10
  • Amergin
    Számon tarthatják, mit telefonoztam
    s mikor, miért, kinek.
    Aktákba irják, miről álmodoztam
    s azt is, ki érti meg.
    És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
    előkotorni azt a kartotékot,
    mely jogom sérti meg.
    (...)
  • Epikurosz
    Ez tökéletesen így van, de érdekes módon a szervezett bűnözés - amely, mint Sztojkáék esetében láttuk szintén jelen van az interneten is - ellen nem tesznek semmit.
  • vasziszdasz
    Magyar cégeknél is elterjedt módszer hogy iwiwen és hasonló faszságokon csekkolják le az új munkaerőt, nem kell ehhez sziájé... Meg is érdemli aki kirakja még a pin kódját is...
  • Commandante
    Fasza egy cikk, nem szól semmiröl. Akit érdekel a téma, olvasson inkább utána a FutureMAP projektnek és Robin D. Hanson munkásságának.
  • Garrett27
    OFF
    Már lassan minden második cikk hozzászólásába TOR lesz beírva Esetleg az SG-sek nem találhatnának ki olyat, hogy csak ennek a júzernek jelenjenek meg a TOR-os bejegyzései, amit a többiek nem látnának?!

ON
    Az internet már eleve nem a szabadság jegyében lett feltalálva, ezért nem lepődök meg, hogy kutakodnak a titkosszolgák mindenfele terrorpisták után koslatva, és az ilyen szociális hálózatok remek táptalajt jelentenek számukra...
  • gettoharcos2
    "A célpontot azonban nem az átlagos Facebook- vagy MySpace-tagok jelentik"

akkor meg Ki a rosseb? vagy miért nem az "átlagos" júzer ?? talán azért nem , mert van belőlük cirka 300 millió és a leg"érdekesebbek" meg amúgy is TOR-t használnak a belépéshez ? ? ? ?!!!!
  • Vorpal
    ah te megint kiki - fizetnek neked a hülyeségért?
  • gettoharcos2
    az ilyen cikkek elbutítják a magyar nép maradék eszét is.
  • gettoharcos2

https://torproject.org

hu.wikipedia.org/wiki/TOR

• Alvarez999
    Nagyot téved, aki azt hiszi, hogy nálunk az iwiw-et nem kutatják ugyanígy a magyar "nemzetbiztonságiak". Azért az idézőjel, mert nem a nemzet, hanem az elit biztonságáért dolgoznak.