20
DRIFT CITY (MMORPG)
  • SHADOWEYES7
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1198973477
  • fery02
    ike
  • Beast Machine
    ez a topik még MINDIG nyitva??
  • leho94
    loálgtfo
  • RAZOR27
    /epicfacepalmownagefailed
  • LeWyTy
    De ha má megcsináltad haszna is legyen.
    Videók
    Autólista.
    Tessék jönni jó játék!
  • karajjj
    öcsém, kereső?
  • LeWyTy
    Töröld,bannold,kikkel,semmisídd meg!
  • akyyy
    :(
  • LeWyTy
  • Geray
    Kabbegyíkok én lelépteeem!->>>>
  • Geray
    Na má mindegy. Páá!
  • LeWyTy
    De legallább reagált valaki.
  • LeWyTy
    Nem gondoltam komolyan vaze!
  • Geray
    :)
  • LeWyTy
    azé erre nem számítottamxDxDxDxDXxdxxdxDDDxxX
    grat
  • NEOreg3
    több szerencsét máskor a topiknyitáshoz
  • Beast Machine
    Keresőőőőő, megtalálja, amit keresőőőő'
  • LeWyTy
    ?xD
  • Geray
    Üdv mindenki!
    Találtam egy nagyon érdekes játékot.
    Nekem bejön.

A DRIFT CITY ingyenesen letölthetõ a játék!!!!!!!!!!!
    Hivatalos oldal.

A Drift City egy GT-stílusú MMORPG játék, ahol a "Organization of Mittron Development" (OMD) egyik sofõrje lehetünk. A játék grafikája kb. Anime szinten van, tehát nagyon látszik hogy rajzolt, de kis idõn belül megszokható, és nagyon hangulatos.
    A zenék 1x meghallgatosak, aztán a falat kaparom tölle :D éppenezért van egy olyan lehetõségünk, hogy a játék BGM mappájába bemásolt zenéket, automatikusan a játék rádiójába teszi, így hallgathatjuk a kedvenc zenéinket száguldozás közben.
    A játékban az új NFS-eket vegyítették a Crazy Taxi, TDU, és a GTA-k világával, végül ezt megfûszerezték azzal hogy onlájn akár több ezer ember ellen is versenyezhetünk, vagy kocsikázhatunk a városokban.
    Elõször csinálunk pár "A-tól B-be küldit" van amikor csomagokat kell szállítani (akár kamionnal is), van hogy embereket, de az is elõfordul gyakran hogy egy gazdag srácnak kell hazavinni a frissen vett méregdrága kocsiját…
    Késõbb beléphetünk "CREW"-ekbe amik tulajdonképpen bandák, akár lehet "CREW" versenyeken is menni, amikor a két csapat versenyzik egymás ellen.
    A játék fizikájának szinte semmi köze a valósághoz, de billentyûzettel tökéletesen írányitható.
    Az autók természetesen sérülnek,és tankolni is kell, ha versenyen teljesen összetöröd a kocsid, bejön egy szuperhõs aki megjavítja a kocsid :DD
    Hogy ne csak tuningolt autók rohangáljanak, ezért van forgalom is "civil" autókkal.