20
DRIFT CITY (MMORPG)
-
#20 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1198973477 -
#19 ike -
#18 ez a topik még MINDIG nyitva?? -
#17 loálgtfo -
#16 /epicfacepalmownagefailed -
#15 De ha má megcsináltad haszna is legyen.
Videók
Autólista.
Tessék jönni jó játék! -
karajjj #14 öcsém, kereső? -
#13 Töröld,bannold,kikkel,semmisídd meg! -
#12 :( -
#11 -
Geray #10 Kabbegyíkok én lelépteeem!->>>> -
Geray #9 Na má mindegy. Páá! -
#8 De legallább reagált valaki. -
#7 Nem gondoltam komolyan vaze! -
Geray #6 :) -
#5 azé erre nem számítottamxDxDxDxDXxdxxdxDDDxxX
grat -
#4 több szerencsét máskor a topiknyitáshoz -
#3 Keresőőőőő, megtalálja, amit keresőőőő' -
#2 ?xD -
Geray #1 Üdv mindenki!
Találtam egy nagyon érdekes játékot.
Nekem bejön.
A DRIFT CITY ingyenesen letölthetõ a játék!!!!!!!!!!!
Hivatalos oldal.
A Drift City egy GT-stílusú MMORPG játék, ahol a "Organization of Mittron Development" (OMD) egyik sofõrje lehetünk. A játék grafikája kb. Anime szinten van, tehát nagyon látszik hogy rajzolt, de kis idõn belül megszokható, és nagyon hangulatos.
A zenék 1x meghallgatosak, aztán a falat kaparom tölle :D éppenezért van egy olyan lehetõségünk, hogy a játék BGM mappájába bemásolt zenéket, automatikusan a játék rádiójába teszi, így hallgathatjuk a kedvenc zenéinket száguldozás közben.
A játékban az új NFS-eket vegyítették a Crazy Taxi, TDU, és a GTA-k világával, végül ezt megfûszerezték azzal hogy onlájn akár több ezer ember ellen is versenyezhetünk, vagy kocsikázhatunk a városokban.
Elõször csinálunk pár "A-tól B-be küldit" van amikor csomagokat kell szállítani (akár kamionnal is), van hogy embereket, de az is elõfordul gyakran hogy egy gazdag srácnak kell hazavinni a frissen vett méregdrága kocsiját…
Késõbb beléphetünk "CREW"-ekbe amik tulajdonképpen bandák, akár lehet "CREW" versenyeken is menni, amikor a két csapat versenyzik egymás ellen.
A játék fizikájának szinte semmi köze a valósághoz, de billentyûzettel tökéletesen írányitható.
Az autók természetesen sérülnek,és tankolni is kell, ha versenyen teljesen összetöröd a kocsid, bejön egy szuperhõs aki megjavítja a kocsid :DD
Hogy ne csak tuningolt autók rohangáljanak, ezért van forgalom is "civil" autókkal.