28
  • Epikurosz
    #28
    Wikiből:
    "A gyakorlatban a TOR hálózat ingadozó sebességű. Átlagsebessége az 56kbit/sec (modem-sebesség) és a 112kbit/sec (ISDN sebesség) között mozog"

    Báj, báj, videotelcsi!
  • hottold
    #27
    ehhez én már csak annyit fűznék hozzá, hogy két oka van annak, hogy a régebbi
    -jelen esetben a 2.5-ös- Skype-t javasolta gettoharcos barátunk:

    az első ok, hogy a 2.5-ös Skype-ban már benne van a Skype-Video és stabilan, nem béta formában, valamint, ez egy stabil verzió, amely visszafele és előrefele is többé-kevésbé kompatibilis a további és korábbi verziókkal..

    a másik sokkal fontosabb ok, az pont az, hogy a Skype újabb ( >3.0) verziótól kezdve fokozatosan elkezdtek trójai megfigyelő-rendszereket integrálni, és trükkösködni a beépített titkosítókkal...

    Noha a Skype-t üzemeltető TOM-TOM ki is adná a hatóságoknak a Skype titkosító algoritmusát, akkor sem tudnák visszafejteni a beszélgetéseket , mivel feltehetőleg algoritmikus titkosításról van szó, ahol kizárólag a kliens-server gépeken lehetNE megtalálni az átmeneti-mappában azóta feltehetőleg réges-régen törlődött/felülíródott átmeneti session-kulcsot, aminek hiányában még a titkosító algoritmust megíró személy SEM tudja visszafejteni annak egyetlen bájtját SEM.

    továbbá semmi értelme senki SEM lehallgatni, addig amíg legalább a valós identitását nem tudjuk, hanem mondjuk CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A KAMU SZKÁJPOS NEVÉT ABBÓL A POTOM 25 MILLIÓ KAMU SZKÁJPOS ELÉRÉSBŐL !!!!!!!!!!!!!
    44!
  • Zé
    #26
    Aki mobilon keresztül is szeretne skype, msn és még egy tucatnyi progin keresztüli hanghívásokat kezdeményezni és fogadni, annak melegen ajánlom a Fring nevű kis progit. Egy rakat féle telóra felmegy, támogatja a Symbian OS-t, Windows-t stb. Kb. 1 hónapja használom pár kollégámmal egyetemben, azóta kb. a felére csökkentettem a telefonszámlámat...
  • gettoharcos2
    #25
    nekem mindössze annyi a bajom, hogy idézem: "...a hatóságok a hajukat tépik..."
  • bakagaijin
    #24
    Hmm, nekem ebből az jön le, hogy... hová lett az a píz, amit eddig ebbe a projektbe öltek? Merthogy a német kormány már jópár éve elkülőnített erre egy csinos kis összeget. Az amerikaiak pedig kb öt éve meg sem mukkannak a témában, ami igazából bármit jelenthet - akkor azt mondták, hogy a VoIP-el nem tudnak mit kezdeni.

    Más. gettoharcos2-nek mi baja van, valaki tudja?
  • eax
    #23
    Csak hogy tudd: igy pont, hogy kevesbe lesz biztonsagos, ugyanis normal esetben az internetes forgalmadat csak passziv modon, egy mirror porton keresztul lehet figyelni, igy viszont mar aktivan is tamadhato vagy.
  • bermuda3
    #22
    ezt viccesen leírtad úgy hajnaltájt :)
  • gettoharcos2
    #21
    ezt pedig a következőképpen fogod megtenni te kis huncut:

    duplán ráklikkolsz a zöld hagymára majd a Shettingsh-re,


    utána a Generál-ban megnézed angyalbögyörőcském, hogy be van-e téve a pipa a a
    Start Vidalia when my system starts -ba , ha esetleg nem lenne, akkor sürgősen tedd be !


    OKÉ, most figyejj mer nem lesz 1xű öcsém ! bemész a
    Network-be és körbehesszölsz, ha van a (munka)helyi hálózatodon tűzfal és azon akár egyetlen nyitott port is a zinternet fele, akkor nyertél, mert ha pl. tucc weboldalakat nézegetni, akkor biztosra veheted, hogy legalább a 80-as port nyitva vagyon. , Akkor beteszed szépen a pipát a My firewall... -ba ... satöbbi... okos vagy te...
    Ha viszont nem tudsz a TOR-hoz kapcsolódni, mert a gonosz , cionista szolgáltatód szándékosan lekorlátozza (My ISP blocks...) , akkor viszont fogsz majd keresni egy olyan kollegát, aki majd te leszel egy pár sorral lejjebb !*


    Na most fox bemenni a leglényegesebb heire, a
    Share[szin=black]-be.
    Beteszed a pontot a Relay traffic...-be ha simán át akarod játszani a titkosított csomagokat, de nem akarod hogy a górédat a nemzetközi rögtönítélő bíróság keresse egy Dél-Bogotai bank meghekkeléséért, amit valójában egy kurd hekker tört fel rajtad keresztül és az ő kilétére közvetlenül rá se jöhet senki... ha ezt szeretnéd akkor alább** majd menny az Exit Policies-ra !


    Na itt jön az a * játékos, akiről beszéltem fentebb vala : Help censored users...
    Ő a megmentő, és az ilyenekről lista is van itt...

    Érdemes az alap Bandwidth-et (sávszél) , ami 5120 (!) levenni úgy nem túl pofátlanul annyira, hogy azért maradjon valami meló közbenre is , munka végén , éjszakára viszont mehet, ami a csövön kifér (a Sávszél Limit mind, hagyományos relay-re, mind bridge-relay-re vonatkozik)


    ...végül pedig , ha lesz*rod, hogy az ukrán rendőrök nem fogják-e keresni a cégedet, a "Francia HekkerSrác" feltöltött, gyerekpornója miatt , sőt egyenesen ezt akarod = **, mert a főnöködnek amúgy is tepsi feje van akkor mindössze minden pipát bent kell hagynod itt:


    Hajrá TORszág ! Hajrá TORok !
  • gettoharcos2
    #20
    végül pedig ne feleddjetek el , drága tanítványaim, a munkahelyi gépeitekre (többek között), amelyek folyamatosan mennek (!), tor-servert és tor-bridge-t konfigurálni hogy legyen mindenkinek jó nagy szupertitkosított sávszélje !
  • gettoharcos2
    #19
    BI-BI-BÍÍÍ
  • szombi
    #18
    nem gázában. gázban.
  • Rexhawk
    #17
    te egyáltalán tudod miről beszélsz?Most komolyan szerintem te vagy a leghülyébb az egész sg-n. Pedig van pár olyan személy aki versernyezhetne veled a "kinek van a legkevesebb IQja" címért...
  • M0RN1NGST4R
    #16
    "remelem ugyan azokat a kinokat alod majd ki" -> mint azok a szerencsétlenek gázában???
  • torcipepe
    #15
    a #7 tényleg durva volt. bár pont tegnap olvastam egy táborjárta ember beszámolóját, ami teljesen új megvilágításba hozta számomra az egészet.

    de ha már ennyire ottvannak a rendőrök, hogy akadályozzák a skype hívásokat, akkor ennyi erővel már mikrofonnal is felvehetnék.
    aztán ott vannak az egyéb programok is. plusz ha valaki rászánja magát, rövid idő alatt ki tud találni egy olyan kódot és módszert, amit egy darabig nem törnek fel. igaz ez inkább csak e-mailben működik, főleg ha manuális megoldókulcs van hozzá, pl egy program.
  • eto demerzel
    #14
    mit tudol te arrol mi tortent ott? szar fingod sincsen. es nem is lesz a hulye tort meg dugd fel a se...be kis kocsog. remelem ugyan azokat a kinokat alod majd ki.
  • eto demerzel
    #13
    tudod a kurva anyad (bar szerencsetlen nem tehet rolla ogy ilyen debil fia lett). rohadnal meg.a fel csaladom ott volt es csak egy valaki jott visza. remelem te is ott kotol ki es lerohad az a keves hus is rolad ami meg megvan rajtad. nagyobb szemetladat nalad keresni semm kell.
  • Kheller
    #12
    Kevés ember tud ennyi és ekkora baromságokat összehordani, mint te.
    Az AES-t az amerikai kormány megbizásából hozták létre, az amerikai kormány tesztelte, szabványositotta és hozta nyilvánosságra és azóta használatják az általad emlitett programok. Szóval nem éppen az cia és hasonlók bosszantására találták ki, pont forditva.

    "említett cégek közül mindegyik NON-profit, nyílt forráskódú szoftvereket fejlesztenek, ingyen,"

    Winrar. Nyilt forrású? Ingyenes? Non profit? Már megint nagyon el vagy tévedve.
  • gettoharcos2
    #11
    ha alaposabban megfigyeled, akkor láthatod, hogy az említett cégek közül mindegyik NON-profit, nyílt forráskódú szoftvereket fejlesztenek, ingyen, pont azért, hogy a jónépet hozzásegítsék az olyan cickányhadsereg és a ferencesrend őreivel szemben , aki sanyargatják többek között a magyar népet is...
  • gettoharcos2
    #10
    pont azért, hogy az ilyenek egyék a kefét, tépjék a hajukat, legyek szálka a szemükben, és hogy végre tanulják meg, hogy nem az a hosszú élet titka, hogy népeket sanyargatnak, elnyomnak, megfigyelnek és lehallgatnak, és hogy végre tanulják meg hogy ha ujjat húznak a néppel a hamarosan ama bizonyos kamrákban vagy valami hasonló heien találják magukat
  • Vorpal
    #9
    "általam oly' sokat emlegetett" - ja k*vára sokat emlegeted - csak tudnám ezek közül melyik cég fizet téged, vagy miért nem foglalkozol bélyegekkel.
  • Dr Adee
    #8
    Tessék, ez is a terroristák kezébe került :D végünk van.
  • gettoharcos2
    #7

    ajánlom ezeknek a zsírfejűeknek a bevállt fogyókúrás , szuperintenzív táborunkat !
  • gettoharcos2
    #6
  • gettoharcos2
    #5
    "Az európai hatóságok meg akarják találni a Skype-telefonhívások lehallgatásának lehetőségét."

    Továbbá... van még egy rakás szoftver, a Skype-on kívül egy rakás alternatív lehetőség (hogy csak a 10 legismertebbet említsem) amivel ugyanúgy tudnak azok az ún. rosszarcú maffiózók lehallgathatatlanul, online , zavartalanul beszélgetni...

    szóval nagyon gyenge duma... valójában megfélemlíteni, zsarnokoskodni, uralkodni
    akarNÁnak... ezek a **szrázogató aljas, sze*ét, tetves, b*d*s gyökér ök.
  • gettoharcos2
    #4
    azután pedig leírom, a gyengébbek kedvéért, hogy hogyan lehet még biztonságosabbá tenni a Skype használatát:

    először is letőtöd drága szépöcsém a szkájpi 2.5.0.122 -es jó régi, de nem öreg verzióját a vévévé pont oldverzsün dot komról

    namost ha megvan és felbátorkodtad a gépedre akkor indícsd el drága barátom és mellé tőccsé le egy vidáliját ! telepícsd azt is, de a TOR-buttont eggyellőre ne telepíjjed ha jót akarsz ! OKÉ

    most a sok Next > Next> Finnish után öcsécském fox majd ott találni egy
    Run Installed Components feliratot, most kattincsál rálya asztán a Szkájpiban nyommeg a Tools>Options gombot (miután Regisztráltál egy Usert)

    Menny a Connections menübe és álíccsd öcsém az automatic proxy configurationt SOCKS5 -re , majd írd be alá HOST -nak, hogy :

    127.0.0.1

    asztán Port -nak , hogy :

    9050

    OK , Save , Mencsd el nekem okos legyé , és kész mostmá nyomozgathatnak utánad , wehehehehehehhee ha a zöld hagymát látod a System Trayben...

    valami ilyesmit kéne látnod:

  • gettoharcos2
    #3
    "Az európai hatóságok meg akarják találni a Skype-telefonhívások lehallgatásának lehetőségét."

    Akarni a wc-n kell.

    Nem a Skype titkosítóalgoritmusa a feltörhetetlen, hanem a nyílt forráskódú,
    256 bites AES ... amelyen alapszik az általam oly' sokat emlegetett:

    - TOR,
    - WinRAR,
    - TrueCrpyt

    és még sokan mások, sok sok nyalánkság... ezekkel (és főleg ezek kombinációjával) eléggé fel lehet b*szni a következő csoportok, szekták, klikkek, páholyok stb.. agyát:

    - félsivatagi, cionista , MSZP-s és SZDSZ-es képviselők,
    - CIA, ACTA, IPAA, MDF, ÁFA, KGB, FBI, MOSSAD stb..

    Úgyhogy ajánlom mindenkinek a figyelmébe a fent említett szoftverek magasfokú használatának elsajátítását !
  • bigjoe
    #2
    1. Jelzem az okos telefonokra is lehet kapni olyan programot ami titkosítja a beszélgetést.
    2. Kurvára senkinek semmi köze ahhoz, hogy én kivel mit beszélek.
    3. Ki dönti el, hogy ki a bűnöző?? Az adott rendszer/rezsim!?
    4. HAJRÁ SKYPE!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Alvarez999
    #1
    "a német hatóságok olyan trójai szoftvert fejlesztettek ki, amely másolatot készített a Skype-hívásokról későbbi elemzés céljára."

    Ezt nem értem. Ha már telepítettek a gyanúsított gépére egy trójait, akkor az akár a titkosítás előtt is rögzítheti a hanginformációt, nem? A kódolt adatfolyam rögzítéséhez meg nem kell trójai.

    "A bűnüldöző szervek ezért egyet tehetnek: blokkolják a hívásokat, hogy ezzel normál telefonálásra kényszerítsék a gyanúsítottakat."

    Ezt már inkább meg lehet oldani trójaikkal, már csak az a kérdés, mennyire törvényes egy cég szolgáltatásának blokkolása. Bár manapság Németországban már minden bűncselekmény törvényes, amit a rendőrség követ el.