Visszatér a gyökerekhez a mesterséges orr

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mért pont a kutyafélék? ÉS a cicák? meg az õzikék? meg a macik? nekik szerintem sokkal jobb a szaglásuk mint a legjobb barátomnak...

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Kutyáknál/farkasoknál már csak a disznók szaglása jobb pl szarvasgombák kiszagolására használják. Miért nem öket tanulmányozzák?
jaja :)
Azért nem nevezném hazugságnak, bár tény, hogy az adekvát megfogalmazás a "kutyafélék" lett volna.

és a farkasokat mégis hova sorolod? a macskák közé? netán birka, kecske?
"Az evolúciós biológia egyik csodája a kutyák szaglása."
Nyomorék hazudozók. Mi az,m hogy a kutyák? Mért és a farkasok szaglásával mi van? szerintem a jóval "csodálatosabb" mint a kutyák szaglása.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Általában én sem, de vannak emberek, akik értelmesen hozzá tudnak szólni a dolgokhoz, õket pl. lehet hogy máskor is elolvasnám. Csak zavaró, ha az ilyen hsz.-k tele vannak tûzdelve olyanokkal, akik a 8 ált. szintû tananyagot sem értették meg.

nah, én ezért nem szoktam sose elolvasni a hozzászólásokat ^^

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Ugye milyen jó lenne, ha többet nem kéne egy újabb hozzászólását sem olvasnod?

Az alábbi, és a más topikokban elkövetett hozzászólásaid alapján te egy iszonyatosan buta, ugyanakkor pökhendi ember vagy.

A káosz dícsérete... Mert az oké hogy a természeti törvényeket dícsérik, meg csodának nevezik, de az evolúcióhoz "alapanyag" is kell, ami a jelenlegi ateista evó elmélet szerint a véletlen. Véletlen Isten. Káosz Isten. Dícsérjétek. :)

Lassan minden tudományos hír az evolúcióról szól... na meg a marsi életrõl. :D

Na persze az ID/teremtéshívõ oldalon még több butaság van. :(

Azt nem tudjuk, de GodCAD 3.5-öt használt. Most akciósan kapható a HeaveSoft kinálatában.
és ki/mi tervezte meg szerinted ?:)
"Az evolúciós biológia egyik csodája a kutyák szaglása." Ez nem csoda bazmeg hanem intelligens tervezés.