Folytatódik az időutazós sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Brett Shaw és az Art of Laser... <#eljen>#eljen>
Lehetne már valami értelmes sci-fi sorozat. <#alien2>#alien2>
Lehetne már valami értelmes sci-fi sorozat. <#alien2>#alien2>
...Szürkék vagyunk! Félúton állunk a fény és az árnyék között...
Elsõ blikkre azt hittem Wolverine van a képen XD
Imádtam régen ezt a sorozatot, úgyhogy felõlem jöhet ^^, de Scott Bakulával ha lehet
Imádtam régen ezt a sorozatot, úgyhogy felõlem jöhet ^^, de Scott Bakulával ha lehet
PSN ID.: Beegabor
Azt hiszem a QL csak 4 évadot élt meg...pont egy nagyon jó cliffhangernél hagyták abba a magyarok,mikor Sam és Al helyet cseréltek...viszont elkezdhetnék elõlrõl nyugodtan,mert nagyon összevissza adták és ki is hagytak részeket,ahogy összegyûjtögetve az angol epizódokat belenézegettem...
Bizony,csatlakozom az elöttem szólokhoz,must read kategória (amúgy helyesen: Mysterious Universe😊 és nem csak a Katedrális részek tartoznak hozzá)
Brett Shaw for president!😄
Brett Shaw for president!😄
Eleinte csak 1 író kezdte el a világot építeni, aztán mások is csatlakoztak a hozzá. Az egyik legjobb SF univerzum, amit teremtettek.
Kérdésedre a válasz: igen, megéri elolvasni.
Kérdésedre a válasz: igen, megéri elolvasni.
Ez igen csak jó lenne 😊
A katedralis ciklus (K harcosai, K legendaja) az egyik legjobb Sci-Fi regeny amit valaha is olvastam!
Amugy van esely sorozatra vagy filmre, mivel Fonyódi Tibor (Harrison Fawcett) forgatokonyveket is ir.
Amugy van esely sorozatra vagy filmre, mivel Fonyódi Tibor (Harrison Fawcett) forgatokonyveket is ir.
mit tud az MU? olvasós?
Ha már idõutazás és sf, akkor a BSG készítõi igazán kooperálhatnának a Lost készítõivel, hogy a magyar író(k) által megteremtett Misteryus Universe néhány regényét (Pl Katedrális, stb) sorozat formájában képernyõre vigyék 😊