32
-
Tudom, nem pörög ez a topic, de nincs valakinek save-je valahonnan a közepéről? -
csab76 #31 Sziasztok !!!
Valaki tudna nekem küldeni a FEAR 2-höz telepitö kulcsot???!!!
Köszi Nektek! -
"Az igazi rémálmok sosem érnek véget... igazából csak akkor kezdődnek, amikor felébredsz." Hihetetlenül paráztatós egy game! Imádtam! -
kérdező00 #29 Sziasztok!!!
Az iskolás részt kezdené el tölteni, de 73% betöltésnél nem megy tovább a játék vártam rá már félórát is, de semmi:( Valakinél volt már ilyen probléma? Valami tipp? Nekem nagyon bejön a játék:)))
-
Az az Alma az a csaj,aki megjelent az első részben is nemde? -
Zoliz #27 Nagyon ferek Almától olyan félelmetes amikor megjelenik.
Eddig a legdurvább az volt amiko felmentem a medence fölé az erkélyre és amikor fordultam vissza megjelent előttem fél méterre az erkény ajtajában.
Azt hittem eldobom a Razer egerem, úgy megijedtem. Asszem többször újrajátszható, jó barátnők ijesztgetésére is. Aszittem a Dead Space a király, hát ez a fer 2 sokszor lenyomja aztat.
Muszály lehúzni geczik? -
Zoliz #26 Nahát, az én régi konfigommal nem győztem felpakolni a 24x-es antialisingot, és mindent maxra, olyan gyors a játék. Nem tudom mivel lelassítani. Szerintem ezért nem kellett benchmark a játékba, mert még az 5 éves gépek is simán viszik, ha jó a videókártya. -
no93 #25 Sziasztok!
Van egy kis gondom: mikor elindítom a játékot azt írja ki h: C:\ProgramFiles\F.E.A.R.2 Project Origin\FEAR2.exe
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
De nem oldja meg :D Valaki tud segíteni?
Gépem: AMD Athlon x2 5200+(2,6), 2GB ram, Galaxy 9800GT(512Mb)
-
oregon1987 #24 Multiban miért írja egyes szervereknél hogy más verziót használ? -
AbyssLord #23 Mivel meg lett említve, nem tudom megállni, hogy ne reagáljak rá: GTA4 az új patch után 1000%-al jobb, stabilabb és játszhatóbb lett! -
Evoluti0N #22 Nekem a 12 éves öcsém játsza. Persze mindig megkér, h közben üljek mellette
-
hmmm...na végigtoltam,azt kaptam ettöl a gametól amit vártam,nekem tetszett-igazi pörgös FPS(csak azok az akadások a save-nél),az elsö részt is végigjátszottam akkoriban,a kiegészitöket nem,mert azok nagyon gagyik voltak.
összesitve a dolgokat NEKEM TETSZETT,ajánlom mindenkinek,persze ha csak elmutál 18.
:-)
-
3psilon #20 Alma régesrég meghalt. Ez tényleg benne volt az első részben.
Hogy is mondjam, számomra sokat számít az hogy legyen 2-3 választási lehetőség és jó sztori. Az elsőnek nem volt rossz, bár csak a vége tetszett (tudod, amikor vége és 5 percig csak ülsz hogy vazeee :D).
De ezek szerint végülis semmi előrelépés nincs a második részben. Kár. Így biztos nem ér meg 8k-t, majd megveszem ha olcsó lesz, FEAR Gold 2000-ért pl. tökre megéri.
(rájöttem, hogy a játékok megvétele drasztikusan csökkenti a rájuk "elbaxott" időt :D)
Ja és a neten pl. gamefaqs.com-on lehet történeti összefoglalót találni az első részhez. Érdemes végigvitel után elolvasni. -
Indigo #19 "a magam részéről többre értékelnék egy új cate archer kalandot"
Maximálisan egyetértek! A NOLF-ok nagyon jók voltak, nekem is jobban bejöttek, mint a FEAR. -
galocza #18 én nagyon kedvelem a monolith játékokat (shogo, blood2, nolfok, tron), de az első fear környezet számomra naon steril (értsd: uncsi) volt, beton, beton, beton ameddig a szem ellát - nem is húztam sokáig.
a magam részéről többre értékelnék egy új cate archer kalandot. vagy tront. vagy blood3at. vagy shogo2t 8). -
Chocho elmagyarazod?
Tobbit privatban :) -
Reg5 #16 Az Extraction Pointot és a Perseus Mandatet a Timegate készítette.
calibra83: csk-ból nem lesz FPS jó ideig. Bá egy ideig készült, de a Jowood lelőtte :( -
"ALMA most kislany vagy felnott no? El e vagy hal e?"
Az első részben ez mind kiderült. -
Haat az en velemenyem:
PRO:
- nem szaggatott egy picit sem C2DOU E6400 2GB 667DDR2 GEF7900GS256MB konfigon sem 1680x150 felbontasban
- a jatekmenet adja magat, nem kell koborolni istentelen sokat, bar lehet keveske lett a jatszhato ter
- testpancel, istenkiraly talalmany, es a csapatszallito agyuja is
- AI eleg jo lett
KONTRA:
- elegge rovid lett a meretehez kepest
- nehany helyen eltuloztak a para elemeket, nehol meg semmi nem volt
- A fedezekek hasznalhatatlanok, mire eldont valamit arra lelonek
- A sztori annyira nyitott hogy azt kepzelek bele szinte amit akarok (ALMA most kislany vagy felnott no? El e vagy hal e?)
- ripityara lonek, par mp mulva 1/3 eletem visszatoltodik(akkor mar miert nem az egesz? :) )
- a fejloves az legyen fejoves, ne kelljen belole 3-4
- Serulesmodell az ellensegen(hasbalovom pisztollyal, neha ketteszakad, meg ilyenek)
- mi van akkor a vegen, most mi a fene van(nem lovom le, aki vegignyomta tudja)
Grafikarol annyit, hogy ez egy oldoklos fps, szerintem megfelelo a grafikaja.
Far Cry 2-nek ezerszer szebb volt, de ott megunta az ember a hosszu percekig tarto utazast, meg a 2 percenkent ujbol feltuno blokadokat, es ott mindenki lot ha kellett ha nem, itt legalabb csak az ellen :)
Az osszes resz vegigjatszasa utan a velemenyem: egynek elmegy
Persze az vesse a keszitokre az elso kovet aki jobbat csinal. -
calibra83 #13 Biztos jó játék, tetszett az első része is, de a farcry mindent überelt.Az utóbbi második része nem nagy durranás de, már várom hogy csillagkapuból is csináljanak egy jó fps-t! -
myk0312 #12 Hát ja az optimalizálásával szerintem sincs semmi gond,nálam 1280x1024full maxra húzva tükörsimmán ment 8600gts-el erről ennyit,bárcsak minden gémnek így lenne megcsinálva.Amúgy javítsatok ki,de én úgy tudom hogy az Extraction Pointot is a Monolith fejlesztette.Méltó folytatás,de vannak kivetni valók,nekem butábbaknak tünnek az ellenségek és nagyon hiányzik hogy ritkán beszélnek egymással,az első részben mekkorát szakadtam amikor rájuk rontottam és ketten maradtak az egyik megkérdezi a másiktól "hogy ez mi a szar volt?" a másik megcsak pislákol xD.Én személy szerint pont azért vártam/várom a folytatásokat,mert kíváncsi vagyok a történetre hogy folytatódik nem pedig az akció miatt és bennem vannak még bőven kérdések,a végére meg valami nagyon nagy meglepile vártam mint az 1ben vagy az Exrtaction-ban de nekem nem szólt akkorát.Várom a kiegeket!!! -
Elég unalmas játék lett! Motor is gagyi sztem. Nincs különös hiba benne, csak hát egy Farcry után.... -
Fary86 #10 Ez egy közepesen jó játék, a Burnout meg egy istenkirály? Hát vannak elvárásbeli különbségek ember és ember között az biztos... -
attes #9 Jó még az a Voodoo 1-es.
-
az ezer éves kártyáján gondolom nem volt szép a képekből itélve :) -
A játék kiválóan van optimalizálva, nem értem az írót... Egy szaggatás sem volt nálam 8800 GT-vel. -
Szeszmester #6 Az originál dobozban van egy összefoglaló, amiben nagyon korrektül le van írva minden.
Továbbá megemlíteném, h itthon magyar felirattal került forgalomba, és nem lett rossz a fordítás. -
Pont ez a korrekt az egészben. Nem rágják a szádba a történetet, ha érdekel akkor olvasgass el mindent és próbáld összerakni. Ez az a dolog ami végre pozitív és kicsit ellensúlyozza a teljesen lineáris játékmenetet. -
NZiM #4 Én sem értem mit nem lehet azon felfogni hogy az infókat a playernek kell összekaparnia. Így volt az első részben is az üzenetrögzítőkkel. A játék végére ha figyeltél és nem csak végigrohantál a pályákon össze tudtad rakni a story lényegét is. Persze kérdések még így is mardtak. -
Na én most telepítem fel, biztosan nagyon jó, elég jókat hallottam róla, és a sima fear is nálam bejött. Úgyhogy mehet a menet. -
5i #2 Nekem nagyon bejött a játék. Hozta azt, amit a folytatástól vártam. Nekem grafikailag is tetszett, de az MI nagyon király - ismét. Emlékszem egyszer komoly tűzharcba keveredtem, nem volt már lassításom sem és folyamatosan lőttek szemből. Aztán egyszer kicsapódott az ajtó oldalt és vagy 4 gránát repült felém. Kiderült, h 2 elterelte a figyelmem, 4 pedig oldalról rám támadott. Esélyem sem volt. -
Miért oldották meg ilyen összeszedhető bizonyítékokkal a történet infóit? Azért, hogy az ilyen vérpistikék gyorsan végig tudjanak rajt szaladni akinek az az életcélja, ha kijön egy játék, hogy 4 óra alatt végigszaladjon rajt majd beírja az SG fórumra, hogy "kitoltam" és "rövid volt".
Szerintem ez a naplós megoldás elég életszerű a körülményekhez képest. Hagy nyitott kapukat, pár dolgot az ember fantáziájára bíz és csak akkor kell elolvasnod ha akarod. De örülök, hogy nem csak nekem telt 8-10 órába végigjátszani...
A grafika meg ha jól tudom a FEAR előző részének motorjával készült szóval maximum közelit hoztak ki a dologból szerintem. Bár többi fpshez viszonyítva ez igy csak közepes de engem egy ilyen játékban nem befolyásol annyira a grafika. Persze azért ocsmány ne legyen de ez nem volt az.
A felborítható tereptárgy fedezékeket szinte 1x sem használtam én sem.
A lineáris játékmenet is szerintem leginkább azért van, mert erre van igény. Nem szeretnek sokan összevissza bóklászni, mert sok ember 2 perc után megy és telesírja a fórumot hogy hogyan tovább ahelyett, hogy még 10 percet rohangálna. Ráadásul itt sok helyen az elbarikádozott ajtók a történethez passzoltak is, nem csak simán zárt ajtók voltak mint más játékokban.
Mindent összevetve egy nagyon kellemes kis játék érdekes és gondolkodásra késztető befejezéssel.