993
James Cameron videogame adaptációja PC-n
-
#33 Nem volt, am elég lineárisnak tűnik a pálya felépítése, és ezt bizonyítja a térkép is, jobb alsó sarokban -
ricsa008 #32 GamePlay (Cam)
Ha volt már akkor sorry -
#31 ez sztem wii -
#30 Új képek Remélem ez valami ps1-es verzió mert ronda.Vagy visszafelé fejlesztik ezt? -
#29 VIDEO, elindult a hiv oldal! -
#28 Na, ezt nem "olyan" sértegetésnek szántam :D -
norbert1214 #27 bocsi... De nem kéne sértegetni!!! -
#26 Igen, ha nem tűnt volna fel. gyp
Mellesleg warezért kaphattál volna büntit is, vigyázz... -
norbert1214 #25 igen?
miért is ??? egy másik játékról van szó ??? :) -
#24 Tehát egy navival leszünk. Én azt hittem, két kampány is lesz. Mindegy, jó lesz ez így :) -
#23 Infok -
W B #22 súúúúúúúúúúúúúúúlyosan célt tévesztettél.
-
norbert1214 #21 Helló! Gondolom ismereitek az Avatar: The Legend of Aang-ot ... :D
Az a problémám lenne hogy nem tudom letölteni... :D Tudna valaki küldeni 1 linket vagy valmit ahonnan le tudnám tölteni ??? -
#20 Hát akkor az debut teaser lesz...:( -
#19 Sigourney Weaver és Michelle Rodriguez az Avatar videójáték változatának hangjai!
Méghozzá a Ubisoft gondozásában érkezik mindegyik asztali platformra.
A kiadó most bejelentette, hogy ugyanazok adják majd a hangjaikat a játékhoz, mint akik a filmben is szerepelnek majd. Sigourney Weaver játssza majd Dr. Grace Augustine-t az Xbox 360, PS3, Wii és PC változatokban.
Michelle Rodriguez a helikopterpilóta Trudy Chacont játssza majd az X360, PS3 és PC változatokban.
Stephen Lang fogja ugyanezen verziókban a hangját adni a rosszfiú Quaritsch ezredesnek.
Giovanni Ribisi csupán a Wii változatot szinkronizálja majd
A játékból augusztus 21-én várható egy trailer, de nem lehet tudni, hogy az említett színészek hangjai benne lesznek-e.
info: Gamestar
Remélem ingame trailer lesz! -
#18 Az adaptáció szó szerintem nem túl találó rá, mivel a játék egyszerre ksézül a filmmel. Tehát nem a hétköznapi értelemben vett adaptáció.
Egyébként várom, ütni fog -
#17 Worthplaying előzetes -
#16 3 új kép -
#15 James Cameron beszédje a konferencián
szép fogadtatás -
#14 3 ÚJ KÉP!!! -
#13 Bazz... 2009... most -
#12 2010 decemberben már ki jön! DLC-re lehet számítani! -
#11 Hátha lesz valami újdonság az E3-on -
#10 ti miről beszéltek ? Ubisoft jelenleg az egyik legminőségibb kiadó/fejlesztő cég a játékpiacon... Szeirntme keveritek az EA-val -
#9 +fav csak me Avatar és Cameron :D -
csatlakozom, a régi ubi hozzáállás nálam mostanság arra felé tendál hogy " nesze jó a szaris (v)edd meg jól "
nagy nevek, nagy hype, aztán lepangó játékok. -
#7 én már csalódtam,nem is egyben :-Ddd -
#6 Én sem csalódtam még, nagyon szeretem a Ubisoftot. -
#5 Mondjuk én eddig egy ubisoftos játékban sem csalódtam. lehet ezzel sem fogok -
#4 ha csak ezredannyira lesz jó, mint a film (kizárt, hogy Cameron nem egy földbedöngölő, új korszak eljövetelét hozó filmet tesz le az asztalra) már vevő vagyok rá :) -
W B #3 +fav -
#2 zsír. -
#1 Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Ubisoft
Típus: akció
Megjelenés: 2009. nyara
"Based on the James Cameron movie of the same name, The Avatar is about an ex-Marine who finds himself thrust into hostilities on an alien planet filled with exotic life forms. As an Avatar, a human mind in an alien body, he finds himself torn between two worlds, in a desperate fight for his own survival and that of the indigenous people."
forrás: pc.gamespy