11
-
redgreen #11 csak a távirányítóra, egy infrakamerára, egy beamerre és egy infratollra van szükség.
Helyesen: csak egy infratollra és a szoftverre van szükség.
Hiszen a projektor (vagy tévékészülék) a wiimote és a PC valószínűleg adott, mivel a cikk elején az szerepel, hogy külön befektetés nélkül. Az infrakamera említése pedig egyszerű figyelmetlenség lehet, mivel a wiimote-ben pont van egy, éppen ezt használja a rendszer.
Én is használtam már egy ilyen progit (akkor ideírom, hogy www.smoothboard.net - fene a 30 napos korlátozásba) ami akár több wiimote-ot is kezelt, csak az vele a bajom, hogy túl sok processzoridőt elvon az egyéb processzektől, így egérhelyettesítőnek nagyjából alkalmatlan. Talán ez kevesebbel is megelégszik. Az ingyenességért pedig külön piros pont a fejlesztőknek! -
dez #10 Teljesen igazad van...
"Óriásképernyővé változtatja a falat a Wii-távirányító"
"A Wii nevű konzol távirányítója elvileg bármely felületet képes digitális kijelzővé változtatni"
Tekintettel arra, valójában miről is van szó, ennyire műszakianalfabéta félreértelmezést eddig még itt sem olvastam. :( (Bocs, SG-sek, de ez tényleg mindent alulmúl. Ennyire nem lehet fontos a clickgyűjtés.) -
#9 Bizony, már én is írtam volna a helyes választ ... szeretem ezt a játékot :)
A Magic Pen ehhez képes bakfitty :D -
intrex #8 A cikkben végig kijelző szerepel, óriáskijelző, meg óriásképernyő. Ehhez képest amiről szó van, az teljesen más. De végülis az utolsó bekezdésben rájöttem hogy beviteli eszközről van szó :) -
William Hunter #7
Bocs, nem néztem meg elég alaposan.
Eléggé hasonlít a Magic Pen-re.
-
marcee #6 A képen a Crayon Physics című játék látható. -
#5 Na jó én inkább maradok az ilyen aranyos kis wii játékoknál mint például a house of dead: overkill, vagy a manhunt2, mad world stb. -
lokko #4 nem először találják ki a spanyol viaszt ...
http://www.cs.cmu.edu/~johnny/projects/wii/
ezen az oldalon egy arc már három igen komoly alternatív alkalmazási lehetőséget agyalti ki a wiimotehoz ... -
gborgbor #3 A wiimote-al nem is kell hadonászni digitális táblánál, éppen hogy rögzíteni kell egy kijelzőre rálátó helyre, mivel egy nagy felbontású infra érzékelő van benne.
http://szabadlinuxot.blogspot.com/2009/01/digitabla.html
http://szabadlinuxot.blogspot.com/2009/01/digitabla2.html -
William Hunter #2 Mind a cím, mind az első bekezdés igen félrevezető.
"Óriásképernyővé változtatja a falat a Wii-távirányító"
"A Wii nevű konzol távirányítója elvileg bármely felületet képes digitális kijelzővé változtatni"
A Wiimote önmagában semmit sem változtat kijelzővé! Esetleg egy már meglévő kijelzőt tehet interaktívvál!
"A célunk egy egyetlen klikkeléssel vezérelhető, egyszerű eszköz létrehozása"
Egyetlen klikkeléssel maximum a villanykapcsolót lehet vezérelni.
"csak a távirányítóra, egy infrakamerára, egy beamerre és egy infratollra van szükség."
Nocsak mégis szükség van némi külön befektetésre?
Bocsánat a szőrszál hasogatásért!
Amúgy a képen látható Magic Pen nevű flash játékot én is szeretem. -
#1 Már el is képzeltem mikor az iskolában a tanár Wiimote-al hadonászik! -.-