950
Vajon mit várnak tőlünk a nők egy randevún?
-
nah, ezért nem olvasom ezeket a lapokat...inkább az F1-Racing
-
Ha ráhibáztál volna, tiltakoznék, mint kismalac a levágás ellen. :) De nem tiltakozom. Egy-egy ajándéknak tudok örülni - ha jogos. :) -
Úgy látom ráhibáztam. Pedig hidd le, a pénz nem minden. 
-
Hát pedig ezekből a szennyekből meg egymástól veszik át a "jó példát". Aztán szépen fejlődnek a jellemek belőle. Természetesen kifejezetten jó irányba.... -
-
áhh értem... szóval még mindig nem volt elég lóvéja... csak vacak ajándékokra telt.
-
ba32107 #104 
Ez komoly? Tényleg ilyeneket írnak benne? -
D00M #103 Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Ma volt "szerencsém" beleolvasni a Joy és Cosmopolitan lapokba... Nagyon durva dolgok voltak benne, párat idéznék: "Luxutippek amik nem drágák: 1. Rendelj, ne főzz! ... 4. Hagyd otthon nyugodtan a pénztárcád a pasidnál úgyis lesz!" "Egy pasi nem elég!!" <-- ebben kifejtették, hogy semmi gáz nincs abban, hogyha egy nő szeretőt tart, ha mellette szerelmes a párjába, remélem érzitek ti is az ellentmondást. A legelszomorítóbb az egészben hogy a mai 14-15+ korosztály ezt veszi alapnak, végülis ők jobban tudják alapon elhisznek mindent ami abban van, és az lesz a menő... Mi lesz belőlük 10-15 év távlatából ha ilyen fiatalon ezek a behatások, útmutatók formálják őket? -
A mai társadalomban éppen, hogy a nők egy szép nagy részével van a baj. Tisztelet a nagyon ritka számú, nem elkényeztetett kivételnek.
Saját bőrömön tapasztaltam már párszor, hogy vajmi kevés a legtöbbetekben a női öntudat, ami nem abban merül ám ki, hogy Szex és NY jelleggel éled az "életed". A fene nagy emancipálódásban a legtöbbetek jól elfelejtette, hogy van NŐI szerep és van FÉRFI szerep.
Amilyen a mosdó, olyan a törülköző, ha úgy viselkedtek, olyan bánásmódot is fogtok kapni, mert ezt váltjátok ki a másikból.
Gáz, amikor már az első vagy a második randin, a másik gatyájában turkáltok...
Qrvára gáz, amikor ledermedtek attól, ha valaki udvarias veletek... és ez nem a férfi szégyene, nagyon nem. Még gázabb, amikor egy vajas kenyeret képtelenek vagytok megkenni, mert eddig anyuka csinálta (rengeteg ilyen 20+ nő van). De a leggázabb, amikor kiderül, hogy idegesítenek a gyerekek és igazából a karrier és tanulás az Isten.
A buzeráns emo lúzerek tovább gyengítették a két nem közt már amúgy is jócskán megtépázott határvonalat.
De hoppá... ha nem ismerjük a szerepünk egy kapcsolatban, akkor szépen és gyorsan zátonyra fut az egész.
Persze különböztessük meg a tini szerelmeket, a komolyabb kapcsolatoktól, mert más világ mind a kettő.
De, hogy a fő kérdésre is válaszoljak: Hogy mit vár egy nő az első randevún?
Magát adja a férfi... ennyi.
Felesleges szerepeket játszani, mert villámgyorsan úgyis kiderül, hogyha színészkedsz. Ha viszont, magadat adod az könnyen, erőfeszítés nélkül, természetesen megy... ettől máris eltűnhet a levegőben lógó feszültség. Ez pedig vagy bejön a másik félnek és szép történet elé néztek -mert ilyen helyzetből már könnyebb csiszolódni- vagy ott rögtön kiderül, hogy nem passzoltok... jobb előbb, mint később. -

Hát... Volt egy pasim, aki azt hitte, hogy a pénze miatt vagyok vele... Rövid úton repült is, a sokadik vacak ajándék után... És mindet visszakapta. :D -
Hát én sem vallanám be a többit. :DD -
Hát igen, én is így vagyok ezzel, valahol bejönnek a 30-as, 40-es nők. Vannak napok, mikor jobban, mint egy 20-on éves lány. Többször is gondoltam már erre, hogy milyen lehetne egy idősebb nővel nem csak hemperegni, de egy komolyabb kapcsolatot kialakítani. -
Rám csak a 4. pont igaz, a többi nincs benne abban, hogy hogyan választok pasit. Egy biztos: azt nem hagyom, hogy beleszóljon bárki is a dolgaimba. :) -
Pont ma mondta egyébként ugyanezt haverom. Meg is lepődtem, hogy hazaérve a neten is ezt találom. :D
De egyébként az a 4 pont amit felsoroltak nagyon igaz. Sajnos... -
a 4. azt jelenti hogy neszolj bele a dolgaiba hogy ő mitcsinál...
kicsit túlozva van a hsz nem kell minden szószerint venni ;) -
jajjmami xD -
Ezt a cikket ide találták ki. :D
MILF imádó ifjak- divat, szélsőség, vagy természetes? -
ilyenem van kékbe -
kocsisgabor9999 #92 Sokaknak minél luxusabb autó, még több pénz, még nagyobb fasz. -
Én nem úgy fogalmaznék, hogy nem is szereti igazán, hanem egész egyszerűen kompromisszumok nélkül nem fog működni a kapcsolat. -
dzsozefo #90 Tekintettel arra, hogy nem vagyunk egyformák és nem teljesen azonosak az igények sem, ezért kijelenthető, egy párkapcsolatnak kölcsönös kompromisszumokon és tolerancián kell alapulnia!
Ha valamelyik fél nem tiszteli a másik igényeit és érzelmeit, és főleg nem képes emiatt áldozatot hozni,
akkor az nem is szereti igazán! -
Vagy csak nem kezdenék veled.....
-
rumkola #88 te beteg vagy.... -
Hydroceph #87 De minek fussuk le ezeket a köröket ha ennél sokkal egyszerübb? és most nem arrol van szo, hogy nem érdemli meg vagy nem éri meg, csak egyszeruen felesleges izzadni és görcsölni, mert van sokkal egyszerubb modja, ugy gondolom, h ma már nem azt a vilagot eljuk amikor sétálni kell egy lánnyal, vagy fagyizni etc, de még csak nem is kell összevissza udvarolni, elég ha ismer és Te vagy olyan "tökös" h odaállj elé és megmondd kerekperec hogy mit akarsz és még csak szerelmet sem kell vallani.
Persze ez az "érettebb" korban még oké, talán 30+(?), de már ott is elég kihaloban van.
Nem, nem magam nevében beszéltem, baratnomnek tobb mint egy évet "udvaroltam", de tudom, hogy ha nem Ő lett volna, akkor sokkal egyszerubb. Baratja volt.
Egyebkent kifejezetten romantikus fajta vagyok^^
Kettesben ritkan jarunk el, altalaban szomszedekkal (gyerekkori ismeros, fiatal par) sziget, gellert, budai etc helyekre. Kettesben inkább olvasunk kozosen egy konyvet(term nem hangosan egymasnak, csak összebujva) fozunk valami karját vagy ilyesmi, eltoltjuk magunk azt a "kis" idot amit egyutt lehetunk. (én pest, Ő Nagykőrös, még 1 évig amig végez sulival)
Szoval az a helyzet, hogy én ezt dijazom, de tisztaban vagyok azzal is, hogy egy kedvesseget nem (olyan mértékben) igenylo partys/cuccos aktiv csaj is lehet kedves és megbizhato, pedig őt egy discoban egy ital mellett lazán felszedheted.
A hibakrol meg annyit, hogy ez a mi kis himbilimbinkel jár. -
Hát mert érdekes személyisége van. Ilyennel még nem találkoztam. Új tapasztalatok. :)) -
a szép pofinkat mást nemnagyon :o -
akkor pontosan miért foglalkozol még mindig vele? -
dzsozefo #83 Akkor kezdjük! :)
" Sziasztok! Ez a [reklám] keltette fel az érdeklődésemet és kíváncsi vagyok a ti véleményetekre, hogy hogy látjátok ezt a témát. Hogy lehet egy nőt levenni a lábáról, avagy ti hölgyek mitől ámultok el, mire vágytok. "
Szóval... Ezzel a témával nincs semmi gond, rengeteg fiatalnak nagyon sok segítséget tud nyújtani ha elgondolkozni és átgondolja a rendszeres dolgokat amit mi pasik elkövetünk.. és nem is vesszük észre... :)
Hogyan lehet egy nőt levenni a lábáról? Ne gondoljatok egyből limuzinra, tűzijátékra és egyéb milliós csemeték kívánságaikra vagy aranyóra és társai... Hanem egyszerű mégis parányi + duma hozzá! Ami nélkülözhetetlen!! 2x fontosságot igényel a jó duma. Hiszen aki picit is sármos és tud beszélni annak nincs problémája a nőkkel az életben!
A randi legyen egyszerű de mégis felejthetetlen, akár lehet ez egy séta, mozi, vendéglátó egység de nem a legjobb és legszuperebb elit helyen... De előtérbe hoznám a sétát! Nagyon sok minden kiderülhet a partnerről, hogyan fejezi ki magát, mi a véleménye fontos dolgokkal kapcsolatban és hogy áll egy kapcsolathoz hozzá :)
Mindig figyeljetek a szavaira és kérdezzetek bátran vissza! Hátha zavarba jön és te is eltudod mondani az érvedet ezzel kapcsolatban ez pedig nem egyenlő a bólogatással :)
A randi ne legyen túl rövid és hosszú sem, pont ideális mind két fél számára... Aztán nyugodtan el lehet köszönni szépen mint ahogy az ember megszokta és odacsípni a végére, jó lenne látni még...
Aztán fél óra múlva ki mint h ítéli meg a dolgot egy röpke sms-t rádobni a hölgyeményre... " Nagyon tetszett a randi, remélem te is jól érezted magadat... örülök h megismertelek, szeretnélek legközelebb is egy ilyen kellemes estét eltölteni veled... blabla.. és ennyi nem kell túlragozni!
Ha valakinek kérdése van írja meg bátran! -
Áhhh... tévúton jársz. Akiről én beszélek az egyáltalán nem ilyen. Még nem sikerült rájönnöm, hogy sikerült megtalálnom a környék legnagyobb riherongyát vagy a nagyot mondás világrekorderét. :D Na az ilyenek miatt veszítik el a nők a férfiak megbecsülését. Ezt első kézből garantálom. :) -
A mai társadalomban alapvetően a férfiakkal van a baj, mert már nagyon elkényelmesedtek.
Ennek pedig azok a nők az okai, akik rászoktatták a pasikat arra, hogy a nő örüljön, hogy talált magának valakit, aztán kuss!!!!!!
Ezért van annyi normális nő egyedül, mert akiben van egy szemernyi önbecsülés, az nem tűr el semmilyen fajta megaláztatást, inkább az egyedüllétet választja. -
Azért mert otthagyják a bunkó faszijukat?
Biztos nagyon bánják....
-
Borg #79 És el is jutottunk oda, hogy miért van annyi szingli nő :D -
Mostanában dumálok egy csajjal... szívesen elküldenék részleteket, hogy milyen. (de a személyiségi dolgok miatt nem) Lehet téged lepne meg a legjobban. :D -
és humor... :) -
Hydroceph #76 linkeld ujra pls akár pmben is -
Micsoda höjeség...........
Ha egy férfi kedves marad, akkor unalmassá válik????????????
Ti tényleg nem találkoztatok még normális nővel.
Egy nőt csakis kedvességgel, szeretettel és normális hozzáállással lehet megtartani, mert ha ezt nem kapja meg, akkor jobb neki egyedül is amíg nem talál egy normálisat.
-
Verseghy #74 Ezeket ismerem!:) kurvajók!!! -
Fbn Lx #73 ááá ez mekkora : DDD
elmebetegek -
-
hát igen,ígyvan,ha már a csajt megfogta a pasi valamivel,akkor már nemnehéz a dolog,csak ésszel kell:)