Mégis folytatás lesz a következő Superman film?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem emlékszem miért, de így van
Ezt én sem vágom. Miért nem tekintették folytatásnak? Errõl most hallok elõször, pedig magam Superman-fannak tartom...
tényleg most hogy mondod beugrott😄 csak hát miazhogy nem tekintik folytatásnak...kicsit furcsa nekem
Superman Returns a 2. rész után játszódik, még Singer nyilatkozta, 3-4 részt nem "tekintették" folytatásnak.
Martha Kent is halott volt a Superman 3-ban 😊 mégis visszahozták
hát akkor nem kell nézni, ilyen egyszerû...
Superman: történet egy földönkívülirõl aki a cicanadrágja felett hordja az alsógatyáját.
valahogy jobban rajongok az emberi hõsökért, akiket a felszerelésük emel ki a népbõl. õk sokkal jobban támaszkodnak az eszükre, mint a fizikai erejükre.
valahogy jobban rajongok az emberi hõsökért, akiket a felszerelésük emel ki a népbõl. õk sokkal jobban támaszkodnak az eszükre, mint a fizikai erejükre.
Már egy ideje ott van a Tibi nem? 😄
"olyan magasságokba emeli a szuperhõsfilmeket, melyre még egyetlen hasonló film sem volt képes"
Persze. Majd hiszem ha látom. Az elõzõ se volt vmi nagyon jó. Túl hosszú és unalmas.
Persze. Majd hiszem ha látom. Az elõzõ se volt vmi nagyon jó. Túl hosszú és unalmas.
szerintem ne legyen új superman. gagyi volt a legutolsó is. 😞
Ötvös Tibor: üdvözlet a filmkritika részlegnél! Csak így tovább!
Ötvös Tibor: üdvözlet a filmkritika részlegnél! Csak így tovább!
Zod hogy lehetne? Ö meghalt a Superman 2-ben.
Vagy másik kriptoni vagy Doomsday lenne megfelelõ ellenfél nem egy öreg szuper intelligens ember...
Remélem folytatják és nem rebootolják a projekt-et. Itt elvileg kriptoni ellenfelei lennének (Zod például), kíváncsi vagyok, hogy ezt 2009-ben hogy tudnák megoldani (Fél város lerombolása szépen jó lenne).
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090