6
Hard Truck: Apocalypse Rise of Clans a kiegészítő
-
lammaer #6 bingo :) -
#5 eszt gondolom nem nekem akartad írni!!!! -
lammaer #4 Ha videok nem mennek, 90% hogy valamilyen video codec problema. Nincs fenn valamilyen hatalmas codec pack, ami feltelepitett a gepedre kismilio codecet - ezek hajlamosak galibat okozni. Sok ember beleesik a hibaba, hogy filmet akar nezni, aztan ahelyett hogy csak felteszi az xvid/divx codeceket, leszed egy ilyen monstre cuccot, hogy legyen meg minden. Aztan csak a baj van vele.
ui: a Hard Truck: Apocalypse topicban nyugodtam temazgathatsz errol, anno ott beszelgettek az emberek rola, mivel a RoC inkabb egy onalloan futtathato kiegeszito, mintsem egy uj resz. Sajnos nagyon rovid, par ora alatt atmegy rajta az ember, de tenyleg nagyon jo. -
#3 ezst énois jáccottam nagyonsokat eszt a gamet.!!!
marha jó -
#2 Crackelt gém?Akkor tölts hozzá másik cracket a mirror edgbe nekem is hasonló problémám volt de megoldódott az új crackel:D -
TaPeti #1 sziasztok!
Remélem sokan ismeritek a játék első részét,igaz rosszul írtam ki az alcímben mert ez a msáodik rész ha úgy vesszük,bocsi.nekem az lenne a gondom hogy indulásnál az elő videónál kfagy game és se kép se hang(na jó zúgás megy a háttérben).Tudna vki segíteni?