Kavar az RTL Klub: elpakolják Gyõzikét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én szivem szerint az RTL -t mint csatornát pihentetném.
Egyébként is tavaly (bár ritkán nézek TV-t) havonta legalább egyszer fekete képernyõ fogadott, az RTL valamilyen jogsértése miatt.
Egyébként is tavaly (bár ritkán nézek TV-t) havonta legalább egyszer fekete képernyõ fogadott, az RTL valamilyen jogsértése miatt.
nekem sincs, géphez is csak néhány hete vettem
nekem nincs dvd lejátszóm, pedig nem vagyok öreg :)
"nincs mindenkinek dvdlejátszója" Hát azért....senkit nem ismerek akinek ne lenne,akár vmi ócsóé kinai..de nem is hallottam olyanról..max a nagyon-nagyon idõseknél...
lehet, hogy unalmas de máris közel 10 komment van; más, "kevésbé unalmas" híreknél meg van, hogy egy sincs :)
hol élsz te? nincs mindenkinek viasatja. nincs mindenkinek dvdlejátszója. nincs mindenkinek számítógépe, s ha van, sem tud mindenki letölteni.
viasat: 80-100 ezer nézõ
dvd: 2-8000 vásárló
torrent: még pár száz, de legyen pár ezer letöltõ.
és annak idején a magyar 1-en 5-600 ezren látták az elsõ 5 évadot és azóta sem tudják, mi a folytatás.
nos, közülük 2-300 ezren nézik az rtl-en és azok is, akik délután szívesen nézik újra a sorozatot, mert a filmekben és sorozatokban az is a jó, hogy meg lehet nézni többször.
viasat: 80-100 ezer nézõ
dvd: 2-8000 vásárló
torrent: még pár száz, de legyen pár ezer letöltõ.
és annak idején a magyar 1-en 5-600 ezren látták az elsõ 5 évadot és azóta sem tudják, mi a folytatás.
nos, közülük 2-300 ezren nézik az rtl-en és azok is, akik délután szívesen nézik újra a sorozatot, mert a filmekben és sorozatokban az is a jó, hogy meg lehet nézni többször.
most komolyan: valaki az rtlen nézi a gilmore girlst? a viasat régen leadta már, meg dvdn is kijött, nem is beszélve a torrentról....
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
A bánatbaaaaa, azt hittem átvitt értelemben pakolják el Gyõzikét :D
na arra szerintem mindenki kíváncsi lenne.
na arra szerintem mindenki kíváncsi lenne.
fenébe, arrébb tették a gyõzikét=((((((((((((((((((((((((
sürgõsen át kell szerveznem a napirendemet!
sürgõsen át kell szerveznem a napirendemet!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
tél van meg munkanélküliség és ilyenkor pihentetnek mûsorokat , sok eszük van <#taps>#taps>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Én nem értem ezt, az SG.hu tudja, hogy az embereket érdeklik az RTL klubbal kapcsolatos hírek?Csöppet unalmas már ez a sok "hír".
nekem már vörös a szemem a sírástól moreee
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én már kisírtam az összes könnyemet. Gondolom más is így tett...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...