Schwarzenegger is beszáll Stallone filmjébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs,így könnyebb: awesome
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
http://awesomness.blog.hu/
Itt egy vélemény Stallonéról,és a készülõ filmjérõl. 😉
Itt egy vélemény Stallonéról,és a készülõ filmjérõl. 😉
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Arnold bácsi gondolom olyan szerepe lesz mint a 80 nap a föld körül...az például poénos volt kis önirónia is volt benne.
jetli elkezd pörögni, a fuvarozó barátunk elcsapja z audijával, a többiek szitává lövik, és a végén kitör a demokrácia. tadaam. már megsem kell nézni 😊
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
a mai politikában...
Önmagát fogja alakítani, így fejtépés nem hiszem, hogy lesz...
Most megy a PREDATOR a film+-on!
kemény gyerekek - lepény akció - kézzel tépjék le a fejeket - akkor elhiszem.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Schwarzenegger és Stallone a mûfaj királyai! (Akció) A mai akciósztárok talán már nem is akkora egyéniségek,karakterek mint õk voltak!Kíváncsi leszek,ki játssza majd Conan a barbárt...<#violent>#violent>
ez aztán a fáziskésés! talán ha hét elején már olvastam ugyanezt a hírt a zindexnél
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX