljen>
FlyingV: <#eplus2>#eplus2>
Elég optimisták, de a végén majd úgyis Meztelencsiga lessz a beceneve <#lama>#lama>
FlyingV: <#eplus2>#eplus2>
Elég optimisták, de a végén majd úgyis Meztelencsiga lessz a beceneve <#lama>#lama>
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
Kellet ez, mint egy falat kenyér...
Az élet előttem áll és nem látok tőle semmit!
...és Safari 4 😊
BB7: én úgy gondolom, hogy mivel a Win8 végre tényleg szakít az elõdök hagyományával és nem lesz kb a Win1.0-ig kompatiblis -tehát sok újítás várható-, az Internet Explorert váltja fel ez a hangzatosabb nevû, 'újdonságokkal' tûzdelt új böngészõ. A Win7-ben a paintet turbózták, a Win8ban végre a böngészõt fogják! <#banplz>#banplz>
BB7: én úgy gondolom, hogy mivel a Win8 végre tényleg szakít az elõdök hagyományával és nem lesz kb a Win1.0-ig kompatiblis -tehát sok újítás várható-, az Internet Explorert váltja fel ez a hangzatosabb nevû, 'újdonságokkal' tûzdelt új böngészõ. A Win7-ben a paintet turbózták, a Win8ban végre a böngészõt fogják! <#banplz>#banplz>