EU-tagállamok lehallgathatnák a telefonbeszélgetéseket

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és hogy mi ez a TOR és hogyan mûködik annak a pontos, szájbarágós leírását itt találod meg drága kisbarátom...

A MUNKA SZABADDÁ TESZ

<#eljen><#violent><#bdead>

A munka szabaddá tesz !!

A MUNKA SZABADDÁ TESZ

A MUNKA SZABADDÁ TESZ

megjöttem, igen szoval ugy kell védekezni, hogy elõször is letõtöd drága szépöcsém a szkájpi 2.5.0.122 -es jó régi, de nem öreg verzióját a vévévé pont oldverzsün dot komról

namost ha megvan és felbátorkodtad a gépedre akkor indícsd el drága barátom és mellé tõccsé le egy vidáliját ! telepícsd azt is, de a TOR-buttont eggyellõre ne telepíjjed ha jót akarsz ! OKÉ

most a sok Next > Next> Finnish után öcsécském fox majd ott találni egy
Run Installed Components feliratot, most kattincsál rálya asztán a Szkájpiban nyommeg a Tools>Options gombot (miután Regisztráltál egy Usert)

Menny a Connections menübe és álíccsd öcsém az automatic proxy configurationt SOCKS5 -re , majd írd be alá HOST -nak, hogy :

127.0.0.1

asztán Port -nak , hogy :

9050

OK , Save , Mencsd el nekem okos legyé , és kész mostmá nyomozgathatnak utánad , wehehehehehehhee ha a zöld hagymát látod a System Trayben...

<#email><#taps><#eplus2><#eplus2>

A MUNKA SZABADDÁ TESZ

elötte szerintem az idiótákkal kéne kezdeni valamit, a politikusok legalább mûveltek 😉
egyébként megnézem hogy a nagy maffiózok mikor beszélnek meg skypeon valamit, és ha valami igen azt is biztosan úgy hogy : "holnap az x utcában ugye megölünk valakit? igen, igen a nevem xy hát nemtudod?"
Nem lenne ezzel semmi baj, ha a politikusok, illetve hatalmon élõk vissza nem élnének állandóan helyzettükkel.

RENDSZERVÁLTÁS!!!! Börtönbe az összes jelenlegi politikussal...
Vorpal
Nnah jöhet Gettóharcos(vajon kiki) - aztán elmondja majd neketek, hogy kell védekezni ez ellen is.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...