9
-
lambda5 #9 Brett Shaw és az Art of Laser...
Lehetne már valami értelmes sci-fi sorozat. -
#8 Első blikkre azt hittem Wolverine van a képen XD
Imádtam régen ezt a sorozatot, úgyhogy felőlem jöhet ^^, de Scott Bakulával ha lehet -
xido #7 Azt hiszem a QL csak 4 évadot élt meg...pont egy nagyon jó cliffhangernél hagyták abba a magyarok,mikor Sam és Al helyet cseréltek...viszont elkezdhetnék előlről nyugodtan,mert nagyon összevissza adták és ki is hagytak részeket,ahogy összegyűjtögetve az angol epizódokat belenézegettem... -
cateran #6 Bizony,csatlakozom az elöttem szólokhoz,must read kategória (amúgy helyesen: Mysterious Universe:) és nem csak a Katedrális részek tartoznak hozzá)
Brett Shaw for president!:D -
Wittgen #5 Eleinte csak 1 író kezdte el a világot építeni, aztán mások is csatlakoztak a hozzá. Az egyik legjobb SF univerzum, amit teremtettek.
Kérdésedre a válasz: igen, megéri elolvasni. -
picurmanoo #4 Ez igen csak jó lenne :) -
#3 A katedralis ciklus (K harcosai, K legendaja) az egyik legjobb Sci-Fi regeny amit valaha is olvastam!
Amugy van esely sorozatra vagy filmre, mivel Fonyódi Tibor (Harrison Fawcett) forgatokonyveket is ir. -
winnie #2 mit tud az MU? olvasós? -
Wittgen #1 Ha már időutazás és sf, akkor a BSG készítői igazán kooperálhatnának a Lost készítőivel, hogy a magyar író(k) által megteremtett Misteryus Universe néhány regényét (Pl Katedrális, stb) sorozat formájában képernyőre vigyék :)