Spielberg is kapott egy Arany Málnát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Múmia harmadik része tényleg csapnivalóan gyenge lett, ezt ki is felejtettem :-)
Meg még a Király nevébenhez annyit, hogy én játszottam az elsõ DS-el, és annyira elképesztõen unalmas volt, hogy 1 óra játék után miután felkeltem, hagytam az egészet. A film izgalmasabb volt :-)
Meg még a Király nevébenhez annyit, hogy én játszottam az elsõ DS-el, és annyira elképesztõen unalmas volt, hogy 1 óra játék után miután felkeltem, hagytam az egészet. A film izgalmasabb volt :-)
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Hát gyerekek a Love guru egyértelmûen megérdemelte h megkapja a díjat:d volt szerencsétlenségem megnézni:DParis Hilton ölni való,egytelen jó szerepe votl, az áldozat a House of wax-ban:D. Indy4 meg sztem kicsit unalmasra sikerült, viszont a múmia 3 meg gagyira,roppant gagyira.AMugy meg egy vélemény aki játszott a Dungeon siege mindkét részével( király nevében elvileg errõl szólna) sok hasonloság nem volt a játék és a film között,de én spec ugy néztem mintha nem is a játékról készült volna,de! sztem eléggé gyengécske volt maga a film, vagyis Boll bácsinak igenis vannak jó ötletei ezt mindenki beláthatja ,csak ahhoz kevés sajnos h egy filmet megcsináljon normálisan nézhetõre,szal sztem nem ártana arcából kicsit visszavenni társrendezõt fogadni(peter jackson és a többiektõl lehetne tanulni+ u.b ötletei=talán egy estés jó film?:D) és akkor még lehetne is vmi. Mamma mia! sajnos nem birtam megnézni nem birom a musical tipusu filmeket,bár ABBA dalaival semmi gondom.
Sosem hittem volna, hogy ezt írom, de Paris Hilton a Repo!-ért NEM érdemelte meg a díjat, ott kivételesen jól teljesített :-)
Az Indy 4 meg teljesen korrekt, mondjuk Shia Lebouf nélkül még jobb lett volna. Én is a trilógián nõttem fel, és másodjára is ugyanezt éreztem a filmnél.
Boll mester mûveibõl kettõt ha nem láttam, de tényleg fejlõdik, és egyre jobb mûvek kerülnek ki a keze közül. Mondjuk nekem könnyû, ugyanis imádom a trash filmeket, és ebben a kategóriában ha hiszitek, ha nem, akad Bollnál tehetségesebb is :-)
Az Indy 4 meg teljesen korrekt, mondjuk Shia Lebouf nélkül még jobb lett volna. Én is a trilógián nõttem fel, és másodjára is ugyanezt éreztem a filmnél.
Boll mester mûveibõl kettõt ha nem láttam, de tényleg fejlõdik, és egyre jobb mûvek kerülnek ki a keze közül. Mondjuk nekem könnyû, ugyanis imádom a trash filmeket, és ebben a kategóriában ha hiszitek, ha nem, akad Bollnál tehetségesebb is :-)
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Uwe Boll már nagyon megérdemelte ezt a díjat:D. Mikor még nem hallottam róla, akkor megszereztem a Bloodrayne-t, beletekertem és nagyon rossz volt és egybõl töröltem is, pedig ezt nagyon ritkán szoktam. Meg az Alone in the dark-ot láttam tõle. Nem tetszett.
nem értem, hogy mit törõdsz azzal, hogy más szerint gyenge a film, hagyd rájuk. szerintem te sem nézel újra sok sz*r filmet, hogy hátha másodjára bejönnek. (hell, még arra sincs idõm, hogy egy jót vagy nagyon jót újranézzek..., egy indy 4-et spec nyilván sosem fogok.)
Gondolom ti a moziban láttátok csak, azóta nem...
komolyan mondom nézzétek meg még egyszer ( ha lehet feliratosan) és már is letisztultabb és jobb lesz az egész.
Moziban nincs mindig idõ a végiggondolásra mert egybõl magával ragad a következõ jelenet, de úgy hogy már láttad elõtte a filmet sokkal jobb lesz.
de nyilván ez volt anno amikor bemutatták a folytatásokat, nem mindenkinek jöttek be azonnal...
komolyan mondom nézzétek meg még egyszer ( ha lehet feliratosan) és már is letisztultabb és jobb lesz az egész.
Moziban nincs mindig idõ a végiggondolásra mert egybõl magával ragad a következõ jelenet, de úgy hogy már láttad elõtte a filmet sokkal jobb lesz.
de nyilván ez volt anno amikor bemutatták a folytatásokat, nem mindenkinek jöttek be azonnal...
"Életmû-díj: Uwe Boll "
Hát igen....<#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
Hát igen....<#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
Na igen,egyszer nem volt rossz,de valahogy nem vágyom rá hogy megint megnézzem...Miközben a régieket már nagyon sokszor láttam,és majd megint megnézem lassan,mert megunhatatlanok :)Ez a 4. meg jó-jó,de nem hiszem megnézem mégegyszer...Egyszer elég volt...
oké, hogy saját vélemény, meg mindenkinek más az ízlése, de szerintem az új Múmia sokkal nézhetetlenebb volt mint az indy 4.
mégis sokkal kidolgozottabb mint a végzet temploma, azt még sem fikázza senki.
Semmi gond a 4. történetével...
az csak egy feltevés, hogy esetlegesen hamisítvány az összes, mert hogy akkoriban nem tudtak még elõállítani ilyeneket... na is itt jön a mítosz, mert vannak olyan koponyák (például a Mitchell-Hedges féle, amit a filmben is megemlítenek) amiket nemhogy az akkori de a mai technikával sem tudnak elkészíteni.
na meg a 13 koponyáról szóló történet, (ha egyesítjük õket miénk lesz a tudás stb) az sem most kitalált sztori..
nem az Indy film generálta ezt a mítoszt..az csak újra divatba hozta
Semmi gond a 4. történetével...
az csak egy feltevés, hogy esetlegesen hamisítvány az összes, mert hogy akkoriban nem tudtak még elõállítani ilyeneket... na is itt jön a mítosz, mert vannak olyan koponyák (például a Mitchell-Hedges féle, amit a filmben is megemlítenek) amiket nemhogy az akkori de a mai technikával sem tudnak elkészíteni.
na meg a 13 koponyáról szóló történet, (ha egyesítjük õket miénk lesz a tudás stb) az sem most kitalált sztori..
nem az Indy film generálta ezt a mítoszt..az csak újra divatba hozta
Uwe Boll azért legalább elmehetett volna a díjátadóra, úgyis szeret mindenkinek beszólogatni. Ott megtehette volna egy kis botrány társaságában. Most azért csalódtam benne. Úgy tûnik már õ sem a régi..
https://twitter.com/foodlfg
Na, azt megnézem :DD
https://twitter.com/foodlfg
SG-s cikkre alapoztam. Volt tavaly egy cikk, amiben épp arról írtak, hogy ezek a kristálykoponyák mind a XX. században készültek.
Íme: http://www.sg.hu/cikkek/60272/modern_hamisitvanyok_a_kristalykoponyak
Az elõzõ filmekben voltak egy páran, akik komolyan gondolták azokat is. És azok tényleg elég régi legendák. A végzet temploma javarészt kitalált, de mégis sokkal érdekesebb szerintem, hogy régi kultúrával kerül Jones kapcsolatba, nem pedig földönkívüliekkel. Igen, tudom, érintik erõsen a dél-amerikai (nem emlékszem, talán maja?) kultúrát, de de sokkal kevésbé részletesen, mint az eddigiekben. Maradjunk annyiban, hogy rém gyenge sztori. Ennek ellenére nem volt vészes maga a film, de nem lesz sokszor nézõs, mint a többi.
Íme: http://www.sg.hu/cikkek/60272/modern_hamisitvanyok_a_kristalykoponyak
Az elõzõ filmekben voltak egy páran, akik komolyan gondolták azokat is. És azok tényleg elég régi legendák. A végzet temploma javarészt kitalált, de mégis sokkal érdekesebb szerintem, hogy régi kultúrával kerül Jones kapcsolatba, nem pedig földönkívüliekkel. Igen, tudom, érintik erõsen a dél-amerikai (nem emlékszem, talán maja?) kultúrát, de de sokkal kevésbé részletesen, mint az eddigiekben. Maradjunk annyiban, hogy rém gyenge sztori. Ennek ellenére nem volt vészes maga a film, de nem lesz sokszor nézõs, mint a többi.
és mit akarnál ruszkik helyett? megint nácikat?
gondolkozz már...hány év telt el azóta? abban a korban a ruszkik voltak a szarkeverõk...
UfO-s sztori...bár sejteni lehetett de egészen a film végéig nem konkretizálták hogy ténylegesen Földönkívüliekrõl van szó...
Mint ahogy az elözõ filmekben sem gondolták komolyan, hogy a Gráltól majd örök életet kapnak, vagy épp a Frigyláda csodafegyver...
gondolkozz már...hány év telt el azóta? abban a korban a ruszkik voltak a szarkeverõk...
UfO-s sztori...bár sejteni lehetett de egészen a film végéig nem konkretizálták hogy ténylegesen Földönkívüliekrõl van szó...
Mint ahogy az elözõ filmekben sem gondolták komolyan, hogy a Gráltól majd örök életet kapnak, vagy épp a Frigyláda csodafegyver...
"Ezzel szemben ez a kristálykoponyás sztori úgy hülyeség, ahogy van."
Zombikám ezt neked küldöm:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Krist%C3%A1lykoponya
máskor tájékozódj mielött fikázol valamit..
Az Indy 4 nek ugyanúgy van valóság alapja mint a többinek, még több is mint pl a végzet templomának...
Bár néha túlzásokba esett (indás jelenet pl) de semmivel sem több vagy kevesebb mint az elözõ 3
abszolút hozta a hangulatot mondom úgy, hogy a trilógián nõttem fel.
tessék winnie, alant látható a boll filmekrõl sok-sok nézõ véleménye.
bár neked nyilván ez se elég, szerinted továbbra is maradnia kell.
így is van, maradjon és gyártson még több hulladékot <#eljen>#eljen>
bár neked nyilván ez se elég, szerinted továbbra is maradnia kell.
így is van, maradjon és gyártson még több hulladékot <#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a BloodRayne filmet én úgy láttam még annó hogy azt sem tudtam, ki az az Uwe Boll. a játékot imádtam, ezért is néztem meg és támasztottam követelményeket, amik közül mindet elulmúlta.
az A király nevében viszont nézhetõ, váltogatják benne a kifejezetten jó és eszméletlenül gagyi jelenetek egymást. a játékhoz nem tudom hasonlítani, csak a 2. rész elejét játszottam végig.
Paris Hilton filmjébõl 2 perc is sokkolt, annyira gagyi. minden más kimaradt a sorból.
az A király nevében viszont nézhetõ, váltogatják benne a kifejezetten jó és eszméletlenül gagyi jelenetek egymást. a játékhoz nem tudom hasonlítani, csak a 2. rész elejét játszottam végig.
Paris Hilton filmjébõl 2 perc is sokkolt, annyira gagyi. minden más kimaradt a sorból.
Sztm ez a ficko egy filmes geniusz es direkt szar filmeket csinal hogy roszhiret keltsek majd egyszercsak kiraz a kisujjabol egy kasszasikert ami kap vagy 10 oscart es mindenkinek a pofaja leszakad :D:D
Öregem, Te tényleg perverz vagy, de hogy minimum mazochista az biztos...<#idiota>#idiota>
Az összes elérhetõ Boll filmet láttam... szeretem úgy fest a perverziót, a "ganalyban hempergést."
A legtöbb "munkája" kritikán alúli. Egy sz@r, egy semmi.
VISZON!
Javul! Egyre jobban kezd belejönni, csak közben PC játék legendák esnek áldozatul szépen sorjába.
A Király nevében már teljesen nézhetõ kategória! Ha nem Boll rendezi, sokan azt mondanák a filmre, hogy egyszer akár érdemes is megnézni, aki szereti a fantasyt. Semmi extra, mert folyamatosan lop és másol, de legalább jó alapanyagokból/ról. A megvalósítás, a képi világ is korrektre sikeredett, de tény, hogy 1-2 helyen határozottan gagyi benyomást kelt.
10 év múlva már akár 6/10-es filmeket is képes lesz kiizadni magából.
A legtöbb "munkája" kritikán alúli. Egy sz@r, egy semmi.
VISZON!
Javul! Egyre jobban kezd belejönni, csak közben PC játék legendák esnek áldozatul szépen sorjába.
A Király nevében már teljesen nézhetõ kategória! Ha nem Boll rendezi, sokan azt mondanák a filmre, hogy egyszer akár érdemes is megnézni, aki szereti a fantasyt. Semmi extra, mert folyamatosan lop és másol, de legalább jó alapanyagokból/ról. A megvalósítás, a képi világ is korrektre sikeredett, de tény, hogy 1-2 helyen határozottan gagyi benyomást kelt.
10 év múlva már akár 6/10-es filmeket is képes lesz kiizadni magából.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Boll mûvei közül én csak A király nevébent láttam, szerintem az nem volt rossz.
Indy 4 jó volt, a befejezése nem tetszett.
Mamma Mia! is jó volt szerintem. Többi felsorolt filmet nem láttam.
Indy 4 jó volt, a befejezése nem tetszett.
Mamma Mia! is jó volt szerintem. Többi felsorolt filmet nem láttam.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Postalban volt azért egy kettõ tényleg ütõs képi poén, például a géprablós promó videó az nekem kur vára bejött és a végén ahogy Bush és Oshama kézenfogva sétál az tényleg beteg volt de a kettõ közötti tartalom az tényleg síralmas volt...
Én csak a Bloodrayne 1-et láttam Boll filmjei közül, de azok után nem vágyom se a BR2 re, se egyéb más filmjére!
Bár meg kell mondjam, én láttam rosszabbat is mint a BR.1
az AVP2....... na, azon 20x úgy unatkoztam, mint a BR-en. Az tényleg "retekszar"!
Nem mondható filmnek jóakarattal sem!
Bár meg kell mondjam, én láttam rosszabbat is mint a BR.1
az AVP2....... na, azon 20x úgy unatkoztam, mint a BR-en. Az tényleg "retekszar"!
Nem mondható filmnek jóakarattal sem!
Mikor ilyen filmeket díjaznak, mint az Indiana Jones 4, felmerül bennem a kérdés, ezek nem hallottak még mondjuk a Meet the Spartans-ról vagy a Katasztrófafilmrõl? Vagy azok azért nem kapnak díjat, mert nem filmnek minõsülõ szemét kategória már?:)
"Lucas és Spielberg nem csinált semmi különöset, csak egy modern Indiana Jones-t és a régi filmek is hasonlóak voltak" ez meg egy baromság, még is ki a fene akart egy Indiana Jones filmtõl mást, mint az eddigiek? Épp ez a baj, hogy más lett, ufók, ruszkik (ez még elmegy), és ezúttal a megkeresendõ tárggyal is mellé lõttek. A frigyláda és a szent grál ugyebár ha nem is valós, de mindenesetre 2000 éve foglalkoztatja az emberiséget, de el tudom képzelni, hogy a végzet templomának is van minimum legenda szinten alapja. Ezzel szemben ez a kristálykoponyás sztori úgy hülyeség, ahogy van.
"Lucas és Spielberg nem csinált semmi különöset, csak egy modern Indiana Jones-t és a régi filmek is hasonlóak voltak" ez meg egy baromság, még is ki a fene akart egy Indiana Jones filmtõl mást, mint az eddigiek? Épp ez a baj, hogy más lett, ufók, ruszkik (ez még elmegy), és ezúttal a megkeresendõ tárggyal is mellé lõttek. A frigyláda és a szent grál ugyebár ha nem is valós, de mindenesetre 2000 éve foglalkoztatja az emberiséget, de el tudom képzelni, hogy a végzet templomának is van minimum legenda szinten alapja. Ezzel szemben ez a kristálykoponyás sztori úgy hülyeség, ahogy van.
az Indy tényleg el lett cseszve ... pedig minden esélye megvolt hogy ne legyen ... csak kellett volna egy arc aki okosan húzza ki a forgatókönyv felét
Én 3 Boll-filmet láttam: Egyedül a sötétben(2-szer), Bloodrayne(ez borzalmasan retekszar), és Király nevében(elmegy). ha ehhez hozzávesszük, hogy mér van(?) Bloodrayne 3 akkor sírhatnékom van...
A hírhez: Az Indiana Jones 4 megérdemli, nagy csalódás volt :(
A hírhez: Az Indiana Jones 4 megérdemli, nagy csalódás volt :(
valahogy azért mégis feltûnõ a világon a nézõk minõsítése Boll filmjeire, nem gondolod ?
én kettõbe néztem bele, elég is volt.
én kettõbe néztem bele, elég is volt.
maradhat. szerinted ilyen rossz? ennyi boll-filmet láttál? tényleg érdekelne a boll-nézõk véleménye: én csak egyet néztem még meg.
Boll fiam, remélem örökre elfelejted a filmipart ezután...