10
-
Amergin #10 Számon tarthatják, mit telefonoztam
s mikor, miért, kinek.
Aktákba irják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg.
(...) -
Epikurosz #9 Ez tökéletesen így van, de érdekes módon a szervezett bűnözés - amely, mint Sztojkáék esetében láttuk szintén jelen van az interneten is - ellen nem tesznek semmit. -
vasziszdasz #8 Magyar cégeknél is elterjedt módszer hogy iwiwen és hasonló faszságokon csekkolják le az új munkaerőt, nem kell ehhez sziájé... Meg is érdemli aki kirakja még a pin kódját is... -
Commandante #7 Fasza egy cikk, nem szól semmiröl. Akit érdekel a téma, olvasson inkább utána a FutureMAP projektnek és Robin D. Hanson munkásságának. -
#6 OFF
Már lassan minden második cikk hozzászólásába TOR lesz beírva Esetleg az SG-sek nem találhatnának ki olyat, hogy csak ennek a júzernek jelenjenek meg a TOR-os bejegyzései, amit a többiek nem látnának?!
ON
Az internet már eleve nem a szabadság jegyében lett feltalálva, ezért nem lepődök meg, hogy kutakodnak a titkosszolgák mindenfele terrorpisták után koslatva, és az ilyen szociális hálózatok remek táptalajt jelentenek számukra... -
gettoharcos2 #5 "A célpontot azonban nem az átlagos Facebook- vagy MySpace-tagok jelentik"
akkor meg Ki a rosseb? vagy miért nem az "átlagos" júzer ?? talán azért nem , mert van belőlük cirka 300 millió és a leg"érdekesebbek" meg amúgy is TOR-t használnak a belépéshez ? ? ? ?!!!! -
#4 ah te megint kiki - fizetnek neked a hülyeségért? -
gettoharcos2 #3 az ilyen cikkek elbutítják a magyar nép maradék eszét is. -
gettoharcos2 #2
https://torproject.org
hu.wikipedia.org/wiki/TOR
-
Alvarez999 #1 Nagyot téved, aki azt hiszi, hogy nálunk az iwiw-et nem kutatják ugyanígy a magyar "nemzetbiztonságiak". Azért az idézőjel, mert nem a nemzet, hanem az elit biztonságáért dolgoznak.