14
-
Sir Ny #14 És mért pont a kutyafélék? ÉS a cicák? meg az őzikék? meg a macik? nekik szerintem sokkal jobb a szaglásuk mint a legjobb barátomnak... -
chuky123 #13 Kutyáknál/farkasoknál már csak a disznók szaglása jobb pl szarvasgombák kiszagolására használják. Miért nem öket tanulmányozzák? -
Szefmester #12 jaja :) -
moikboy #11 Azért nem nevezném hazugságnak, bár tény, hogy az adekvát megfogalmazás a "kutyafélék" lett volna. -
Alveus #10 és a farkasokat mégis hova sorolod? a macskák közé? netán birka, kecske? -
Sir Ny #9 "Az evolúciós biológia egyik csodája a kutyák szaglása."
Nyomorék hazudozók. Mi az,m hogy a kutyák? Mért és a farkasok szaglásával mi van? szerintem a jóval "csodálatosabb" mint a kutyák szaglása. -
polarka #8 Általában én sem, de vannak emberek, akik értelmesen hozzá tudnak szólni a dolgokhoz, őket pl. lehet hogy máskor is elolvasnám. Csak zavaró, ha az ilyen hsz.-k tele vannak tűzdelve olyanokkal, akik a 8 ált. szintű tananyagot sem értették meg. -
Marchus #7 nah, én ezért nem szoktam sose elolvasni a hozzászólásokat ^^ -
polarka #6 Ugye milyen jó lenne, ha többet nem kéne egy újabb hozzászólását sem olvasnod? -
moikboy #5 Az alábbi, és a más topikokban elkövetett hozzászólásaid alapján te egy iszonyatosan buta, ugyanakkor pökhendi ember vagy. -
gombabácsi #4 A káosz dícsérete... Mert az oké hogy a természeti törvényeket dícsérik, meg csodának nevezik, de az evolúcióhoz "alapanyag" is kell, ami a jelenlegi ateista evó elmélet szerint a véletlen. Véletlen Isten. Káosz Isten. Dícsérjétek. :)
Lassan minden tudományos hír az evolúcióról szól... na meg a marsi életről. :D
Na persze az ID/teremtéshívő oldalon még több butaság van. :( -
kutyak #3 Azt nem tudjuk, de GodCAD 3.5-öt használt. Most akciósan kapható a HeaveSoft kinálatában. -
Alveus #2 és ki/mi tervezte meg szerinted ?:) -
dzsagon #1 "Az evolúciós biológia egyik csodája a kutyák szaglása." Ez nem csoda bazmeg hanem intelligens tervezés.