37
  • Tower Guard
    #37
    Nagyon ügyesek. Egész jónak tünik.
  • Chadwick
    #36
    Milyen ergyák vagytok...itt a trailert kell szeretni vagy nem szeretni, nem pedig egymást!
    Ha valaki nem szereti, mindegy, miért, az az ő szíve joga.
    Attól, hogy nekiestek, nem fogja jobban szeretni, de valszeg megváltozni se fog.
    Ha nem tetszik a véleménye, ignoráld és akkor elfelejted 3 nap alatt.
    Peace! :P
    Egyébként nekem tetszik a trailer, bár gondolom, a film Andy Serkis és Ian McKellen nélkül ugyan kicsit ízetlen lesz, de sebaj,
    akkor is ígéretes, ha a film legjavát mazsolázta ki.
    Mondjuk Sméagolt én is hiányolom belőle.
    Láttam már igazán szánalmas fan-movie-kat.......

  • Athor
    #35
    Komolyan mondom, szánalmas emberek lógnak a neten. Milyen üres lehet azoknak az élete, akik másból sem állnak, minthogy mindent lefikáznak! Én értem, hogy van, akinek nem tetszik. Ok. De hogy lehet, hogy a legtöbb ilyen figurának van annyi önbecsülése, és van benne annyi tapintat, hogy kussba marad, és nem rondítja tele a hálót? Persze a személyeskedés sem igazán nyerő, de a szararc fikagépek ezt szinte kiprovokálják, mintegy kikövetelik maguknak...
    És mondtam mindezt úgy, hogy nem mondtam el, mi a véleményem a trailerről.


    Mert tényleg tetszik, és várom a filmet, de úgy tűnik, ez itt már megint másodlagos...
  • FefeeX
    #34
    csak nem állt sorba mikor az észt osztották...
    Látszik a hsz-eiből, hogy köze nincs semmihez...
  • m minnifield
    #33
    ha te 10 fontból(tudom, vicceltél, jó vicc volt, beszartam) 100 pennyből, vagy 100 forintból aminek 50 a fele, ilyen képminőséget produkálsz, fizeted a maszkmestert, aki kipingált így első tréler alapján uszkve 10-15 csávót orknak, kifizeted a 3 szakállas embert, kiviszed a sufnituning generátorodat az erdőbe, hogy telefossa az erdőt működdel, már csak a grafikust kell rávenned, hogy rajzoljon egy zsírkrétás középfölde térképet, majd ha már kész is, beviheted a stúdióba ahol megvagdalják, rákakaóznak a hangra meg a képre, na ha ez megvan, akkor elképzelhető, hogy te már előre kifizetted a saját nyugdíjadat. ha nem, akkor te valami megváltó vagy, aki még a vízből is bort csinál.
    "Hova sz*rjak? Ez talán 10 fontból is kijön."

    na az lenne a gagyi.

    amúgy ki volt elájulva?

    "Egész jó!"
    "ez tényleg ígéretesnek tűnik."
    "Várjuk "
    "hajráááá"
    "ennyi pénzből ilyen filmet összedobni nem semmi"

    ez mitől elájulás???nem lett volna egyszerűbb azt mondani, hogy
    -jah, bocs, elsőre bele se gondoltam, hogy azért nem frutiból készül egy film.

    mindegy. ha kész lesz, én megnézem.senki fejéhez nem tartanak pisztolyt, hogy nézze meg.

  • Dynamic
    #32
    Gondolom a király...
  • Dynamic
    #31
    Végig a trélert kritizáltam okoska.
  • FefeeX
    #30
    Szoktál te sakkozni? Csak mert beleillenél a bábuk közé... Remélem tudod melyiket személyesítenéd meg...

    Szerintem nagyon frankó, hasonlít az eredetire a tréler alapján. Ígéretes. Sokan isznak teszkós tejet, meg hasonlót, nem jelenti azt hogy az szar. Más kategória, persze, nem a legújabb CGI-t használják, nem világsztárokkal forgatnak, de attól még lehet egy film jó. Ha neked az említett dolgok a fontosak, csak egy külsőségekre figyelő b@rom vagy. Ennyi
  • scagnetti
    #29
    "de ettől még ez egy "2 szakállas sétál az erdőben" nudli marad."
    Áhhááááá... szóval te már láttad a filmet! Akkor már bővebb kritikát is írhatnál róla, csak hogy tudjuk, hogy milyen szart csináltak 3000 fontból, ha már ennyire lehordod!
  • sandor8206
    #28
    csinálj jobbat baz*d meg!
  • Dynamic
    #27
    "Senki sem várt megafilmet."

    Bizonyára beszéltél az "úristenezőkkel" vagy belelátsz az agyukba amikor magabiztosan, már-már a nép hangjaként kinyilatkozod, hogy itt mindenki a 3000 fontos költségvetés tudatában isteníti a filmet..."öcsém".

    "Csinál jobbat"

    Ez a legrosszabb sablonduma, amióta az Internet létezik. Nem b*zd meg, nekem nem kell filmes géniusznak lennem ahhoz, hogy elmondhassam, nem tetszik a tréler. Mint ahogy nem kell mesterszakácsnak sem lennem, hogy eldönthessem, nem ízlik a főztöd.

    A személyeskedést meg legközelebb a kutyáddal vagy édesanyukáddal. Köszi.
  • sandor8206
    #26
    nem az a baj öcsém, hanem olvasd vissza a kommented! Itt senki nem várt megafilmet, sztem csak te! Attól vannak elszállva, hogy ez fan made-film, és ahhoz képest még a kosztümök, orkmaszkok stb. is 1-1 az egyben hasonlítanak az eredeti filmhez, nézd már meg a Honfoglalást vagy a Sacra Coronát, aztán pattogj! Azért vannak elszállva, mert fan made, és a "film minősége-képe" jó, hangulata ok a trailernek, biztos lesz 1-2 csihi-puhi is az orkokkal ha arra vágysz. Itt arról van szó, hogy pár ember, gondolom a saját pénzéből leforgatta azt a 40 perces filmet és a trailer alapján profi módon, snittek ok, beállítások ok, lásd ne csak nézd! És ez tiszteletre méltó, idióta!
    "...Siralmas. Ettől vagytok elájulva? 2 szakállas ember beszélget, miközben sétál egy erdőben. Hova sz*rjak? Ez talán 10 fontból is kijön. Vagy rossz helyre kattintottam?..." és magyarázhatod, hogy 10 font vagy 2 penny stb. talán most simán lehet ilyet mondani hisz nem halivúdi produkcióról van szó, CSINÁLJ JOBBAT!!! Szedd össze a haverokat és csinálj baz*d meg, ők is ugyanolyan filmrajongók mint te! Legalább a többiek kussba maradtak akinek nem jött be, te meg olvasd el milyen stílusba írtál, fikagép! A "nekem nem jön be" duma már nem is elég, érted a stílus, baz*d meg :-P
  • Dynamic
    #25
    Csodálatra méltó lenne, ha 5 forintból csinálnál lekváros rántottát, de ettől még nem fog ízleni. Nagyszerű teljesítmény ha a 3 éves Pistike jópofa pálcikaembereket rajzol zsírkrétával, de ettől még nem fogom a falra kirakni. Elképesztő, hogy ezt összehozták 3000-ből, de ettől még ez egy "2 szakállas sétál az erdőben" nudli marad.
  • sazjo
    #24
    Nekem ez a half-life szökés city 17ből nagyon bejön :D
    Simán megnéznék belőle egy hosszabb verziót!

    Amúgy aki életében nem nézett még át a kamera másik oldaláról az azt sem tudja, hogy az őáltala szar filmnek, jeleneteknek elkészítése is nagyon sok munka! Látszik, hogy nem mindenki profi, látszik, hogy egy jelenet nem 10 meg 20 hanem 2-3 munkaórában lett felvéve. Az animációkat nem a legjobbak, de a legjobbjukat nyújtó emberek készítették.

    Szóval csak óvatosan a fikázással, mert sztem ti úgysem fogjátok megnézni, viszont sokan BIZTOSAN megfogják.
  • berserk87
    #23
    Szerintem teértetted félre winniet:)
    Nekem nagyon tetszett a trailer, hangulatos, jó a képi világa. Nem is értem mi ebben a "gagyiság, silányság". Túl nagyok az elvárásaid ezzel a filmmel. Arra számítottál, hogy majd jobb lesz ez A gyűrűk uránál? Látszik az igyekezett és az igényesség ezen a traileren. Az már teljesen más kérdés, hogy maga a film milyen lesz. Gondolom Gollam szándékosan maradt ki, mert biztos gagyire sikeredett és lerontotta volna az egészett. 3000 font tényleg kevés egy jó filmhez. Te tudod hogy mennyiből készítik a magyar filmeket? Szerintem nem.
  • Dynamic
    #22
    Reménytelen vagy, de megismétlem: a 10 fontos mondatom, a gagyiság, silányság metaforája. Vacak a tréler, nem tetszett, 10 fillért sem ér. Amiről meg te beszélsz az az, hogy mekkora teljesítmény, hogy össze tudták hozni 3000-ből(ez kétségtelen, de akkor sem tetszik). Abszolút elbeszélünk egymás mellett. Teljesen félreértettél - vagy csak utólag magyarázod a bizonyítványod - és még én mondjam, hogy "tévedtem". Röhej.
  • TeDDyRuSh
    #21
    Amúgy van még egy kis videó:

    http://vimeo.com/1410789

  • TeDDyRuSh
    #20
    Uraim, várjuk ki a végét. A tréler odabasz, ezt el kell ismerni, hisz azért jónak tűnik a helyszín, a maszkok, a jelmezek és nem utolsó sorban a színészek is. De persze egyértelműen a legjobbakat teszik bele a trélerbe és nem egy nagyfilmről beszélünk, hanem egy 40 perces kópiáról.

    Én drukkolok, de már most is látszik, hogy sok ember lelkesedése, szabadideje van benne, és a pénz az arra ment, amit nem tudtak önerejükből megoldani.
  • winnie
    #19
    ó, be egyszerű megoldás ahelyett, hogy "tévedtem" azt mondani, hogy "nem is úgy értettem, mert csak vicceltem és nem 2 penny-t, hanem random 10 fontot írtam, ki tudja miért". most írjam én is, hogy nem úgy értettem, csak vicceltem és nem igaz, hogy nem fogod fel?:) ugyan már, dedó.

    de akkor te nem értetted meg, mire célzok. nem arra, hogy amiket említettem 11 fontba kerülnének és nem 10-be, hanem még az említett 3000 font is olyan kevés, hogy abból sem jönne ki, amiket felsoroltam.

    kérdezem, van fogalmad arról, hogy a nyersanyag, a stáb fizetése, a technikai munka mennyibe kerül? (Most tényleg le kellett mennem ilyen szintre?)
  • Dynamic
    #18
    Te milyen messiásról beszélsz? Gyakorlatilag annyit mondtam, gagyi a bemutató, nem tetszik. Hogy jön ide a messiáskodás?
  • Dynamic
    #17
    Mondanám, hogy nincs humorérzéked, ha szószerint veszed a 10 fontos beszólásomat, de mivel ismerlek tudom, hogy megint csak szimplán kötekedsz.
    Nem kell a sorok közt olvasnod, hogy észrevedd, az a bajom, hogy 2 ember beszélgetésétől, vagyis néhány "10 fontos, semmi extra jelenettől" van elájulva mindenki. Tudod, szokták mondani silány dolgokra, hogy ez 2 fillért sem ér, holott nyílván nem a valós értékre utalnak, hanem leminősítenek vele valamit. (Most tényleg le kellett mennem ilyen szintre?)
  • m minnifield
    #16
    ni, itt egy messiás. vezess ki minket ebből a nihilből!ha ingyen sört is ígérsz, vallást is alapítunk a tiszteletedre!
  • sandor8206
    #15
    talán a fejedre:-)
  • winnie
    #14
    jó rábeszélőkéd lehet, ha 10 fontból letudod a színészek gázsiját, kibéreled a kamerát, a nyersanyagot, a vágószobát, stb. nagyon el lehetsz szállva.
  • Dynamic
    #13
    Siralmas. Ettől vagytok elájulva? 2 szakállas ember beszélget, miközben sétál egy erdőben. Hova sz*rjak? Ez talán 10 fontból is kijön. Vagy rossz helyre kattintottam?
  • torcipepe
    #12
    a partraszállásos nagyon tuti.
    de ez az előzetes se rossz. remélem hamar meglesz hozzá a magyar felirat.
  • FoodLFG
    #11
    Vannak jó próbálkozások. pl ez a Half-Life-os cucc sem rossz:
    http://www.purchasebrothers.com/Purchase-Brothers-v2-hl1.html
    Hangulatban legalábbis ott van. :)
  • waterman
    #10
    lelkesedés kérdése :)
  • kukacS3K
    #8
    úristen
    egyetlen kérdés
    magyarországon 100 millióból miért nem tudnak kihozni egy fele ennyire jó filmet?
  • wolruf
    #7
    Hol volt az előzetesben Gollam? Csak én nem láttam? Egyébként hajráááá :)
  • smaszi
    #6
    No igen.. azt el kell ismerni, hogy ennyi pénzből ilyen filmet összedobni nem semmi...bizony tanulhatnának "hálivúdban"...
  • Aldo Moro
    #5
    3000 font? Az alig több, mint egy milla. Hollywoodban ennyiből mit csinálnak? Semmit, ők meg csináltak egy filmet. Már csak ezért is elismerés.
  • kisb92
    #4
    Várjuk :)!
  • gojszi
    #3
    Jaja, bár a trailerek miatt most le kell dőlnöm pár percre.
  • BaliBoy
    #2
    Hmm... hát ez tényleg ígéretesnek tűnik.
  • Narxis
    #1
    Egész jó!