12
  • kwzatz
    #12
    Szvsz egy remake-nek akkor van értelme, ha az eredetit nagy valószínűséggel egy másik generáció ismerte és szerette.
    Ennek, hogy egy 4-5 éves filmet remake-elnek... Baromság. Ennél a filmnél meg az előbb elhangzottak miatt szintén nem látom értelmét.
  • winnie
    #11
    láttam. a félés más, én is "félek", de most komolyan, hadd remake-eljenek, ha akarnak. főleg, ha megkapták a jogokat.

    "és az összes japán remake igenis egy kalap szar."

    ööö, amiket láttam, a zömére igaz. ezzel sincs gond. de éppenséggel lehet, hogy majd jön a kivétel, ami erősíti a szabályt.

    speciel én nem sokat láttam oda és vissza, a kört utólag megnéztem, szokás szerint az első verzió tetszett, ami épp az amerikai volt, de nem ez a lényeg, hanem, hogy kissé falssá válik ennek fényében a kommented, ha ennyi remake-et láttál. mert egy dolog, hogy van tapasztalatod, de a másik, hogy érdekelnek, s ha még veled is megnézetik a remake-et, akkor üzletileg nem is rossz ötlet a remake.
  • MrSpock
    #10
    Ekkora hülyeséget,egy iylen filmet remakelni..Hmm akkor lehetne az Azumi-t is,meg a Hero-t is,meg lehetne sorolni..Ez úgy volt ahogy megcsinálták!
    Raimi nemhogy csinálna valami épkézláb horrort,vagy eredeti ötletet vinne filmre.
  • Broafka
    #9
    elképzelhető, az a baj, hogy a japánoknak megvan a maga stílusuk, és az összes japán remake igenis egy kalap szar.
    Mondjuk az átok az szerintem a japán verzióban sem jó, de az amerikaiban nem hogy szar de még gáz is. Egyedül talán a Kör ami egész türhető remake volt.

    Egyébként ha láttad ovlna a repülő tőrök klánját, akkor tudhatnád, hogy miért félünk mégjobban egy iylen remake-től.
    Egy ilyen jellegű japán filmben teljesen elfogadott, hogy a lábújhegyükkel megérintik az ellenség lábát és felrepülnek, közben meg pörögnek a levegőben meg ilyenek. De én nem tudnám leképzelni, mondjuk Johnny Depp-et hogy kecses mozgással a fellegekben egy Katanaval (hozzá teszem egy bambusz erdőben) repked.
  • azirafael
    #8
    Az amerikaiak zúzást, kámehamét és lándzsára szúrt fejű kínaiakat akarnak látni, amiket óriási robotok taposnak laposra!

    Gigamegaüberbrutál blokbásztter!
  • winnie
    #7
    "ne már, miért kell minden jó filmet elrontani"

    én azt olvastam, hogy nem kérik vissza az eredeti film kópiáit, nem veszik vissza az eladott dvd-ket, hogy új jeleneteket vegyenek fel rá.

    most komolyan, ki rontja el az eredeti filmet? senki.

    (az már csak zárójeles, mert ez tipikus sírás, hogy "elrontják", mintha törvényszerű lenne, hogy csak rosszabb lehet. előfordulhat, hogy sokkal jobb lesz. előfordulHAT. nem fog szinte biztos, de -HAT. volt már rá példa. dögivel. vagy csak nekem gáz az efféle nyafogás? (az más dolog, hogy valakinek nem tetszik, de "elrontást" emlegetni, az copfoskislányos.)

    a remake jó. sokaknak. és az is jó benne, hogy nem kötelező megnézni.
  • Mister
    #6
    és miért kell rimékelni egy ismert, 4 éves filmet?
    ez tényleg nem egy belterjes japán horror.
  • Broafka
    #5
    ne már, miért kell minden jó filmet elrontani ezekkel a k**va remake-ekkel?
  • Atkamon
    #4
    Tényleg nagyon szép film, én is imádom, de szerintem a Hős übereli látványban. Persze ez is nagyon szép, a Hős tájai és színei nekem csak egy hajszálnyival jobban tetszenek.
  • totoro
    #3
    Pont ezt a filmet??? Ez nem egy szar japi horror, ez egy filmes festmény! A fényképezés ( oscar jelölt volt) , a tájak, a színek überelhetetlenek.
    Borítékolhatóan csak szarabb lehet az újra.
  • Zro
    #2
    Ötlet nincs, a pénz meg kő :)
    Arra építenek, hogy az amik úgy sem látták az eredetit...
  • avman
    #1
    mostakkó' majd jól áthelyezik a történetet térben és időben valahova nyugatra? egy wuxiát? máshogy meg ugye nemigen van értelme... végülis, szamurájfilmeknél működött... meg működhet egy ilyen háromszög is...
    bár gusztus kérdése, az ember általában az exszerelmeit sem nézi meg, hogyan enyeleg az új lovagjával, vagy adott esetben kefélik szét egymást.