950
Vajon mit várnak tőlünk a nők egy randevún?
  • G_ArchAngel #30
    Indits videohivast:-)
  • zsirol
    Nem árt azért tervezni sem kicsit. A filmen is elmondta a lány, hogy a mozi az egész kifejező tud lenni, hogy nem ismerkedni akarsz hanem valami egész mást. Pedig lehet valaki azért választja mert akkor már van téma és lehet először nem ő lesz a középpontban. Sokan félősebbek és ezért választanak ilyesmit.
  • Rita79
    Szerintem az első randiig el lehet jutni msn-en keresztűl.
    Akkor még senki nem várja el egy férfitől, hogy lehozza a csillagot az égről. Elég ha értelmesen lehet vele kommunikálni.
  • Verseghy
    Hát igen, nem könnyű. Bár számít, hogy hogy viszonyul hozzád a csaj. Szerintem akiről épp beszélek nem úgy viszonyul:D De ez már az első kérdésnél kiderül. Ha nem kérdez vissza, hogy és te vagy és veled, én már nem erőltetem.
  • Rita79
    Egyetértek. Összefoglalva a lovagias férfi a nyerő.
  • Verseghy
    Hát valahogy erre is rá kéne térni.:)
  • ba32107
    Nem könnyű, írásban nehezen megy át amit az ember ki akar fejezni.
  • Rita79
    Nem tudsz msn-en kedves, figyelmes, udvarias lenni és bókolni?
  • zsirol
    Azért sokszor számít, hogy milyen a kisugárzásod mennyire látszol "stabilnak férfinak" a nő szemében.
  • VRSDM
    mi az hogy msn-en? oké felveszed ott, aztán 5sor alatt elhívod sétálni valami szép helyre és kész... utána minden adott.
  • VRSDM
    amúgy komolyra fordítva a szót, a manapság etalonnak számító egyperces kapcsolatok, és bunkóskodós témákat NE!

ellenben odavannak (ahogy én érzékelem, de nemvagyok se nőcsábász, se csajkutató) imádják ha valaki picit is régimódi, szóval virágot visz, verset ír, romantikus, érzelmes, nem csak a szex-re hajt (de persze arra is :P) szóóval olyan lovagias egy picit, a manapság ezzel ellentétes átlagból így könnyü csillogó gyémántnak tűnni :)
  • Rita79
    A szerelem az első randin lemaradhat, de a többi normál.
  • Verseghy
    Na jólvan, de mi az, amivel eléred azt, hogy ezeket megtehesd:)
    Pl ha van egy csaj és még azon a szinten vagytok, hogy csak beszélgettek msnen. Persze ismered személyesen, de akkor még nem volt rá alkalom. Alapból nem vihetsz neki virágot. Ha elé állsz és határozottan azt mondod, hogy járjon veled megint furán jön le.
  • VRSDM
    eztet-e (azért link hogy nehogy megba*anak a modik :)
  • zsirol
    Kösz hogy legalább te értelmesen reagálsz. De igazából amit írsz azt nem lehet az első randin mind odatenni. Sok minden múlik az elsőn. Többek közt az is hogy amiket leírtál a későbbiekben lesz e lehetőset bizonyítani.
  • G_ArchAngel #15
    Azt tudom, hogy mit nem:
    Oszinteseget - mert akkor az rovid randi lenne
  • Szikla Szilárd
    ja meg ezt is akarják:)
  • Gnome
    Ez a video valóban figyelemfelkeltő, a riportalany szép, értelmes, érdekes válaszokat ad. A riporter hangja egyáltalán nem idegesítő, a téma amit választott véletlenül sem lerágott csont. A topiknyitás mögött nem a video reklámozása, hanem az ismeretterjesztés rejlik. Köszönöm neked, ha nemláttam volna a "műved" sosem kezdett volna el foglalkoztatni ez a kérdés.
  • Szikla Szilárd
    Mert neked ez komoly? Ajándékot meg sok pénzt meg egy kukit a seggükbe:D
  • Rita79
    Udvariasság, figyelmesség, kedvesség, virág, határozottság, komoly szándék, megértés, kényeztetés, bókok, szerelem....
  • spy803
    babát
  • zsirol
    Én komolyan gondolom a témát. Ne csináljatok léci röhej tárgyát belőle.
  • Szikla Szilárd
    Én is NIK-es vagyok eeeeeee:D
  • DzsungelDzsáó
    Szerintem egy ilyet akarnak

• milu00
    na jó, alkoholt is akarnak, meg ajándékot, meg popinyalást
  • kuci06
    bannernak:
  • zsirol
    Értem én a cinizmust és valahol igazatok is van de nem hinném, hogy ez az általánosság.
  • milu00
    pénzt és F...T!!!!!!!!!!!!!
  • kuci06
  • zsirol
    Sziasztok! Ez a [reklám] keltette fel az érdeklődésemet és kiváncsi vagyok a ti véleményetekre, hogy hogy látjátok ezt a témát. Hogy lehet egy nőt levenni a lábáról, avagy ti hölgyek mitől ámultok el, mire vágytok.