Bankszámlafeltörő programokra figyelmeztetnek a szakértők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"És a mobilomat is feltöri közben?"
Ez igy most viccesen hangzik, de ha valami viszonylag okos telefonod van (iphone, symbian-os, vagy win mobile-os smartphone), akkor nem lehetetlen.
Sanyix:
Azt meg fel sem kell torni, eleg, ha egy utalasnal atirjak a szamlaszamot, meg az osszeget egy nekik megfelelore. 😊
Ez igy most viccesen hangzik, de ha valami viszonylag okos telefonod van (iphone, symbian-os, vagy win mobile-os smartphone), akkor nem lehetetlen.
Sanyix:
Azt meg fel sem kell torni, eleg, ha egy utalasnal atirjak a szamlaszamot, meg az osszeget egy nekik megfelelore. 😊
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
bocs, nem olvastam vissza, kitárgyalva és valóban nincs igazam. Ehh.hamar eljárt a billentyûzetem, bocsi! <#falbav>#falbav>
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Asszem OTP-nél is lehet igényelni ilyet. Szintén OTP, ha online akarsz átutalni, sms-ben küld megerõsítõ kódot. Telefont meg csak nem tudja lehalgatni egy trójai 😄
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Melyik bank ad ilyet?
feltöri a kis tokengenerátoromat is, aminek 1 generált kódja fél percig érvényes, és kulcstartó formájában létezik? 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
vagy csak egyszerûen lenézik az online felületrõl a kártyaszámot, azzal pedig már tudnak sms-kód nélkül is vásárolni.
az én kártyámról harmincezret emeltek le paypal-on keresztül úgy, hogy csak akkor vettem észre, mikor megjött a havi összesítõ levél. bár az szerintem haverom volt, mert olyan játékra küldték, amit egyedül õ játszik.
mindenesetre kártyaszámmal történõ online fizetésnél nem kapsz sms értesítést, mert úgy veszi a rendszer, mintha kártyával és PIN-kóddal együtt boltban vásároltál volna. ugye elég lassú volna, hogy miután odaadod a pénztárosnak a kártyát, beütöd a PIN-kódot, utána még vársz az sms-re is.
az én kártyámról harmincezret emeltek le paypal-on keresztül úgy, hogy csak akkor vettem észre, mikor megjött a havi összesítõ levél. bár az szerintem haverom volt, mert olyan játékra küldték, amit egyedül õ játszik.
mindenesetre kártyaszámmal történõ online fizetésnél nem kapsz sms értesítést, mert úgy veszi a rendszer, mintha kártyával és PIN-kóddal együtt boltban vásároltál volna. ugye elég lassú volna, hogy miután odaadod a pénztárosnak a kártyát, beütöd a PIN-kódot, utána még vársz az sms-re is.
És a mobilomat is feltöri közben?
Hiszen minden tranzakcióhoz új sms-t kapok új érvényesítõ kóddal!
Ha egységnyi idõn belül nem küldöm vissza az érvényesítõ kódot akkor áll a tranzakció...
Szoval max. az jelenik meg, hogy egy nem teljesült tranzakciót mutat a szla. infó....no de abból már sok infó lejön...fõleg, hogy hova is kívántak utalni és milyen szla. számra....azt már csak megmutatnám a zsandároknak 😊 De mégjobb ha a bankok tudják és értesíthetik egymást a fals szla-ról..
Hiszen minden tranzakcióhoz új sms-t kapok új érvényesítõ kóddal!
Ha egységnyi idõn belül nem küldöm vissza az érvényesítõ kódot akkor áll a tranzakció...
Szoval max. az jelenik meg, hogy egy nem teljesült tranzakciót mutat a szla. infó....no de abból már sok infó lejön...fõleg, hogy hova is kívántak utalni és milyen szla. számra....azt már csak megmutatnám a zsandároknak 😊 De mégjobb ha a bankok tudják és értesíthetik egymást a fals szla-ról..
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)