Itt a magyar Watchmen - Az őrzők plakát!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
érdekes hogy a plakát szerint a paramount és a warner adja ki, nem a fox...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

"s a történetrõl ezúttal szándékosan nem is szólnánk, mert minden csepp információ rombolhatja a filmélményt."

Nekem inkább az jutott errõl eszembe, hogy a többi cikknél miért nem ez lebeg a kedves cikkírók szeme elõtt?
ProGabe
"a történetrõl ezúttal szándékosan nem is szólnánk, mert minden csepp információ rombolhatja a filmélményt. "

bizonyám! nehogy valaki véletlenül elolvassa ám a képregényt, mert még a végén megtudja, mirõl szól <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"A 300 látnoki erejû rendezõjétõl"

ez nagyon mókás felirat <#vigyor>

Zack Snydert az egyik legjobb (ha nem A legjobb) feltörekvõ rendezõnek tartom (fõleg a zseniális Holtak Hajnala remake miatt), de azért ilyen írni egy poszterre, hát, khmmm 😄
Szolnokboy1
Van Isten!! köszi az infót!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Darth Sith
nah végre! remélem nem szinkronizálják le...

Nem a lényeg, hanem a fontos!

a 3 órás változat Amerikában bemutatásra kerül majd nyáron valamikor...
kíváncsi vagyok itthon is így lesz e.

Ui: Örülnék ha tényleg feliratos lenne
Dvd-n lesz egy 3 óránál is picit hosszabb változat.
Hibás a hír!!! Watchmen Feliratosan jön a moziba. pár nappal ezelõtt válaszolt a UIP Duna film az e-mailemre és azt írták hogy a Watchmen feliratosan lesz bemutatva Magyarországon.

ez csak az itthoni reklám hiánya...
Odaát naponta jönnek a friss kép és videóanyagok a filmrõl.

amiket ha mind végignéznénk szerintem akkor szinte az egész film kirakható lenne.
Szóval azért még se olyan nagy a titkolózás a történet körül
annyira abbamaradtak a pletykák hogy azt hittem már bemutatták, elbukott és elásták de akkor ez csak bemutatás elõtti csend<#buck>