7
-
eax #7 "És a mobilomat is feltöri közben?"
Ez igy most viccesen hangzik, de ha valami viszonylag okos telefonod van (iphone, symbian-os, vagy win mobile-os smartphone), akkor nem lehetetlen.
Sanyix:
Azt meg fel sem kell torni, eleg, ha egy utalasnal atirjak a szamlaszamot, meg az osszeget egy nekik megfelelore. :) -
#6 bocs, nem olvastam vissza, kitárgyalva és valóban nincs igazam. Ehh.hamar eljárt a billentyűzetem, bocsi! -
#5 Asszem OTP-nél is lehet igényelni ilyet. Szintén OTP, ha online akarsz átutalni, sms-ben küld megerősítő kódot. Telefont meg csak nem tudja lehalgatni egy trójai :D -
bakagaijin #4 Melyik bank ad ilyet? -
#3 feltöri a kis tokengenerátoromat is, aminek 1 generált kódja fél percig érvényes, és kulcstartó formájában létezik? :D -
torcipepe #2 vagy csak egyszerűen lenézik az online felületről a kártyaszámot, azzal pedig már tudnak sms-kód nélkül is vásárolni.
az én kártyámról harmincezret emeltek le paypal-on keresztül úgy, hogy csak akkor vettem észre, mikor megjött a havi összesítő levél. bár az szerintem haverom volt, mert olyan játékra küldték, amit egyedül ő játszik.
mindenesetre kártyaszámmal történő online fizetésnél nem kapsz sms értesítést, mert úgy veszi a rendszer, mintha kártyával és PIN-kóddal együtt boltban vásároltál volna. ugye elég lassú volna, hogy miután odaadod a pénztárosnak a kártyát, beütöd a PIN-kódot, utána még vársz az sms-re is. -
HENCIG #1 És a mobilomat is feltöri közben?
Hiszen minden tranzakcióhoz új sms-t kapok új érvényesítő kóddal!
Ha egységnyi időn belül nem küldöm vissza az érvényesítő kódot akkor áll a tranzakció...
Szoval max. az jelenik meg, hogy egy nem teljesült tranzakciót mutat a szla. infó....no de abból már sok infó lejön...főleg, hogy hova is kívántak utalni és milyen szla. számra....azt már csak megmutatnám a zsandároknak :) De mégjobb ha a bankok tudják és értesíthetik egymást a fals szla-ról..